Márciusban jön a PC-s Resident Evil 6

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom elárulta végre, hogy mikor érkezik meg PC-re a Resident Evil hatodik része, emellett fény derült a játék gépigényére is. Közben megérkezett a legújabb frissítés, amit januárban egy másik követ majd.

A Resident Evil 6 2013. március 22-én jelenik meg PC-re, dobozos és letölthető formában egyaránt elérhető lesz. Utóbbi esetében a Steam a terjesztőplatform, ennek nyomán minden kiegészítő opciót (felhőmentés, achievementek, barátok, ranglisták) megkapunk, amit a szolgáltatás kínál. A PC-s változat az összes konzolos DLC-t tartalmazza majd, ingyen. A gépigényről az alábbiakban olvashattok.

Minimális gépigény:

  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszer
  • Intel Core 2 Duo (2,4 GHz) vagy AMD Athlon X2 (2,8 GHz) processzor
  • 2 GB RAM
  • 16 GB szabad hely a merevlemezen
  • NVIDIA GeForce 8800GTS videokártya
  • DirectX 9.0c
  • Bármilyen hangkártya

Ajánlott gépigény:

  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszer
  • Intel Core 2 Quad (2,7 GHz) vagy AMD Phenom II X4 (3 GHz) processzor
  • 4 GB RAM
  • 16 GB szabad hely a merevlemezen
  • NVIDIA GeForce GTX 560 videokártya
  • DirectX 9.0c
  • Bármilyen hangkártya


Ezzel párhuzamosan a konzolosoknak is van miért örülniük, megérkezett a játék ingyenes frissítése, ami új kamera- és feliratozási beállításokkal, az Ada Wong-kampány kooperatív módjával, valamint a No Hope nehézségi szinttel várja a rajongókat. Január 22-én egy újabb update jön, ezáltal az Agent Hunt mód a kezdetektől fogva elérhetővé válik, azon belül kapunk új beállítási opciókat, továbbá a fejezeteken belüli szabad pályaválasztás is megjelenik.

És még mindig nincs vége, a hét folyamán válik letölthetővé az első nagyobb DLC is, a három új multis játékmódra egyelőre az Xbox 360-tulajdonosok repülhetnek majd rá.

21.
21.
keiji maeda
akor sem értelem meg mit kell sírni a fix kamera miatt a legidegesítőbb dolog volt a régi residentekben , semi ilyesztő nem volt benne mert előre láttad amikor besétál a képbe a zombi egyetlen idegesítő dolog volt hogy a kamera miatt zélozni normálisan egyszerűen nem lehetett, mondom ha valai ezt szereti rakja be a resident 5. részrét lost in nightmare kiegészitőt kezdje el professionálon és ha anyira kurvára szereti a rögzített kamerát abba beletették csak kezdéskor meg kell fordulni az ajtónál 3x csekkolni és átáll régi resident 1 kamerára , ne értsen félre senki a 6. részt is platinumig játszottam de minden perce szenvedés volt pedig sok rajongó itt se hisztizhetne mert visszakerültek bele az agyatlan sima zombik ettől még mondjuk egy fos játék lett
16.
16.
2pacal
Amekkora szar lett inkább tiltani kéne nem átportolni Pc-re...A film legújabb része is szánalmas lett szóval el kéne gondolkodni,hogy van-e értelme tovább égetni ezt a frencsájzt...
15.
15.
keiji maeda
anyira szar lett a 6. rész alig vártam hogy végig vigyem és ne játszak vele többször :( :( most tolom inkább megint az 5. részt látszik melyk a jobb most az 5. rész online része megint tele van mindig tolják a 6.részben sokkal kevesebben voltak :) amugy meg aki retró érzést akar az tegye be az 5. részt játszon a lost in nightare kigészítővel és ha komolyan élvezte a régi stílust állítsa át rögzített kameranézetre (bár szerintem irányíthatatlan az a retro kamera a régi részekben is azt utáltam ) :)
14.
14.
waker8
AMD kártyával már nem is fog menni? Vagy csak kifelejtették hogy más is gyárt VGA-t az Nvidia-n kívül?
13.
13.
Raatkainen
11.
11.
janosvitez808
Nekem ehhez képest az 5-ik rész fényévekkel jobban tetszett..ha már elszakadunk a puzzle elemek erőltetésétől és átmegyünk akcióba, az 5-ik rész ezerszer jobb hangulattal rendelkezik..persze a régi részek a legjobbak, de ez a 6-ik rész kicsit kiidegelt..hol van itt a túlélő horror kérem szépen? Csak Leon kampányába bonyolódtam bele picit, de félelmetesnek abszolúte nem mondható, ehelyett inkább szénné scriptelt jelenetek hatásvadász tömkelege zúdul a nyakadba...na nem mondom hogy nem kell egy kis pörgős dinamikus főboss flash, de kb 10 méteren 57-x meghaltak volna Leonék a való életben, szóval sok volt már a hajszálon megúszott halálos hajsza...ez már nem epic, egy idő után már csak sodródtam az egyik betúlzásból a másikba..még az eleje elég jó is volt, de miután elkezdődött az üldözés Simmons után a vonat tetején, na az nekem már ok volt...átváltozott 5ezerszer, 10millió bullet a fejbn, az meg csak nyomul tovább...engem felbaszott idegileg, ezt akárminek lehetett volna hívni, de nem Resident Evilnek...ha ezt egy noname akciójátékként adták volna ki, maximum közepes vagy annál gyengébb értékeléseket volna...de de a patinás hírneve elvitte a játékot a hátán..mármint sok rajongó feccölt bele, hogy aztán egy marha nagyot csalódhassanak..de mielőtt bármelyik überfan nekem esne, leszögezem..ez csak az én egyéni saját véleményem..lehet valakinek az új stílus jobban bejön..ki tudja?
10.
10.
Jared
Még csak most jön ki PC-re :D akk nagyon el vagyok tévedve mert azt hittem hogy már rég ki jött a pc-s verzió
9.
9.
strike19
Én nem próbáltam 6-ot.De a demovál játszottam a Leon kampáynon kivűl más kampánya nem jöttbe.Én a Resident Evil Revalitions és remake 2 vagy resident evil archive hd várom.Ezek még resinek mondhatók nem mordern warfare.
7.
7.
Pharaoh
Tesztem/KRITIKÁM: http://www.gamekapocs.hu/tag/pharaoh/blog/3388/resident_evil_6_aaa_snak_szantak
5.
5.
p3ti
#3: Ne értsen félre senki , imádom a sorozatot , de ennyire rég estem pofára , mint a 6. résznél . Az Operation Raccoon City után meg pláne egy rohadt nagy égés az egész ... Utolsó dolog amiben merek reménykedni a Resident Evilel kapcsolatosan , az a 2. rész Remakeje
3.
3.
p3ti
Nagy kár , hogy akkora egy rakás sz*r lett a 6. része , hogy szégyen terjeszteni/reklámozni.
2.
2.
simon 555
#1: Valakinek már semmi sem jó...
1.
1.
bodortamas1
Fuuu... Grat a Capcomnak -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...