Crysis 3 - a vadász és a prédái

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 8.
  • Videó
Link másolása
Ezen a héten sem maradunk új Crysis 3-kedvcsináló nélkül. Jelen esetben egy hatásosan összerakott előzetessel gazdagodunk, melyben a vadászaté lesz a főszerep. De nem nyulakra, vagy őzekre, hanem a CELL-katonákra.

Drámaian megkomponált képsorokat tekintve soha nem kellett félteni a Crytek és az EA marketingeseit - az alábbi videót megnézve legszívesebben azonnal nekilátnánk a Crysis 3 kampányának. Egy gond van: a cím csak február 22-én jelenik meg. Addig kattintsunk újra és újra a replay-gombra!. A talpalávalót a Muse együttes szolgáltatja. Köszönjük, ArrowCross és Inferno!

17.
17.
vergil
húha nemszeretem a crysiseket de ez a harmadik nagyon faszán néz ki és várom hogy kiadják külsőnézetes formában.
16.
16.
Normod
Várom hogy kiadják még aznap le is töltöm gépre
12.
12.
number361
#6: Nem vittem végig még a másodikat (most akartam a hétvégén), de tudok egy-két dolgot már.

[SPOILER]
Elviekben volt egy rész, amikor a ruha magábaolvaszott egy Ceph kristályt és elkezdte magát átprogramozni. A karakterek arra tippelnek, hogy a Manhattan vírusra próbál ellenszert találni.

Szerintem egy kicsit más célja van vele... Arról nem is beszélve, hogy a ruhának saját akarata van már "Prophet"-nek és Alcatraznak köszönhetően... vagy inkább mondhatjuk úgy, hogy egybeolvadt ez a három dolog.
[/SPOILER]
11.
11.
Lacek896
#9: +1
Sokan jönnek azzal az unalmas szöveggel hogy techdemó így meg úgy, csak még senkitől nem láttam értelmes magyarázatot hogy miért. A játék nagyon várós a startig meg kibekkelem a 2. rész multijával. :)
10.
10.
idióta
A második rész elsőre végigjátszva semmi különös nyomot nem hagyott bennem, viszont később magyarosítva kerekké vált az egész sztori, amit nagyon élveztem!
9.
9.
Hondoro
Tuti vetel. Imadom az osszes reszt. Aki szidja a kettot az nem erti mi a szep benne. A palyak linearisak de rengeteg modon lehet elenni az ellent lab alol. Ha nem vittetek vegig ne szidjatok!!
8.
8.
Ventus
#7: Hát igen , még mindig hallgatom szinte naponta, de nem találtam semmi infót a 3 zenei anyagáról. Gondolom nem fog közreműködni benne :( A Modern warfare sorozatból is a 2nek a legjobb a zenéje.
7.
7.
frankek
#3: Hans Zimmer jóvoltából:
http://www.youtube.com/watch?v=sw6cJCNXxHg

:)
6.
6.
frankek
nekem 1 vmi nem tiszta:
a Ceph-ek miért hajolnak meg előtte?
meg akk ha már meghajolnak, behódolnak akk miért nyírja ki őket?
5.
5.
Sethiran
Az első rész beszippantott, végigjátszottam, a második csalódás volt (30 perc után uninstall), remélem nem ez a tendencia érvényesül majd. Adok neki egy esélyt :)
4.
4.
Dagetz
nem vagyok oda a játékért sőt egyenesen szarnak találom de ez most meghozta a kedvem :)
3.
3.
Ventus
A 2. részben nekem nagyon nagyon sokat nyomott a latban a zene. Remélem ebben is jó lesz.
2.
2.
Falcon
kötelező darab úgy néz ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...