Hackertámadás érte a The War Z szervereit

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 4.
  • Hír
Link másolása
DDoS-támadás útján rövid időre térdre kényszerítették a The War Z loginszerverét. A Hammerpoint Interactive már elhárította problémát, s már újra bejelentkezhetünk a játékba. A veteránok szerint az eset nem véletlen.

Az elmúlt napokban "rosszindulatú támadások különböző formái" érték a The War Z szervereit, nem egyszer elérhetetlenné téve a bejelentkezést. A zombis MMO fejlesztői már elhárították a problémát, így további védelmet állítottak fel a DDoS-támadások ellen - tudtuk meg a játék közösségi menedzserének fórumhozzászólásából.

A The War Z-t még az ág is húzza. Nem elég, hogy minőségi problémák miatt lekerült a Steam kínálatából, röviddel azután plágiumbotrányba keveredtek a fejlesztők: a menüben látható zombik megtévesztésig hasonlítanak a The Walking Dead járkálóira.

A veterán játékosok szerint a The War Z szervereire irányuló támadások nem unatkozó hackerek műve. Tudatos és figyelemfelkeltő kísérlet, amit a Hammerpoint körüli botrányoknak és annak címeztek, hogy gyér minőségű programot dobtak piacra.

8.
8.
elfdefender
#7: Az óriási videó! Amikor csak egy hátizsák rohangál... itt abba is hagytam, bőven elég volt abból a szemétből. Nem tudom eldönteni, hogy röhögjek vagy inkább szánjam azokat, akik pénzt áldoztak erre a kalap szarra.
7.
7.
dBLOOD
Utálom a zombis játékokat.
Sajnálom a játékosokat akiket átvertek a játék készítői. Bizony az ilyen etikailag megkérdőjelezhető lépések sajnos benne vannak a pakliban. Nem értek egyet az ilyen támadásokkal, akár megalapozott az elkövetők haragja akár nem.
Aki kíváncsi a játékra (és rendelkezik némi angoltudással), ajánlom figyelmébe a "The Bore Z" című videot a YouTube-on: http://www.youtube.com/watch?v=RtKAm3nzg6I
6.
6.
Torque
#2: Nem azért csinálták, mert nem tetszett nekik a játék, hanem mert egy pofátlan pénzlehúzásra épìtő, DayZ sikerét meglovagolni akarò nagy rakás szar, amit volt képük úgy feltenni Steam-re, hogy maga a játék még csak nem is volt kész (ezzel ők maguk védekeztek, holott a verziószám 1.0 azaz kész jelzést mutatott), sőt a fél feature lista úgy ahogy volt kamunak bizonyult.
5.
5.
Zakharov
http://warzscam.tumblr.com/
Mielőtt bárki is azon gondolkodna ,hogy pénzével táplálna esetleg a játékot ezt ajánlom olvasásra.
4.
4.
bodortamas1
xD haverokkal pont bent voltunk a loginszerver leállásakor és szépen ki is dobott ^^
Nem mondanám, hogy teljesen kijavították a hibát, mert engem azóta sem enged belépni :/ (tegnap óta)
3.
3.
randall13
Szerintem senkinek sem tetszik :D
2.
2.
Lacek896
Elég szomorú dolog csak mert nem tetszik valakinek akkor ki kell szúrni még x játékossal. Én nem játszottam a játékkal de ahogy nézem a gameplay videókat, hát őszintén szólva van még mit csiszolni rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...