Far Cry 3 - jön a Master nehézségi szint

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 19.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Montreal sandbox shootere egy sor új funkcióval bővül a közeljövőben. Először is a helyőrségeket resetelhetjük az első végigjátszás után, de kapunk egy minden eddiginél durvább nehézségi szintet is.

A Ubisoft fórumára kikerült hozzászólás szerint a fejlesztők azt tervezik, hogy újabb menüponttal bővülnek a lehetőségeink a Far Cry 3-ban. Az első végigjátszás után resetelhetjük az Outpostokat, s ezzel együtt az adott helyőrségben felvett mellékküldetéseket is újra végigjátszhatjuk. Természetesen miután újra elfoglaltuk a bázisokat.


A Master nehézségi szint csak azoknak szól, akik szeretik az igazán embertelen kihívásokat, melyek "rosszabbak még a maláriánál is". Még agresszívebb vadvilág, még keményebb és még halálosabb kalózok várnak ránk.

A multiplayert tekintve a játékosok szavazhatnak a meccsek végén, hogy mi a véleményük az adott térképről. A kreatív vénával megáldott felhasználók immáron bétafázisban is megoszthatják a nagyközönséggel a saját maguk által készített térképeket, a többiek pedig önként vállalkozhatnak a tesztelésükre. Ha elnyeri tetszésünket az adott mű, bármikor rákereshetünk a készítő nevére új, egyedi mapok reményében. Kapunk új spectator-módot is.

A patch megjelenési dátuma még nem ismert.

14.
14.
cervezas90
Oké,jöhet,de jobban örülnék ha inkább a PS3 coop technikai problémáit- föleg voice chat,bug,-javítanák
13.
13.
p3ti
Inkább Vaas karakteréhez illő DLCt vagy bármit kapnánk
11.
11.
piskóta
#10: : ) ez nagyon igaz : )
10.
10.
Hubert Cumberdale
#5: Te hol élsz? :D Hamarabb jönnek a pecsek a játékhoz, mint maga a játék...
9.
9.
McDuff
#5: esélytelen,mivel manapságm ár minden játék félkészen jön ki!:)
8.
8.
szogyenyi
Outpostok visszaállítása? Remek ötlet!
7.
7.
Jared
Robi nekem is ez van am ez a játék vmi nevetséges komolyan mondom jó meg minden de azért év játéka lett xdddd olyan semmik az ellenfelek xddd ink. nem mondok semmitse ugyse tok fogalmazni :-)
6.
6.
robi009
ps3mon csak nekem van problémám a multiplayerrel ? Elkezdi betölteni a Jungle nevű mapot és onnantól kezdve semmi csak loading , ha valaki tudja a megoldást küldje el üzenetben pls !
5.
5.
randall13
Patch? Lol. 3 éve nem hallottam ezt a szót.
2.
2.
KőbányaKispest
Éppen ideje volt már. Olyan marha könnyű volt a játék, még warrioron is, hogy az vicc. Egy Crysis deltája ahhoz képest egy rémálom volt. Ezzel sikeresen elérték, még egyszer ki kell majd nyomni a játékot.
1.
1.
Fronter
Fasza! Ha jól olvasom, akkor ez nem egy DLC-ben lesz benne, hanem egy patchben! Ez jó hozzáállás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...