Killzone: Mercenary - infók, képek, videók

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 31.
  • Hír
Link másolása
A Sony végre lerántotta a leplet a PS Vitára készülő Killzone: Mercenaryről, amely a megszokott PS3-as minőséget szállítja a handhelden. A friss egyjátékos kampány és a multiplayer sem hiányozhat a kalapból.

A Guerrilla Cambridge alkotása, a Killzone: Mercenary single-je ott veszi kezdetét, ahol a Killzone első része véget ért. Rengeteg olyan eseményt felelevenít, amit már láthattuk a trilógia folyamán. Főhősünk Arran Danner, az egykori UCA-katona, akinek van még némi kifizetetlen tartozása az ISA és a Helghast felé.

Egy rutinmisszió kudarcba fullad, miközben Vektan nagykövetet és családját igyekeznek evakuálni Pyrrhus városából. Danner rájön arra, hogy a háború kimenete nagyban függ a nagykövet fiának sorsától. Mindkét oldalon kétségbeesetten próbálják megszerezni a fiút, ugyanis ő a győzelem kulcsa. A kampány kilenc küldetésből áll és mindegyik majd' egyórás játékidővel bír. Különböző taktikákat vethetünk be a cél érdekében, háromféle nehézségi szinten. A Killzone: Mercenary teljes értékű élményt kínál, pontosan olyat, amit PS3-on már megszokhattunk. Ha leküzdjük a missziókat, különböző kihívásokat nyithatunk meg, amiket csak az újrajátszás során teljesíthetünk.


A többjátékos módban hat térkép áll a rendelkezésünkre, ahol egyidejűleg nyolc játékos csatározására van lehetőség. Három játékmódot kínál a multi, beleértve a közkedvelt Warzone módot. A játék minden szép húzásunkat díjazza - legyen szó a single-ről, vagy a multis meccsekről. Pénzt kereshetünk, amit levásárolhatunk felszerelésre és fegyverekre.


A Killzone: Mercenary teljes mértékben kihasználja a PlayStation Vita irányítási és grafikus képességét. A jól ismert két analóg karos FPS-irányítás mellett használhatjuk az érintőképernyőt is a brutális közelharci támadásokhoz, de dönthetjük is a kézikonzolt, ha például mesterlövészkedésre adjuk a fejünket. A játék a Killzone 3 motorját használja, hatalmas és részletgazdag környezetet mozgat meg.

A leglátványosabb PS Vitás címnek ígérkező Killzone: Mercenary szeptember 18-án jelenik meg.

11.
11.
Yanez
#10: Nem kell, hogy üsse.Elég, ha legalább akkora élményt nyújt.Bár még kevés Vita-ra az igazán nagyon nagy cím, de mondjuk a Golden Abyss nekem semmivel sem volt kevesebb élményben, mint a PS3-as részek.Sôt, még különlegesebb is volt, hála a kütyü képességeinek kihasználásának.
10.
10.
p3ti
#8: Nem igazán üti a Handheld az asztali konzolt. Még ha ps3ra jött volna^^
6.
6.
ragdoll
azta ez a vita egyre ütösebb cimeket vonultat fel,végre 1 király fps marokkonzolon:))!
5.
5.
strike19
Úr isten! :) Valakitől kell használtan vennem Vitát.Úgy is hiányzik az Uncharted Golden ass. és ez a killzone játék.Nekem nagyon bejönnek a killzone játékok.
4.
4.
Ha ennyi gameplay van már, mit csinálnak még szeptemberig? Hát még csak január van...ilyen videóval azt hinné az ember hogy max. májusra jön...
3.
3.
Bohner
MICSODAAAAAAA?????? Szeptember 18???? Na menjenek a pi......!
2.
2.
Niplax
Nem semmi! Nagyon király game lesz. Többek között ezért érdemes PS Vitát venni!
1.
1.
deviques
Nem lesz ez egy rossz játék. Annak idején az első részt játszottam valameddig PS2-n, meg kéne vegyem a trilogy-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...