Mégsem jön PC-re a Halo 3

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 5.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft reagált a tegnap szárnyra kélt híresztelésekre, miszerint a Steam adatbázisában a Halo 3-ra utaló jeleket fedeztek fel a leleményes felhasználók. A redmondiak azt mondják: egyetlen új Halo sem készül PC-re.

Túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Steam adatbázisában több jel tanúskodott arról, hogy az eddig Xbox 360-exkluzív Halo 3 a Valve rendszerében is napvilágot láthat. Nos, a hír a kacsának bizonyult.

"Jelenleg nem tervezzük, hogy bármely Halo-címet a Steamen is kiadjuk" - szögezte le a Microsoft szóvivője az Eurogamernek. A reményeink ezzel elillantak, továbbra is a Halo első két részével kell beérniük a sorozat PC-s rajongóinak.

Öröm az ürömben, hogy ennek ellenére a kiszivárgott listán szereplő néhány játék már biztosan megjelenik számítógépeken is. Ilyen a korábban PlayStation Network-exkluzív Dyad, amely márciusban valóban kijön a Steamen - a windowsos verzió garantált, de röviddel utána esélyes a linuxos és Mac-es változat is.

A Square Enix-féle Quantum Conundrum 2-ről nincsenek információink, de joggal bizakodhatunk.

27.
27.
Quent1n
Halo mindig is egy "élmény-fps" volt. Nem arról szólt, hogy újraértelmezzék a műfajt hanem a hangulatról. Egy jól kitalált sci-fi univerzum és lebilincselő hangulat, ennyi. Nekem az első rész olyat adott PC-n amit a mai napig nem feledek. Olyan "csillagközi invázió feelingem" volt és faltam a cuccot :) Én sajnálom, hogy nem várható PC-re több, mert elférne a mostani FPS piacon lazán.

Amúgy sejthető volt, hogy kacsa a hír, mert tudvalevő, hogy a MS már jópár éve nem foglalkozik komolyan a PC-vel mint játékplatformmal.
26.
26.
Yami
Mókás olvasni a sok bedurcult arctól, hogy "Úgysem kellett volna és amúgy is szar!" :D
Csak tudnám hogyha ennyire nem érdekel titeket akkor miért ugrottatok rá egyből a hírre?
25.
25.
daenath
#16: Egyetertek, az osszes boxos haverom (hoppa, nem negerek!) mind oda van erte, en meg a Halo Evolved-et se nyomtam a negyedenel tovabb, vakargatam is a fejem mi a nagy durranas ebben a jatekban, ott volt a MoH:AA vagy a Jedi Knight 2, Clive Barker's Undying, no ezek mar igen csak valtozatos es izgalmas jatekok voltak, amugy szerintem az FPS nem konzolra valo (mondom ezt ugy hogy van konzolom is) akkar csak az RTS.
Az utobbi 2 mufaj szerintem PC-n az igazi, keyboard + mouse, en csak ilyet jatszom PC-n, a tobbit konzolon.
21.
21.
Zedz
Pedig akár jó Win8 reklám is lehetne. Win7 de különösen Win8 támogatással + gyártókkal való összefogással szép summa is lehetne. No de hát a szokásos, buták sokasága dolgozik ott...
20.
20.
Drazhar
Én se értettem sosem, az 1-et kijátszottam anno, de nem hogy forradalmi nem volt benne, de az ismétlődő, erőltetett pályák megölték az egészet. De ugye mindig csöndbe kell maradni, mert valamiért ezt is iszonyatosan imádják és veszik a népek :)
19.
19.
Extol
Áh kit érdekel, olcsó cirkusz az egész
18.
18.
MrBenjamintoto
#17: Szerintem az ODST pont, hogy az egyik legjobb rész.
17.
17.
#16: Ó, a sorozat igazi szégyenét, a teljes áron ránksózott DLC-t, a Halo 3: ODST-t kihagytam eme dicső sorozat részeinek felsorolásából. Na azért sem kár, higgyétek el!

UI: Aki ismeri a S.T.A.L.K.E.R.-t, és nagy rajongója mint én, az úgyis tudja hogy a konzol FPS-s mélységében és tartalmában soha nem érhet a PC-sek nyomába. Ez törvényszerűség. Szóval nem maradtatok le a legjobbról. Az a Ti platformotokon érhető el ;)
16.
16.
#13: Hát ez már régen nem egy háromrészes trilógia lezárása. Szerintem nem lesz ennek már vége soha, de mint Xbox-os mondom, hogy ha a 2000-es évek elején PC-n Max Payneztél, MAFIA-ztal, Allied Assaultoztál meg Battlefieldeztél mint én, akkor neked ez a sorozat a remek zenén kívül semmi jóval nem tud szolgálni. Lássuk be: ahogyan a felsorolt PC játékok a PC gamerek önérzetét erősítik, szép emlékek és igazi legendák, úgy a Halo egy húzócím az Xbox számára, aminek imádata a Box fanboyoknak elvi kérdés. Én már le sem merek állni erről vitázni a többi Xboxossal, mert átvágják a torkom... Azt mondják forradalmasította a konzol FPS-ek világát, mivel, az ismétlődő pályadizájnnal? (Szerintem az AI sem olyan nagy durranás mint mondják, érdekesebb dolgokat láttam én anno a Quake motortól a JK2-ben! Khm...) Egyébként sem lett lezárva ez a story sem, így hát nem maradtatok le egy sorozat lezárásáról, mert van itt még nekünk remakelt Combat Evolved, Halo Wars meg Halo Reach, végül pedig Halo 4, meg ami azt illeti, a mai ízléstelen és pénzhajhász játékvilágban aligha lesznek még szépen lezárt kerek trilógiáink, addig folytatnak mindent, amíg van olyan idióta aki megveszi, majd ha az eladások már nem hozzák be a kiadások 100x-osát, akkor bizony nagyon sajnálnunk kell majd a kedves kiadót a hatalmas veszteségük miatt, ők meg végre kinyírják nekünk az adott sorozatot, megkímélve az emlékeinket...
15.
15.
Sanyeszpaloc$
Tudtam előre, az mmo-kon kívűl a pc-re nem jön semmi különlegeség számomra :/
14.
14.
Baysi
soha nem értettem miért szeretik az emberek ezt a játékot.... annyira nem sajnálom :D
13.
13.
#12: Amíg volt xboxom egy fél évig, addig kipróbáltam de meguntam a felénél...szerintem single-ben egyáltalán nem nagy szám egyik Halo sem, talán a negyedik a komolyabb szál miatt jó lehet, de inkább multi cím szerintem.
12.
12.
Cuppak
kár hogy nem jön, igaz hogy van sok fps de nem lett volna rossz ha kijön, kíváncsi voltam a trilógia végére. :)
11.
11.
alex512
#10: Értő olvasás: előtte a PC exclusive játékokról beszélt, így jön a Blizzard, ami a legerősebb PC exclusive játékokat szállítja. Szval lehet h a Halo 3 Xbox exclusive marad, de vannak nekünk is exclusive címeink.
10.
10.
Giggsy
#9: Vagy a Starcraft-ra, vagy a Diablo-ra. Ennek ellenére továbbra sem értem, hogy mi köze van ennek ehhez a cikkhez?
9.
9.
DevilGamer
#8: Gondolom, ez alatt a WoW-ra célzott.
8.
8.
Giggsy
#5: A hír arról szól, hogy a Valve rendszerében nem jelenik meg egy Microsoft játék. Mégis hogy jön ide a Blizzard? o.O
6.
6.
DON GONDOCS
Hát ettől most nem estem seggre, van 100 másik FPS
5.
5.
Hondoro
Viva forever Blizzard :))
4.
4.
Hondoro
Ha nem hat nem. Van itt nekumk jopar PC exclusive game. Ha nekik nem eri meg akkor isten veluk
3.
3.
DevilGamer
Úgy is, ha így halad a PC, akkor úgy is lesz Xbox 360 emulator, úgyhogy...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...