Videón a Borderlands 2 Sir Hammerlock DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 21.
  • Letöltés
Link másolása
A Gearbox Software végre felfedte a Borderlands 2 Sir Hammerlock Big Game Hunt kiegészítőjének megjelenési dátumát, miközben egy új előzetest is mellékelt. 2013 első negyedévében a szinthatárt is kitolják.

A Gearbox őrült kooperatív címe, a Borderlands 2 hamarosan megkapja a harmadik expanzióját is. A Sir Hammerlock Big Game Hunt egészen pontosan január 15-én jelenik meg PC-n, Xbox Live-on és PSN-en.

A fejlesztők mindaddig szeretnék támogatni a játékukat, amíg kellően népszerű. Új karakterek és egyéb tartalmi bővítések folyamatosan érkeznek majd jövőre is. Ennek nyomán a maximális szintlimitet feljebb tornásszák, illetve már biztosra vehető a negyedik DLC is.

14.
14.
Drazhar
#13: hát azért azt tegyük, hozzá, hogy ha úgy veszem a BL2 is egy multis cím, hiszen a coop tartja egybe az egészet, egyedül játszva - akármit is ígértek a fejlesztők - ugyanúgy unalomba tud fulladni a kampány, akárcsak az első résznél.
Persze lehet a kiadó hamar akarja betermelni a pénzt, ezért van kint már ~4 hónap alatt 3 nagyobb csomag hozzá.
13.
13.
drat576
#12: BF3-hoz multi DLC-k jönnek, amiket nem lehet állandóan hányni, mert aki nem veszi meg az nem tud az adott mapon játszani, a Borderlands DLC-i viszont kis story tartalmak
12.
12.
Drazhar
Teljesen kipörgetik a címet, baromi hamar jönnek a DLC-k hozzá, egy BF3 szintű modell jobban állna neki, mondjuk ez csak személyes meglátás.
8.
8.
rics92
#6: Ezt szerintem te se gondoltad komolyan...
7.
7.
drat576
#6: semmi köze nincs a Fallout egyik részéhez sem, max az előzetesnek van egy kissé olyan hangulata, de aki játszott is vele, az tudja h teljesen más a két sorozat
6.
6.
Mr Gutsy
Ostoba Fallout klón ez a játék!
4.
4.
l4cyk4
#3: Ezek a DLC-k kezdő pályáinak nevei. Elnézést a dupla post-ért, de ez lemaradt!
3.
3.
l4cyk4
#2: Gyors utazó állomásoknál keresd ezeket:

The Zombie Island of Dr. Ned - Jakobs Cove
Mad Moxxi's Underdome Riot - The Underdome
The Secret Armory of General Knoxx - T-Bone Junction
Claptrap's New Robot Revolution - Tartarus Station
2.
2.
Edy92
Kicsit OFF: Borderlands elős részébe megvannak a DLC-k, honnan tudom hogy aktívak és játszhatóak? Mert 37-es vagyok és semmi dlcnek nyomát nem látom!
1.
1.
Neo1989
Ez a videó csak szerintem hajaz a BioShock-ra ?
Mer ott is így prezentálják az új képességeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...