Márciusban jön Wii U-ra az Amazing Spider-Man

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Márciusban több megjelenésre is számíthatnak a Wii U-tulajdonosok, a The Amazing Spider-Man: Ultimate Edition is a jövő hónapban landol a boltokban. A Wii U-s változat DLC-kkel és extra funkciókkal érkezik.

Az Activision bejelentette, hogy március 8-án jelenik meg Wii U-ra a The Amazing Spider-Man: Ultimate Edition. A Nintendo gépére szánt kiadás négy DLC-t, ráadás kosztümöket és Wii U-exkluzív funkciókat tartogat a rajongók számára.

A DLC-k között megtaláljuk a Stan Lee Adventure Packet, amiben Stan Lee-t irányíthatjuk, de zúzhatunk majd Dr. Connorsszal és Rhinoval is a Lizard Rampage Packben, illetve a Rhine Challenge-ben. Ezek mellett a játékbeli telefonunk két minijátékkal bővül az Oscorp Search and Destroy Packnek hála, míg az új ruhák között a Sam Raimi-féle filmtrilógia Pókember-jelmezét is megtaláljuk.


A Wii U-exkluzív funkcióktól ugyan nem tesszük le a hajunkat, de mégis hozzácsapnak némi pluszt a játékélményhez, így a tabletkontroller kijelzőjén jelenhet meg az okostelefonunk tartalma, ráadásul az Off TV Play is támogatott, így nem vagyunk a tévé elé szögezve, lehet az ágyban is Pókemberezni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...