Dark Souls II - látványtervek érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 22.
  • Képek
Link másolása
Kereken egy tucat koncepciós rajz érkezett a From Software szerepjátékának folytatásáról. A Dark Souls II művészei ismét kitettek magukért: jó néhány elborult rémség vár arra, hogy a húsunkba marjon.

Az alábbi koncepciós rajzok egyenesen a From Software tervezőasztaláról érkeztek. Megcsodálhatunk rajtuk számos ellenségtípust, illetve a megszerezhető fegyverek kinézetével is tisztában lehetünk. A komor és iszonyatosan sötét hangulat már a kezdeti tervekből is átjön. Nem semmi RPG-vel lesz dolgunk 2013 végén, rosszabb esetben 2014 elején.

12.
12.
Jinbobo
az első rész is katasztrofális volt! A játék csak azért volt nehéz, mert minden ellenség újra éledt, meg minden szakaszon ott várt 100 enemy, akik buták mint a föld, de a sebzésük szinte haláli, az upgrade fejlesztések meg nem érnek semmi, csak parasztvakítás...ilyen elemekkel bármelyik játék lehetne nehéz, csak a legtöbben rájöttek már, hogy ez a 90-es években volt bevett szokás, nem 2012-ben...
11.
11.
PAtr0n
#6: Jó játék bizony!
Én most kezdtem el, és az első fél órában meghaltam vagy 8x, de nagyon teszik ez a fajta kihívásfaktor, meg a hangulat régen volt már ennyire RPG egy RPG. Úgy látom nagyon sokáig elleszek vele. :)
Ja és kapásból kontrollerrel kezdtem játszani PC-n, nem akarom az idegeimet pattanásig feszíteni a nyomi irányítás miatt. Bár sokan írták, hogy meg lehet azt is szokni meg már van javítás arra is.
10.
10.
Jared
Remélem nem fogják elrontani a 2. részt :D
8.
8.
NinjaNorb
Várjuk már mint a messiást:D Egyébként az első rész sem olyan nehéz mint amilyenek be van állítva régebbi játékok korrekt nehézségét hozza vissza csupán
7.
7.
shatterhand
#3: Sehol nem olvastam a nextgent. Jelen generációra készül ez is.
6.
6.
azureknight0715
Jó játék nagyon. Amúgy tényleg nem nehéz csak megszokás kérdése. Meg ide türelem kell. Ha megnézed az otherworld szarozta végig a játékot mert az a hülye aki tezstelte végig rohant előre mert félistennek hitte magát. Ez viszont nem oylan játék amiben ezt megteheted. Itt tényleg egy halandó vagy akit tényleg belehalhat egy halálos csapástól is. A játék fő hangsúlya inkább azon van hogy ismerd ki az ellenfeled, gondold át a lépéseidet és megfelelő időben támadj és védekezzél. Amúgy elején tuti sokszor eleged lesz, főleg majd a 3. bossnál ott én rengetegszer k*rva anyáztam aztán rájöttem hogy hogyan is kellett volna ezt legyőznöm. Minden bossnál van valami kis titok. Remélem ez a második rész is ha nem is annyira nehéz de mindenképp tartsa meg valamennyire, mert ezért olyan jó és egyedi a game.
5.
5.
roli33
#4: Nos, én sem szeretem a frusztrálóan nehéz játékokat, nem azért veszek meg valamit, hogy idegeskedjek rajta, hanem hogy szórakozzam. De ennek a játéknak adni fogok egy esélyt, mert érdekel, és ha tényleg tetszik, akkor (remélem) én is bele fogok jönni:)
4.
4.
metercsiken
#3: Hallottam arról, hogy sokan panaszkodnak a nehézség miatt, de mások viszont azt mondják csak bele kell jönni,és megszokni.
Hát....majd meglátom nekem hogyan sikerül, ha majd beszerzem.
Lehet, hogy pár óra után majd szidni fogom a készítőket( annyira én nem szeretem ha túl nehéz egy játék, vagy legalábbis ha nincs benne könnyebb fokozat ), de mindenképpen ki akarom próbálni! : )
3.
3.
roli33
#2: Én is így vagyok vele, de addig még bőven lesz időnk, ha minden igaz, ez már következő generációs konzolokra jön. Bár, ahogy hallom a Dark Souls olyannyira sok időt igényel, hogy akár most is elkezdhetnénk, lehet hogy egy év múlva sem végeznénk vele, köszönhetően a nehézségnek elsősorban, nomeg annak, hogy nem segít a játék semmiben. Neked kell rájönnöd és felfedezned a világát a helyszínektől kezdve, a szörnyeken át, a titkos dolgokig.
2.
2.
metercsiken
Mielőtt megjelenik ki kéne próbálnom az első részt.
Jónak néz ki.
1.
1.
Seaxa
Az a páncél de jól néz ki, csak így tovább :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...