Ingyenes játékmóddal jön a PC-s Resident Evil 6

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 26.
  • Letöltés
Link másolása
A márciusban megjelenő PC-s Resident Evil 6 tulajdonosai ingyen megkapják majd a Siege játékmódot, amiért a konzolosoknak egyébként fizetniük kell. Emellett látnivalókkal is szolgálhatunk a számítógépes változatból.

A Capcom bejelentette, hogy új játékmódokkal bővül a Resident Evil 6. A Siege mód márciusban jelenik meg 320 MS pontos vagy 3,99 eurós áron - a PC-sek ingyen megkapják majd a megjelenés napján.

Ebben az online mókában 2-6 játékos csap össze. Egy bajba jutott zöldfülű, AI-vezérelt BSAA-ügynököt kell megvédenünk a zombiktól, vagy fordítva. A játékosok két csapatra oszlanak: az egyik brigád a holtakat irányítja, akiknek minden eszközzel el kell pusztítaniuk a fiatal ügynököt, míg a másik csapat tagjai a kampányból ismerős hősök bőrébe bújnak, s megpróbálják megvédeni a VIP személyt. Minden meccs két fordulóból áll, s körönként felcserélődnek a szerepek.

Képek a Siege módból:


Essen szó a PC-s verzióról is. A jövő hónapban a Capcom közzétesz egy ingyenes benchmark-programot, mellyel mindenki letesztelheti, hogy miként fut majd a konfigján a RE6.

A kiadótól a számítógépes változat kampányából készült képekre is szert tettünk:


Itt még nem ér véget a PC-s finomságok sora, elvégre a számítógépesek ingyen szert tehetnek majd egy exkluzív játékmódra, a The Mercenaries: No Mercy-re, amely igazi kihívással kecseget. Indulhat a pontvadászat! Tekintsünk bele ebbe is!


Februárban érkezik a Survivors, Predator, és Onslaught módokat tartalmazó DLC PlayStation 3-ra 3,99 eurós áron, de a PC-sek sem maradnak ki belőle március 22. után.

10.
10.
Dreadlox
undorító a capcom.... lassan már trial játékokat akarnak ránksózni, és hogy teljes egészében élvezd meg kell venni az összes dlc-t....KI VOLT AZ A FASZ KI KITALÁLTA EZT A RENDSZERT?
9.
9.
Február Dead Space 3, március Resident evil 6, isteni:)
8.
8.
Raatkainen
Alig várom a Tomb Raider és a Revelations mellett!!
6.
6.
spikee576
az 5-k részhez képest elég fos lett a resi6 kár hogy elmentek más irányba ez a dlc-l se lessz jobb játék.
4.
4.
daenath
#3: Ez nem kedves kesztus, ezzel akkarjak az eladasokat felnyomni, uzlet az egesz.
3.
3.
KENKILL
Kedves gesztus ez a PC-sek felé de ennek ellenére sem kérek belőle köszönöm.
1.
1.
Jared
hát ez egy igazi trágyalé játék lett ez a capcom legalja ennél lejjebb már nem mehet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...