Brazíliában játszódhat az új Assassin's Creed

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 10.
  • Pletyka
Link másolása
Egy portugál magazin mikrofonvégre kapta a Ubisoft Brazil ügyvezető igazgatóját, Bertrand Chaverotot, aki elhintette, hogy az Assassin's Creed-sorozat következő része a szamba országában, Brazíliában játszódhat.

Masszív pletykát szellőztetett meg a portugál Techtudo magazin, amely mellett talán elsétáltunk volna, ha nem a Ubisoft Brazil ügyvezető igazgatójának nyilatkozatáról lenne szó. Bertrand Chaverot szerint a következő Asssassin's Creed Brazíliában játszódik. A pontos kor és főszereplő természetesen nem ismert. A GameSpot angolra fordította az interjút.

A szamba és a foci hazájának történelme számos vérrel teli momentumot vonultat fel. a rajongók már el is kezdhetik az információgyűjtést és a fantáziálást, ám mindaddig nem tekinthetünk kész tényként Chaverot nyilatkozatára, míg a játékot hivatalosan be nem jelentik.

Szerény számításaink szerint - az előző évek tapasztalatára hivatkozva - március folyamán ránthatják le a leplet az új Assassin's Creedről. Feltéve, ha jövő ősszel is kapunk folytatást.

44.
44.
csabi990514
szegény ubi ezzel jol belemászna a sz*rba meg am is ha már most így várjuk mekkorák lesznek az elvárásain XD
43.
43.
RoLee-man
A AC3-nak 1782 van vége. A francia forradalom 1789 volt. Simán mehetne Connor Párizsba. Nagyon jó lenne. Pl: Ott van a Bastille lerombolása. Ja és persze utána a jakabinus diktatúra. Elég durva terror volt. Egész nap járt a ,,giotin". Lefejező gép. Meg mehetne a kövi játékba London is. És rengeteg ötletem lenne Párizshoz, hogy ott mit csinálna Connor, de most ezt egy kommentben nem fogom leírni. Ettől a COD feelingtől meg ne fossatok már. Az ac 2 után egy hónappal már csinálták az ac3-at. 3 évig tartott. Nem 1 év alatt vágták össze!!Most meg ez csak egy pletyka. Egyáltalán nem biztos, hogy jövőre jön ac. Brazíliát én sem tudom elképzelni, de az ubi tudja mit csinál.
42.
42.
ConDes
szerintem Európa lenne a legjobb, akár Connorral vagy akár egy másik szereplővel, mondjuk Párizs v Prága, London akármi... csak valami látványos helyen legyen.
41.
41.
mestermagyar
A gameplayröl az jött le, hogy nem túl nehéz egy assasins creed. Egy gomb védekezés, egy gomb ütés, oszt kész.

Magyarországon úgyanolyan izgalmas lenne, mint bárhol máshol. Az, hogy Anglia, Olaszország területe, vagy valamilyen nyugat-európai térség legyen a helye(avagy bizánc, az is volt nem?). Milyen lenne egy végvári játék törökökkel, és várfoglalással.
38.
38.
Szbarn
#23: Jah az nekem is bejönne :)
37.
37.
AkosTorok88
Japan ne legyen szerintem se kina aztan ők majd tudjak mi kell de csak szerintem ez most az uj divat hogy mindig kijon egy jatek egy honap mulva meg mar a folytatast feszegetik ?Jatsza vegig az ember jatszon vele fel evet aztan utaljanak ra egy mondatukban ne jojjon mar minden futoszalagon
35.
35.
bsg09
#26: Csak hangulatilag sehol nincs.
34.
34.
p3ti
Japánnak tudnék örülni .
32.
32.
levantine
Legalább nem az lesz a helyszín, amire számítottunk. Várjuk ki a végét.
31.
31.
#13: ***SPOILER*** Hát nem tudom, Epilogue Missio-ök után hallhajtuk az "új" csapatot, akik az Animusban bogarásznak, és ott nem volt senki a mostani csapatból. ***SPOILER OFF***

Amúgy egyszer már említettem, de találtam anno ezt a hírt:
http://www.sg.hu/cikkek/77252/a_majak_koraban_jatszodott_volna_az_assassin_s_creed_2

Szerintem rohadt nagy lenne ez, főleg ha már Juno meg minden...
30.
30.
adam6751
Bár Németországba is mehetne Connor.1700-as években az nézne ki jól nem Brazília.
29.
29.
adam6751
Én egy Viktoriánus kori Angliának örülnék.
London teliholdkor,ködösen rohadt jól nézne ki.Mellékküldetések lennének hasfelmetsző Jackről amikben a kurtizánoknak segítenénk ahogy azt Ezio tette. :D
Viszont ha lesz a következő évben AC az 1000% hogy akkor Connor lesz a főszereplő hisz már a 3.részben is kihajózott közép-amerikába.Viszont szerintem szarul hangzik Brazília...
27.
27.
Kratos76
Lassan ez a sorozat is olyan lesz mint a COD! Minden évben kapunk belöle.
Pedig egy kis pihenő jót tenne neki szerintem.
Persze ameddig az emberek megveszik az évenként megjelenő részeket úgy sem fognak leállni.
Csak ne menjen a minőség rovására mert kár lenne érte.
Braziliával nekem nincs bajom, nem is ismerem a történelmüket.
Még akár jó is lehet ki tudja.
26.
26.
samatagrav09
#17: De még mindig minőségi.
25.
25.
giga321
23.
23.
Nomad010
#22: Nope, szerintem is borzalmas ötletek:hm FRANCIA FORRADALMAT A NÉPNEK!!!!!
22.
22.
razipapi
Brazilia ?! Emberek Ilyen Ázsia , Dél amerika , Afrikát kerüljük már el ..
Csak engem zavar ?!!
21.
21.
Dark_Temptation
imádom az ac-t de ne erőltessék már ennyire. hagyják kicsit pihenni és csináljanak 1 új prince of persia-t!
20.
20.
robi009
#19 szerintem hülyeség amit mondasz , ha MO-t találnák ki új főhelyszínnek külföldön mindenki aztmondaná h na de azok meg kik , milyen történelmük van amibe bele illene az ASSASSIN kontra TEMPLAR ügy , miközbe van nekünk 1 szépkis történelmünk , ugyanúgy van barazíliának is amibe szépen beleillene
19.
19.
jasko
a foci hazája anglia :) de nem ez a lényeg. miért nem választják már végre görögországot vagy egyiptomot ? -.- brazília, tengerparton kívül semmi izgalmas nincs ott....
18.
18.
Sanyeszpaloc$
15 van benne lehetőség SPOILER gondolom hamegőlik junot vagy összefognak a templomosokkal hogy minden eden piece meglegyen ezàltal felélesztik desmondot és (!!!) lucit na meg az ősi nagyassassinokat (altair,ezio,connor)eggyüt megölik junot. Ez egy igazán jó befejezès lenne: desmond újra él+ luci mondjuk.mond egy bocsit és aztán összejönnek + altair, ezio meg connor nyugottan alhatnának a koporsójukba boldogan hogy mostmár se junoval se a templomosokkal nem lennebaj VAGY inkább nem mennek vissza menybe hanem assassinokat képeznènek meg desmondoz + végre nem lenne viszály a két fél kőzőtt... Inkább majd írok ezekròl egy blpgot :)
15.
15.
robi009
#13 SPOJLER
hogy felélessze dezimezit ? ^^
14.
14.
Sanyeszpaloc$
Ameddig jó addig csinálják. Ez a brazilos dolog kicsit kiábránditó, de connorral jó lenne, sztem ne keljen mégegy ujjab assassint felkanalazni a semmiből.
SPOILERSPOILERSPOILER
Sztem egy ujjab desmondot hamar felkanalaznànak símán, de a revában sajnáltam nagy hisz mégis egy lumbágos, rozzant vènszivar lett belőle(ezio)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...