Dragon’s Dogma: Dark Arisen - ajándék első rész?

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 23.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, a Capcom is beáll a sorba: a tegnapi Gears of War: Judgment-féle ajándékozás után a Dragon’s Dogma: Dark Arisen dobozában is megtaláljuk az első részt. Legalábbis Japánban biztosan. (Frissítve!)

A Dragon’s Dogma: Dark Arisen nem szimpla DLC, hanem dobozos formában lát napvilágot majdnem teljes áron, annak ellenére, hogy kiegészítőről beszélünk. Az áprilisban megjelenő szerepjáték PS3-as verziójához biztosan megkapjuk az alapjátékot - legalábbis Japánban.

Az európai kiadás mikéntjéről még hallgatnak az érintettek, nem lehet tudni, hogy lemezen kapjuk-e meg a Dark Arisent, vagy vaskos, letölthető formában. Annyi biztos, hogy a mentett állásainkat tegyük félre, mivel a történet ott folytatódik, ahol abbamaradt. Új küldetések, helyszínek és friss zsákmányok várnak ránk tavasszal.

Update! Megérkeztek az európai információk is, eszerint a csomag április 26-án érkezik meg az öreg kontinensre, és 30 eurós áron lehet majd megvásárolni. A Dark Arisen digitális és dobozos formában egyaránt elérhető lesz (az xboxosoknak nyárig kell várniuk a letölthető változatra), az eredeti játék összes tartalma mellett egy új terület, 25 eddig ismeretlen ellenfél és 100 felszerelés várja a játékosokat többek között. Trailerünk is van róla:

10.
10.
sebtapasz
hííínnye! Az a szarva jóska a végén nem gyenge!!! :D
7.
7.
nero66
Pc-s verzióról nincs valami hír? :/
6.
6.
fojesz
Van update-ünk mindenféle földi jóval.
5.
5.
azureknight0715
Hát remélem külön is elérhető lesz a dlc me alapjáték már megvan:D Am várom már, jó kis játék bár nem tökéletes, de így is egyik legjobb konzolos rpg a dark souls mellett.
4.
4.
KopyAti
#1
Hát hóóógyispersze, hogy ajándék benne itt lenni!
3.
3.
simon 555
Remélem itt is megkapjuk ajándékba mert tervezem a megvételét az alap játéknak, de ha hozzávágják ehhez akkor inkább megvárom ezt.
2.
2.
DevilGamer
Ebben hónapban több ajándékot kapunk mint karácsonykor :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...