Tomb Raider - nem lesz Wii U-s verzió

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 29.
  • Hír
Link másolása
A márciusban megjelenő Tomb Raider-reboot kreatív igazgatója, Noah Hughes megerősítette, hogy biztosan nem kapunk Wii U-s verziót Lara újabb kalandjából, hiszen nem akarnak "lagymatag portot" kiadni a kezükből. Multis videónk is van.

Noah Hughes a TrueGamingnek árulta el, hogy miért nem lesz Wii U-s verzió a Tomb Raiderből. Noha az úriember nagy rajongója a Nintendo új konzoljának, s hatalmas móka lenne az új interfésszel való bolondozás, de nem tudnák ugyanazt a minőséget visszaadni, amit PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

Ha lett volna Wii U-s verzió, akkor egyedi kezelőfelületet kapott volna a GamePaden - ez az amit a játékosok imádnak és elvárnak, ezért a fejlesztők meg sem próbálják félkész produktummal kiszúrni a szemüket. Vélhetőleg a Crystal Dynamicsnek nem volt elég kapacitása a port elkészítéséhez, mivel a többi platformra már évekkel korábban elkezdődött a munka, s a Wii U-s verzióhoz csak jóval később kezdhettek volna hozzá.

A VG247 jóvoltából új videóra is szert tettünk, mely a multiplayer mód részleteibe enged betekintést:

A Tomb Raider március 5-én jelenik meg.

6.
6.
Quent1n
#5: Ez egy Uncharted klón lesz inkább kevésbé klasszik TR. Multi meg azért kell, hogy kicsit kitolják a játékidőt. Nem hiszem, hogy olyan marha nagy energiákat fektetnek bele de legalább lesz. :) Kíváncsi leszek a játékra, remélem azért nem lesz túl Uncharted-es inkább megtartanak sok régi TR elemet.
5.
5.
anadrex
A multi nekem nem fér bele az erről a játékról alkotott képembe, főleg, hogy nem Larat irányítjuk. Ha klónozzák és a gonosz másolatokkal kell leszámolni esetleg :D, de ez most Tomb Raider vagy Indiana Jones, esetleg a kettő egybe? Másik pedig: csak engem zavar, hogy 5km-ről homokviharon át is kiírja az ellenség nevét és anélkül tud rá lőni, hogy bármit látna belőle?
3.
3.
Giggsy
Engem azért kicsit megijeszt ez a multi dolog a TR esetében. Valahogy mintha az jönne le belőle, hogy nagyon a lövöldözésen lesz a hangsúly az egyjátékos módban is :/
2.
2.
Stranger
A multi csak a szokásos, semmi értelme! Ne ezzel akarják már az utolsó hónapban az érdeklődést fenntartani... viszont gépigényt adhatnának, 1 hónap és megjelenik...
1.
1.
DON GONDOCS
A trehányság határtalan, a pénz beszél. Remélem tényleg olyan jó lesz a TR ahogy kinéz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...