Február végén jön a Deus Ex: Ikarosz-hatás

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A jövő hónapban újabb videojáték vonatkozású regénnyel gazdagodhatnak az olvasók. A Fumax kiadó jóvoltából magyar nyelven élvezhetjük a Deus Ex: Ikarosz-hatást, mely a jól ismert cyberpunk világban játszódik.

A Fumax kiadó február végén jelenteti meg James Swallow Deus Ex: Ikarosz-hatás című regényét, amely bizonyára felkelti majd a videojátékosok figyelmét. Ha csíped az Eidos Montreal játékát, vagy csupán élsz-halsz a cyberpunk történetekért, ruházz be a kötetre!

Vajon többé válik-e az ember a korlátlan testmódosításoktól? Megéri lecserélni szerveinket emberfeletti képességeket biztosító bioaugmentációkra?

2027-ben, a káosz és az összeesküvés között őrlődő világban Anna Kelso, a felfüggesztett titkos ügynök és Ben Saxon zsoldos, az SAS volt tisztjének magánnyomozása akaratukon kívül keresztezi a világtörténelem legerősebb és legveszedelmesebb szervezetének útját. Életveszélyes kutatás kezdődik Moszkvától Londonig, Washingtontól Genfig a minden várakozást felülmúlóan sötét igazság nyomában, amelynek felderítését minden elképzelhető és elképzelhetetlen eszközzel igyekeznek meggátolni a világ valódi urai.

A kötetbe ezen az oldalon tudsz beleolvasni, a kultikus Deus Ex videojátékok világában játszódó, de önállóan élvezhető regény 352 oldalas, és 3490 kerül majd.

11.
11.
darkomen
#9: Az első Deus Ex: Human Revolution trailer -re utal, az Icarus-trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=pcJ98o1IhT8

Az ember felülakar kerekedni a saját létezésének csúcsán, ám az nem várt hatásokkal jár.
10.
10.
giga321
#9: Majd elolvassuk és megtudjuk ^^
9.
9.
markoci555
Ikarosz-hatás mit takar? mint a mítoszban hogy ha túl magasra megyünk a Naphoz blablabla csak áttéve a technológiára? javítsatok ki ha rosszul gondolom!
8.
8.
Drazhar
ebookba jó lesz majd (:
7.
7.
KopyAti
Igen, nekem is csalódás volt eddig minden ilyen könyv, ami játékadaptáció. Kb 4 5 könyv. Azért ezzel mégis teszek egy próbát, hátha.
6.
6.
Necreon
Lehet hogy erre benevezek. Játékvilágon alapuló könyvekkel eddig nem volt szerencsém (csak a Reneszánszt olvastam, de az elvette a kedvem attól hogy pénzt adjak ilyesmire a jövőben). Talán majd ez.
5.
5.
Lacek896
#4: Ez mindenképpen kötelező darab! :)) Kár hogy nincs pontos dátum a megjelenésről.
4.
4.
giga321
Lacek896 kolléga 1 hete már megmutatta nekem hogy lesz a könyv aminek nagyon örülök. Tegnap voltam könyvesboltban hogy érdeklődjek a könyv iránt és még nem hallottak róla. Erre itt olvasom hogy február végén jön. Szerintem előrendelem.
3.
3.
Scoo
Várós, az biztos. Remélem remek világbemutatás lesz benne és elég sötét, komplex sztori.
2.
2.
adye
Köszi az infót srácok! Biztos, hogy beszerzem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...