Fejlett grafikai beállítások a PC-s Crysis 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 4.
  • Hír
Link másolása
A Crytek nem követi el ugyanazt a hibát a Crysis 3-mal, amit a második rész kapcsán: már a megjelenés pillanatában elérhetőek lesznek a fejlett grafikai beállítások és a nagy felbontású textúrák a számítógépes verzióban.

Ahány konfiguráció, annyi beállítási lehetőség - megszokott séma ez korunk nagy kaliberű számítógépes játékaiban. Elvárható, hogy a Crysis 3-ban egy sor fejlett grafikai beállítás keretében szabhassuk testre a látványt, s a németek fejet hajtottak a nép akarata előtt. Már a kezdetektől fogva bekapcsolhatjuk a nagy felbontású textúrákat is, nem úgy, mint a második résznél, ahol a debüt után hónapokat kellett várnunk rájuk.

A PC Gamer értesülései szerint számos kapcsoló áll majd a rendelkezésünkre. A következő látványjavítók között mazsolázhatunk: Game Effects; Object; Particles; Post Processing; Shading; Shadows; Water; Anisotropic Filtering; Texture Resolution; Motion Blur Amount és Lens Flares.

A Crysis 2 kapcsán a konzolos verziók munkálatai miatt késtek a HD-textúrákkal, a harmadik rész esetében ez a malőr nem fordulhat elő. Természetesen az engine-en jelentős javulás mutatkozik meg: főleg az M.I. navigációs rendszer fejlődött, de az animáció is simább, illetve a víz, a köd és a felhők árnyékai is szebben néznek ki. Nem beszélve a POM-ról, a ruházatról, a vegetációról és a részecskeeffektekről.

A látvány minősége érezhetően javult - jegyezte meg Marco Corbetta, technikai igazgató. Fejlett DirectX 11-alapú élsimítási technológiának örülhetünk PC-n, s a tesszelláció sem tabutéma a karaktereknél és a vegetációnál. A látványbuzik további részleteket olvashatnak Corbettától.

Egy szó, mint száz: a Crysis 3 bitang jól fog kinézni PC-n, konzolon már kevésbé, de attól még büntetni fog ott is. A játék 2013 februárjában jelenik meg - addig el lehet kezdeni gépet fejleszteni.

68.
68.
#54: Nem azt irtam nem tudna akkora palyakat kipakolni.
Igy is olyan gepigenye van mint az allat.
Akkor milyen lenne?
A ket motor mas iranyba lett fejlesztve.
Igy mar ertheto?
Vagy magyarazzam el meg ketfele modon is?
67.
67.
Hungary86
nekem van egy 2x1,6ghz proci, 2 gb ram, hd5550-es videokari, es elfut rajta a Far Cry 3 igaz nem a legszebb grafikaval, de 800x600 felbontasban elfut akadas mentesen.
66.
66.
hedzsooo
#62: 2 db GTX480-assal teszek majd kísérletet a maxra, eddig egy játéknál sem hagytak cserben, még 3D-ben sem, de hát egyszer mindennek eljön, ill. lejár az ideje! xD Majd meglátjuk, de bízom benne, h bírják még! ^^
65.
65.
hedzsooo
#64: Azt én sem vágtam miért jó, de gondolom, mert: "ez a divat", vagy passz! :D


http://www.youtube.com/watch?v=Sm2rX_Y1aXc
64.
64.
l4cyk4
"látványbuzik" - Ez valóban elfogadható egy ilyen látogatottságú oldalon? Nem hinném! Kivéve, ha tinédzserek az oldal szerkesztői. Miért kell ilyen szintre süllyedni?
62.
62.
NinjaNorb
Kíváncsi vagyok a Radeon HD 7570et mennyire fogja odasütnixD egyébként a játékok tényleg kihasználják azt a 8GB ramot mert far cry3ra is annyit írtak nekem van kemény 4 és nem igazán tapasztaltam húú de durva szagatást
61.
61.
hedzsooo
..Még a zárt, korai alfa verzió egyetlen egy darab pályályájából is szerintem lejött az ott elérhető max. beállítások adta vizuális megjelenítésből, hogy nem lesz piskóta ez PC-n. Várom már most, annak ellenére, h a második rész tényleg nem szólt annyira nagyot a C1 és a C Warhead után. Úgy érzem itt a C2-es baklövést nem merik ellőni valóban a PC-s verziónál. :)
58.
58.
Necreon
Szóval van egy minimál options és nem csak a felbontást lehet állítani. Az eszem megáll hogy ennek hírértéke van manapság (nem GK-felé irányuló beszólás).
57.
57.
paganmantis
Amúgy mennyi lehet itt a kommentelők átlagéletkora? 13?
Minden nap, ha megnézek itt egy posztot, CSAK a PS vs X-box vs PC fight megy. Unalmas.
56.
56.
mestermagyar
#50: Ne rinyálj, a konzol grafikáját azért logikus, hogy tudod futtatni.
54.
54.
Qbász
#33: Ha utána jártál volna tudnád hogy a Far Cry 3-at futtató Dunia motor az az első Cryengine széttuningolt változata. Akkor szerinted a Cryengine 3 nem tudna a megfelelő módosítások után szebb, nagyobb pályákat kezelni mint ami a FC3-ba van?
52.
52.
Jared
Megint min veszekedtek ? xd
50.
50.
Teuton
#44: A kettesben elsőre úgy elhagyták mint a sz*rt, szóval ez tőlük már említésre méltó :D
Mellesleg, tetszik hogy most menyire át akarnak esni a ló túloldalára. Először (krájzisz 2) akkora konzolport játékot kaptunk hogy az szerintem még maguk a konzolosok is szégyenkeztek volna, most meg ki akarnak baszni mindenkivel aki nem rendelkezik high-end géppel, mondván hogy ők most megmutatják hogy tudnak szépít írni. Vagy nem is tudom mivel magyarázzák. Lényeg hogy kibasszanak a néppel.
Még az ARMA3 is "csak" DX10-et követel minimumnak, pedig az valószínű hogy nem konzol méretű pályákat fog irányítani.
49.
49.
Hubert Cumberdale
#45: Tényleg full, mintha az oviban lennénk...
48.
48.
Tokodboy
#45: Nem az vagyok akire gondolsz.
47.
47.
kivenoko
Hát azért nem rossz tudni, hogy lesznek beállítások a játékban, mert a 2-ben amikor kijött pl csak 3 közül lehetett választani és semmi egyéb beállítás... Gamer/Advanced/Hardcore
46.
46.
Hubert Cumberdale
#42: "Nincs jobb, mint békét kötni háború nélkül."
Ezt a kedvenc akcióhősömtől idéztem. Magamtól. xd
45.
45.
#13: Nyugi mar figyelem egy ideje a hozzaszolasait es van egy m-betus grafikus a crytek hu-ban.
Es ha a neve nem töködboy hanem tenyleg tokodboy akkor lehet o az.
Mert csak a crysis-os hirerkre reagal.
Nagyjabol.
Magas az ownership-je.
44.
44.
Bred
ÚRISTEN! Egy pc játékba grafikai beállítások ??? Nem hittem hogy megérem azt a napot hogy grafikát állíthatok egy játékban. Most viccet félretéve komoly hogy hírt adnak ki arról hogy lesznek beállítások? Erre büszkék :D?
43.
43.
adam6751
#41: A véleményed jogos,és kösz (hogy nem vagyok tapló) :D
42.
42.
adam6751
#40: Hát akkor márpedig én kérek elnézést! Mint ahogy leírtam a 36-os kommentemben a vitáknak nincs értelme hisz mindenki tudja miért azt a platformot választotta amit.
Az egymás győzködése pedig fölösleges tehát...ennyi.Legalábbis részemről.
béke? :D
41.
41.
#24: Ez egy pc-s hir .
Vagy nem jol tudom ?
En pl nem megyek a ps3-as, boxos hirekhez ha latom, hogy egyertelmuen az .
Szal ki kakil, mit es hova?
Nekem pont ulyba tunik, hogy nem mi pc-sek jarunk at fikazni.
De te legalabb nem vagy taplo...
Peace
40.
40.
Hubert Cumberdale
#38: Falout kezdte a konzolarcoskodást... meg te is ahogy látom nagy konzol párti vagy, pedig nincs különbség lassan fel kéne fogni. Nem vagyok PC fanboj. poénosan reagáltam rá ezzel a PC fanboj dumával, csak ahogy nézem nem volt egyértelmű kommentjeim komolytalansága. De én kérek akkor elnézést! Nincs nekem bajom senkivel, csak a hülyékkel. Meg a fölöslegesen hatekedőkkel a kedvenc játékaim híreinél és ezért el szoktam küldeni őket a pics#ba, amin mindig besértődnek, de pont az a célom.
39.
39.
Shadowsomi
Hát érdekes hír, én nem hiszem hogy ezért most le kéne fosni a bokámat, inkább szégyelljék magukat, hogy eddig nem jutott eszükbe belerakni normális beállításokat a játékba.

Amúgy meg az előttem szólóktól kérdeznék valamit. Nektek most jó ez a szardobálás? Mert kb annyi értelme van. Meg akarjátok egymást győzni? Vagy magatokat, hogy jól döntöttetek platform ügyileg? Én nagyon jól szórakozom, csak így pár év komment olvasgatás után muszáj megkérdeznem, hogy ezzel mégis mi a célotok? Vagy a sony és microsoft beépített emberei vagytok? :D Mert hogy én nem reklámoznék ingyen semmit, az is biztos :D
38.
38.
adam6751
#34: Ha valamivel megbántottalak vagy valaki mást az szóljon,mert mint mondtam nem szeretnék vitát! Szóval ha fogalmazhatok így: szard le amit írtam.
Viszont a konzol gyűlölős szövegeidet tartsd magadban.Mert nem az elő PC-s nyitott így vitát...újra tisztelet a kivételnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...