Metro: Last Light - már nem lehet előrendelni

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 18.
  • Biznisz
Link másolása
A GameStop letölthető játékokra szakosodott áruházában már nem lehet előrendelni a Metro: Last Lightot, a kereskedő a THQ jövőjével kapcsolatos bizonytalanságokra hivatkozva állította le az előjegyeztetési lehetőséget.

Nem előrendelni a PC-s Metro: Last Light digitális változatát a GameStop Impulse-on, az áruház megerősítette, hogy a THQ bizonytalan jövőjét és a Metro kiszállítása körüli esetleges bizonytalanságot látva a vásárlók védelmében döntött így. Aki előrendelte a játékot, visszakérheti a pénzét.

A dobozos változatok még előrendelhetők a GameStopnál, az már viszont nem derült ki, hogy itt is hasonló lépéseket fontolgat-e az üzletlánc. Az Impulse-on egyébként az új South Park-szerepjáték és a Company of Heroes 2 digitális változata sem található meg, valószínűleg ugyanilyen okokból.

A THQ stúdióit és játékait, így a Metrót is egy jövő heti aukció keretében értékesítik majd, a kiadónak ezzel gyakorlatilag vége van. Szurkoljunk, hogy mindenki és minden jó helyre kerüljön!

14.
14.
markoci555
látom a félrevezető címek maradnak :)
13.
13.
mestermagyar
#12: Multi nem is volt, és a megjelenéskor nem is lesz. Dlc-kben biztos valami extra ilyen ruha, extra olyan ultrafegyver, nehogy nehéz legyen a játék. Ebbe annyira szerintem nem tudna belekötni. De azért lehetséges, hogy kiad egy multi dlc-t, egy coop dlc-t, egy multis map dlc-t, 2 órás folytatás dlc-t, a 30 órához stb hülyeségek, amiknek eleve benn kell hogy legyenek. A DLC előre kifizetés talán még meg is éri, ha tudod mennyi jön, és kb mennyibe kerül, ebből következtetve mennyit nyersz rajta.
12.
12.
Falcon
EA Games - Electronic Arts az ő találmányuk az online pass, season pass-hogy fizesük ki előre a dlc ket ,szerver bérlés (nehogy már ők tartsák fent a szervereket), és és nem egy játékuk volt már hogy másfél év múlva lekapcsolták a játékuk szervereit ezzel kilőve a multit! a medal of honor sorozatról már ne is beszéljünk 10 évig volt meghatározó játék fps műfajban az ők tönkretették az utóbbi 2 részel
11.
11.
zsoze
én boxra néztem és elő lehet rendelni ,nagyon vártam már és eléggé elszomorítana ha az EA teszem azt belekontárkodna :S
9.
9.
alexcargooo
úgy is csődbe ment volna a THQ ha ezeket a játékokat előbb adják ki?
8.
8.
shifteeh
ha a company of heroes 2 nem fog megjelenni, sírva fakadok
6.
6.
simon 555
Nem úgy volt, hogy bármi is lesz a THQ-val a jelenleg már majdnem kész játékaikat mindenképpen kiadják?
4.
4.
mestermagyar
#1: Na épp emiatt ne. Tudod még csak 2 metro könyvnél tart az író, hagyjuk ihletni :D.
3.
3.
mestermagyar
Mármint aki a thq-t veszi meg
2.
2.
mestermagyar
Ne bassz. Ha ezt nem adják ki, akkor egy bf-et sem veszek többé. Lefogadom, aki megveszi, az kb ezt fogja tenni: "hip hop, mindent töröljetek ki, teljesen más online rendszere lesz, más védelemmel, az egészet át kell programozni.
Könyörgöm ne az EA.
1.
1.
strike19
Majd megveszi az EA és minden évbe egy rész. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...