Rage - jövő héten jön a The Scorchers DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 15.
  • Letöltés
Link másolása
Egy évvel az alapjáték megjelenése után ismét visszatérhetünk Wastelandre, elvégre friss kiegészítő érkezik az id Software posztapokaliptikus lövöldéjéhez, a Rage-hez. Soha nem látott területek, küldetések és fegyverek várnak rád.

Habár a Rage nem nyűgözött le minket maradéktalanul, kétségkívül élvezetes nyitott világú címmel gazdagodtunk John Carmack veteránjaitól. Külön öröm, hogy a Bethesda egy év távlatából sem feledkezett meg a shooterről, elvégre a jövő héten érkezik PC-re, Xbox Live-ra és PSN-re a The Scorchers DLC 4,99 dolláros, illetve 400 MS pontos áron.


Ebben a vadonatúj kalandban hat, teljesen új terület vár rád, ahol a harc mellett új szövetségesre lelsz a Hager Settlement lakóinak személyében. A települést meg kell védened a mániákus Scorchers klán támadásaitól. S ez még nem minden! Új évaddal jelentkezik a Mutant Bash TV, találunk friss minijátékokat, és kezünkbe vehetjük az ikonikus nailgunt is. Hűha!


A tartalmi bővítéseken felül a DLC magába foglalja az Ultra-Nightmare nehézségi szintet, valamint az Extended Play funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy a kampány végigjátszása után szabadon kóboroljuk Wastelanden. Így megkereshetjük a többi gyűjthető tárgyat, teljesíthetjük a félbemaradt mellékküldetéseket és az achievementeket is.

10.
10.
Falcon
#9: a legnehezebb fokozaton próbáld ki :) én az összes fegyveremből kilőttem a lőszert sokszor a pályán! felejthetetlen élmény a RAGE:)
9.
9.
dabsol
Abszolút nem tetszett a Rage. A Borderlands 2-vel összehasonlítva olyan céltalan, líneáris volt az egész, szar befejezéssel, nem voltam rákényszerülve, hogy kettőnél több fegyverfélét használjak. Nem is érdemes összehasonlítani a BL2-vel.
8.
8.
rics92
Nagyon élveztem, de amikor elértem a záró animációt.... Hatalmas csalódás, ilyen ritka sz@r befejezést régen pipáltam (összecsapott,elkapkodott, átgondolatlan, még ha lesz is folytatás). Azóta nem is nyúltam hozzá. 400 MS pontért viszont úgy tűnik megéri a DLC tartalom szempontjából.
7.
7.
drat576
az akció része rendben volt és hangulatos is volt, de az egész mögött álló koncepción voltak lyukak rendesen és számomra nem állt össze eléggé ahhoz hogy kiemelkedő legyen, egyszer végigjátszottam, nem fogom még1szer elővenni
6.
6.
Falcon
én imádom!! a kedvenc fps -em a killzone mellet
4.
4.
Csoola
Nekem is tetszett és játszottam is vele egy ideig, de aztán valahogy leraktam és többet nem érdekelt, pedig tényleg jól össze volt rakva, mégis mintha valami hiányzott volna belőle, amitől jobban lekötne.
3.
3.
Drazhar
Csalódás lett, mert a Borderlands 1 kb mindent ellőtt már mire megjelent. Ezért is nem értem minek még bármit feccölni ebbe a címbe.
2.
2.
randall13
#1: Mindent belepakolni nem elég, kell még valami plusz is, amitől különbözik a többi fps-től.
1.
1.
zsoze
nekem nagyon bejött a Rage nem tudom mi kell még az embereknek volt benne minden ami egy jófps-nek kell nagyon várom a DLC-t remélem nem hal meg vele a játék végleg :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...