Crysis 3 - több mint 3 millió bétázó

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 17.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts és a Crytek bizakodó, minden jel arra mutat, hogy a Crysis harmadik részének eladásai túlszárnyalhatják a Crysis 2-ét: magasabb az előrendelők száma, és a bétatesztelők is sokan voltak.

Az Electronic Arts sajtóközleményben jelentette be, hogy több mint 3 millió játékos töltötte le a Crysis 3 bétáját világszerte - mi is köztük voltunk, tapasztalatainkról itt olvashattok. A kiadó és a játékot fejlesztő Crytek reméli, hogy a bétázók minél nagyobb részét sikerült meggyőzni a végleges program megvásárlásáról.

A Crysis 2-ből annak idején 3 millió példányt szállítottak le világszerte, az FPS egyébként a 2011-es év legnépszerűbb címe volt a kalózok körében. Hogy ezt az eredményt sikerül-e megugrani, még nem tudjuk, mindenesetre az előrendelések száma biztató: míg januárban arról olvashattunk az EA pénzügyi helyzetjelentésében, hogy 40 százalékkal többen jegyeztették elő az új részt, addig mostanra 35 százalékra olvadt ez a szám, ami továbbra is szép arány.

A Crysis 3 február 22-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

26.
26.
Crysisman 98
#21: igazad van ;) de nCore on már fent van :D
25.
25.
Crysisman 98
Most őszintén a gépem biztos nem bírná el ezért nyomom 360-on kérdem én kb 25000 Ft ból össze tudsz rakni egy olyan gépet ami viszi ezt a játékot? mert ennyiért veszel egy xbox-ot és ott tuti működik valamint nagyobb a játékélmény is!
24.
24.
QuartoDestra4
kérek bele lovat hogy lehessen hátrafelé nyilazni róla.
22.
22.
Jinbobo
#10: Vért izzasztó volt eljutni odáig, csak a 47.ranknál tudtam összekovácsolni egy normális csapatot, akikkel össze tudtam szövetkezni, de egészen odáig kész elmebaj volt...
21.
21.
Jinbobo
#20: Hogy mondhatsz ilyent?!
Ha kipróbáltad, akkor bizonyára már téged is zaklatnak a belső hangok, hogy vedd meg! Ne állj ellen, engedj a kísértésnek:)
20.
20.
reptile110
én kipróbáltam a bétát de biztos nem venném meg :D
19.
19.
xNomadx
#16: Ha valóban tele van a Youtube-végigjátszásokkal linkelj már be egyet. Mert elhiheted nincsen egyetlen campaign-végigjátszás sem fent.
18.
18.
idióta
#11: Elég részletesen bejárva láttam a maradék 10-et.
17.
17.
Lorthirash
A CRYSIS nem multira való ez tény de amúgy jó game
16.
16.
bcrics
#14: Már miért mondtam volna?

Yt már tele a végigjátszásokkal, stb.


14.
14.
ikaralyos01
#13: Nem is mondtál akkora hülyeséget. Az XB és PS verziók már fent vannak bizonyos oldalakon. Az bosszant a legjobban, hogy mire én kézhez kapom 12000-ért addigra a warezolók már rég végigjátszák. :/
13.
13.
bcrics
A Crysis 3 "potenciális" vásárlóinak a fele már kis is játszotta a játékot:D

12.
12.
LnB
Én bétáztam, de ilyen rossz multiplayer játékkal ez elött még nem játszottam. Egy forintot sem ér.
11.
11.
ikaralyos01
#7: Honnan tudod? Játszottál a maradék 10-el is :D ?
10.
10.
Lacek896
#3: Én is még megszerzem a C2-ben az 50-es szintet utána meg adom le a rendelés a C3-ra! :))
9.
9.
felegyi
#6: A mostani DMC az brit (erre gondolt), az előzőek egészen a 4-ig mind a Japán Capcom kreálmányai!
7.
7.
idióta
Végignyomtam a bétát max szintig 3 ezren belül voltam a ranglistán, de induláskor nem fogom megvenni, csak ha már lesz hozzá magyarosítás.
A multiban rengeteg a csaló, és a 12 térkép közül gyakorlatilag a bétában látott kettő a legjobb.
5.
5.
goblinfing
"Hiába oly önhitten büszkék a technológiai szörnyszülöttükre. Egy crysis 3 grafika eltörpül amellett, amire a mindenható gameplay és story képes!"

-Darth Vader
4.
4.
headhunter86
"Az Electronic Arts sajtóközleményben jelentette be, hogy több mint 3 millió játékos töltötte le a Crysis 3 bétáját világszerte."

10 perc után töröltem is :D Nem jelent semmit, hányan töltötték le, nagy a hype körülötte, jóhogy letölti aki csak tudja.
3.
3.
Jinbobo
az utolsó sor kicsit hibás. Crysis2-t írtatok, 3 helyett.

Mire én letöltöttem a bétát, vagy már lelőtték, vagy valami hiba volt, mert nem engedtek be rá. Mindenesetre, az előzetes videók arról árulkodnak, hogy ez egy kötelező cím lesz minden fps rajongónak. Nekem spec a Crysis2 is nagyon tetszett, bár a multja elég sok sebből vérzik. Épp a mi nap szereztem meg benne az 50-es rankot és a gold trophy-t, hát egy jó időre beleuntam:)
Megvárom a teszteket a 3-ról, és ha minden tekintetben üti a kettest, akkor beszerzem.
1.
1.
fotel
Az utolsó sorban elírtátok a játék számát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...