Crysis 3 - minden véget ér egyszer

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 14.
  • Videó
Link másolása
Ahogy a Crysis 3 hét csodája című videósorozat is, amely ezúttal kissé komorabb hangulattal bír, mint az előzőek. New York romokban, a természet lassan visszahódítja azt, ami az övé. Jön az ítélet napja.

Hét részen át borzolta az idegeinket a Crysis 3 hét csodája névre keresztelt videosorozat, de az utolsó részben sem a magasztos konklúzióé a főszerep, hanem az akcióé. Lehangoló tájon kolbászolunk hősünkkel, a végítélet napja közeleg.

A Crysis 3 jövő hét pénteken, azaz február 22-én lát napvilágot PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

20.
20.
Blyan000
Lehet én vagyok túl casual játékos (ami simán lehetséges), de nekem a Crysis 2 igenis tetszik. Akárhányszor megnézek egy 7 wonders videót mindig kedvet kapok egy kis második részhez.. :D
19.
19.
PAtr0n
Jöhet. De meg se próbálom elindítani a mostani gépemen, mert fájna hogy nem játszhatom maxon :)
18.
18.
Hubert Cumberdale
#17: Ismerek is közülük egyet személyesen :) (a többieket meg így meséből :D) Tudom hogy játszanak. Persze kicsit eltúloztam, de azért még egy crash site sem kíván sok taktikát. Talán a Assault, de még az sincs sehol a Power struggle-höz hasonló játékmódokhoz képest. (az más tészta, hogy a wars-ban meg más okból nem volt csapatmunka)

#18: Ja mindkettőt a cryengine hajtja és vannak ugyanolyan szereplők és fegyverek. Kb itt ki is merül a hasonlóság :)
17.
17.
Lacek896
#9: Őszintén szólva nem értek veled egyet. Itt van például a HNT klán csatornája:
http://www.youtube.com/user/hungariannationaltea
Ha több is videójukat is megnézed láthatod hogy nem éppen összevissza szaladgálnak, főleg nem egy Crash Site módban. TDM-ben is megpróbálnak egy adott pályarészt bevédeni nem futnak szanaszéjjel a szélrózsa minden irányába. Persze ettől még a C2 multijára rá lehet húzni hogy codos de a nanoruha egy picit csavarint a játékmeneten pont emiatt nem lesz cod klón. Javíts ki ha tévednék de a többi fps multiban a csapatmunka meg tök ugyanaz mind amit leírtál. Lehet akár nyóc négyzetkilométeres pálya vagy csak egy utca szakasz.
16.
16.
Alaude
Jó,meg szép, de semmiben nem változott mint a 2, talán több fegyver van...A kettő sem érte meg hogy megvegye az ember, hát ez sem annyira.
13.
13.
Skynet
#12: Jaja :D télleg nagyon rövid idő alatt kilehet nyomni őket még legnehezebb fokon is ...Crysis 2 már számtalanszor ...:)
12.
12.
crytek
Sajnos a játék is 5 óra alatt :D De majd 6-7x végigvisszük ezt is mint a többi részét!
11.
11.
Skynet
Hát srácok van benne valami amit írtok a pályákban vannak hibák(Szabadságszobor fej).De remélem ez a Crysis nem lessz olyan hogy bemutatták szépnek jónak és ott leszünk mint Aliens CM.Amúgy a multy-t nyomom vele az nagyon jóó, már csak a Singleplayer-re várok :)
10.
10.
AnimeWarlord
Elég érdekesen hat ez az egész badasskedés amit a videó akar közölni. Nem áll jól ehez a címhez. Pl egy gow Kratos esetében baromi jól néz ki meg menő mikor megy előre darál mindent ami él és mozog. De a crysis esetében ez így szar.
9.
9.
Hubert Cumberdale
#8: Inkább azt mondanám ,hogy nem multiplayerre van kihegyezve. Aki azért akarja csak megvenni, csak akkor ajánlom neki, ha szereti a cod féle összevissza szaladgálós multit. Még a nagy klánoknál sincs semmi csapat munka, mert nem követeli meg a játék. Annyiban ki merül, hogy visorral a többieknek be tudod jelölni az enemit, meg tudod TS-en mondani a többieknek, hogy "dik itt szalad a józsi egy villányoszloppal" és kb. ennyi.
8.
8.
Lorthirash
#6: Hát nema zért de ez sose konzolra készül t szerintem igazán pcn ilyen gond nem volt
7.
7.
Atusz97
Sorry 2x irtam h kettő
6.
6.
Atusz97
Nekem megvolt a Crysis 2 kettő de olyan szinten csalódtam a játékban, hogy az már fáj... Boxon pl senki sem volt fenn multin meg hasonló. Remélem a 3-at nem fogják így elbaszni...
5.
5.
Hubert Cumberdale
Vicces, hogy a szabadságszobor fejével már a második részben is találkoztunk egy teljesen más helyszínen... Ki pakolássza el? :D Bár még a képregényt nem olvastam végig és nem tudom, hogy abban utalnak-e rá, de kíváncsi lennék, hogy van-e magyarázat arra, hogy az első részben miért szükséges nekik -200 fok az életben maradáshoz, itt meg nem csak az, hogy pucéran egy szelet kis páncélban szaladgálnak, de még a lángszórótól sem riadnak vissza. Kicsit ellentmondásos. Vagy vannak náluk hideg és meleg orientált népek? Azért kékek meg pirosak? :D Csak nehogy jöjjenek a narancssárgák majd tüntetni :P
4.
4.
gamerman15
bocs hogy duplán írtam hogy PC-re :(
nagyon el kéne már egy szerkesztés gomb.
3.
3.
gamerman15
Kicsitt off:A Double Fine még idén PC-re is elhozza a 2009-ben kiadott Brütal Legendet PC-re!!Steamen már elő lehet rendelni.
Gondoltam megosztom a hírt.Valaki csinálhatna majd cikket belőle(nincs rá időm :( )
2.
2.
Lacek896
Jövő hét péntek de messze van. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...