Total War: Rome II - bemutatkozik Makedónia

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 19.
  • Hír
Link másolása
A Creative Assembly felfedte a Total War: Rome II harmadik játszható frakcióját, a makedónokat. Róma és Karthágó mellett Nagy Sándor népe is harcba indul a győzelemért. Egy képünk van róluk.

A minap frissült a Total War: Rome II wiki-oldala egy új játszható frakció bemutatójával. A rómaiak és a karthágóiak mellett a makedónok is a felhozatal részét képezik. A hellenisztikus nemzet szeretné visszaállítani egykori hódítója, Nagy Sándor dicsőségét, s a célért minden követ megmozgat majd.

A görög városállamok nem túl bizakodóak a makedónok múltját tekintve, így a játékosoknak keményen meg kell szenvedniük annak érdekében, hogy szövetségesekre találjanak, okosan kereskedjenek, hogy a háború nehézségeiről már ne is beszéljünk. Hadseregük a lovasságra és gyalogságra épül, hosszú dárdákkal és rövidkardokkal szerelkeztek fel - róluk nevezték el a makedón falanxot is.

Még öt frakció vár arra, hogy bemutatkozzon a nagyközönség előtt - összesen nyolc nemzet valamelyikét irányíthatjuk az idén érkező Total War: Rome II-ben.

9.
9.
Karthágó bajnoka
Először soknak tűnhet a 60 is, de a görög városállamokat úgy tudom, felbontják 3-4 külön frakcióra. Aztán gondolom afrika sem lesz annyira egységes mint az 1. részben. A keletet kibővítik, ez mind rengeteg tartalmat ígér. Szóval egy igazán összetett, hatalmas és változatos programot várhatunk.
8.
8.
Karthágó bajnoka
re:7 a kampányban 60-70 nemzetnek szerezhetünk dicsőséget, barbároktól egészen a keleti egzotikus birodalmakig. A fejlesztőcsapat terve az, hogy a kampány minden frakcióval elindítható már kezdetben is. Ez azt jelenti, hogy nem kell vesződnöd a megsemmisítésükkel, mint a rome-ban. Az előbbi információt elég biztosan állították egy interjú alkalmával, az utóbbi még változhat, pl. jelentéktelenebb népeket kiiktathatnak a kampányban játszhatók listájáról.
7.
7.
Wackor
Egy kérdés: a kampányban irányíthatunk nyolc nemzetet vagy a játékban összesen? (az utóbbi valószínűtlen)
6.
6.
markoci555
még 5? azt a mindenit, nagyon várom a többit
4.
4.
randall13
#3: Lépéseket sosem számolgattak scriptekkel, rádobnak egy animációt oszt annyi xd
3.
3.
mestermagyar
Nem játszottam sokat total warral, de azért elképesztö, mekkora teljesítménye van már a gépeknek, hogy elvisznek ennyi jól megcsinált karaktert. Csak legyen picit mount and blade-szerü. Ott 200 ember az, amit akadás nélkül bír, de már mind önállóan gondolkodik mind, és az ütések nem random mennek, hanem az ellenfél is reagál, és vagy sikerül védekezni, vagy nem. Egy picit csökkentett változatát ide is be lehetne vinni a katonánkénti intelligenciát. Bár mind a 10000+ karakter lépését script nélkül kiszámolni biztos, hogy egy kisebb cég szervergépének a prociját igényelné.
1.
1.
PAtr0n
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...