Gears of War: Judgment - mozgásban a multi

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 20.
  • Videó
Link másolása
Több mint négyperces gameplay videó érkezett a Gears of War: Judgmentből, ami a márciusban megjelenő játék multiplayer módját mutatja be. Végigzongorázunk minden infón, és még kommentárt is kapunk.

A tegnapi nap azonban egy szomorú hírtől is hangos volt: a Gears of War: Judgment már most letölthető az internetről. Ahogy a Gears of War 3 vagy a Halo 4 esetében, úgy a Microsoft most is jelezte, hogy tud az esetről, ennek megfelelően a biztonsági csapatai és a jogászai is foglalkoznak a problémával. A redmondi cég egyúttal jelezte: a kalózkodás illegális, és akit rajta kapnak, hogy idő előtt játszik a programmal, életre szóló Xbox Live-bant kap ajándékba.

A Gears of War: Judgment március 22-én jelenik meg kizárólag Xbox 360-ra. Köszi, ArrowCross!

6.
6.
Zoltanovits
#5: Detto,pedig volt egy-két játék a listámon így január -februárban.Marad a Gears,ebben tuti nem csalódom! :)
5.
5.
COG gear01
3.
3.
Scoo
Az ilyenek miatt lesz kötelező a netkapcsolat a következő konzolokban :(

Viszont legalább tudok pár előzetes infot azoktól akik játszanak vele. Azt mondják jól sikerült, nagyon szép (ez mondjuk látható a videókon is), jók az újítások, viszont olyan sok azért nincs benne, kicsit talán gyorsabb, viszont nagyon kevés multipálya van benne: négy, azaz 4 darab van TDM-re. Ez nagyon kevés! Gondolom komolyan rá fognak mozdulni a DLC-kre.
2.
2.
Lacek896
Gondolom az ingyen verziót senki sem az eredeti, megpiszkálatlan konzollal használja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...