Nyáron jöhet a Deadpool-játék

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 13.
  • Pletyka
Link másolása
Formális bejelentést még nem kaptunk, egyelőre egy levadászott hirdetés alapján várhatjuk idén nyárra a Deadpool-játék megjelenését. A korábbiak alapján nem lenne meglepő, ha az uborkaszezonban rajtolna a cím.

Úgy fest, nyáron kerülhet boltokba a Deadpool: The Game, ami PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül a High Moon Studios jóvoltából. Az Activision hivatalosan ugyan még nem jelentett be semmit a megjelenést illetően (leszámítva, hogy még idén számíthatunk a premierre), de egy képregényekben megjelent, előrendelésre buzdító hirdetés már felfedi a dátumot.

Szokás szerint azt tudjuk mondani, hogy míg az Activision nem nyilatkozik az ügyben, kezeljétek fenntartásokkal az itt leírtakat, ugyanakkor azt is megjegyeznénk, hogy nem lenne meglepő a kiadó részéről, ha a nyári uborkaszezont egy könnyed képregény-adaptációval akarná kitölteni. És különben is: a High Moon Studios eddigi összes játéka nyáron jelent meg, úgy néz ki, ez az univerzum rendje.

6.
6.
zsoze
Nagyon állat lesz még a generáció végére is az arcunkba tolják a királyságokat :D 1darabig le sz.rom én a 8as gent. .....
5.
5.
Deadpool
Kíváncsian, és reménykedve várom :D Tyler89, jó a profilképed :D
4.
4.
Tyler89
Ha idén már csak 5 játékot veszek meg, ez biztos köztük lesz. Egy nyári megjelenésnek különösen örülnék, mivel mást akkor úgyse várok. Persze hamarabb még jobb lenne... :)
2.
2.
Atusz97
Kár hogy nem ismerem. Biztos jó lehet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...