Megvan az új Star Trek-játék dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A tavasszal érkező új Star Trek-mozifilm mellé természetesen videojáték is dukál majd. Az adaptációt a Namco Bandai adja ki, míg a fejlesztésért a Digital Extremes felel. Még jó is kisülhet belőle. Kíváncsi vagy a borítójára?

Habár a filmből készült videojátékok nem tartoznak a minőségi darabok közé, bízzunk benne, hogy a Darkness II-ről is ismert Digital Extremes ezúttal feltalálja a spanyolviaszt. Voltaképpen egy hamisítatlan TPS-ről beszélünk, a játékmenetet viszont némi űrharc is megbolondítja. A Namco felfedte a játék borítóját, s mellé néhány screenshotot is mellékelt: 


A játék egyébként igazodik a Star Trek into Darkness premierjéhez: 2013. április 26-án vásárolhatjuk meg a játékot, míg a film május 17-én kerül a mozikba. Az előrendelők megkapják az exkluzív Elite Officer Packot, amellyel 10 új uniformis, valamint három aranyos kis fegyver üti a markukat.

9.
9.
Drazhar
#4: A játéknak semmi köze nem lesz a filmhez, ahogy korábban már mondták - és a trailer is mutatta - a gorn-ok ellen fogunk ebben harcolni.

Egyébként valóban ME-copy, de még elsülhet jól is :)
8.
8.
PAtr0n
Az első film Best of, máér 3x néztem meg, a második is jónak ígérkezik a tréler alapján.A játék meg hát.... sok ilyet látnuk már ala Avatar, Jurassic Park, Terminator, hát egyik se sikerült túl jól. Na majd meglátjuk!
7.
7.
2pacal
Sose rajongtam a sorozatért,de legutóbbi film nagyot szólt nálam,kivi leszek a játékra is...
6.
6.
Batman
Ma láttam az új Star Trek film 9 perces prológusát. Na az várós nagyon!!
4.
4.
Histikirly
Nálunk egy hónappal később mutatják be a filmet (jún. 13.)
Érdekes lesz, ha itthon előbb adják ki a játékot, mint a filmet
3.
3.
strike19
Azt mondták tavaly ,hogy februárba jön ki.Nem örülök a csúszásnak.Utálom azt hogy mindenki a star trek játék alá írja hogy Mass Effect koppintás.Csak a Star Trek előbb volt ,mint a ME.
2.
2.
Caine
Nem fűzök hozzá nagy reményeket de attól még lehet hogy jó lesz!
1.
1.
Füles
Jó kis Mass Effect koppintásnak tűnik, de bízzunk benne, hogy valamit beújítanak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...