Battlefield 4-leleplezés a PlayStation Meetingen?

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 20.
  • Pletyka
Link másolása
Visszaszámol a DICE! Ráadásul a számláló ma éjfélkor jár le, amely egybeesik PlayStation Meeting kezdetével. A nyakunkat tennénk rá, hogy a várva-várt Battlefield 4 első képsorait csodálhatjuk meg a Sony buliján.

Nem csupán a PlayStation 4-bejelentésről szólhat a ma éjszaka. Egy új konzolhoz patinás játékfelhozatal is társul, ráadásul a svéd DICE és a Sony már korábbról nagy barátságot ápolnak, gondoljunk csak a Battlefield 3 DLC-inek ideiglenes exkluzivitására. Minden jel szerint ma este lelepleződik a militarista shooter következő darabja.

Feltűnt ugyanis az alábbi teaserkép, amely keletkezésének pillanatában még 15 óra volt hátra a PlayStation Meeting kezdetéig - innen a tizenötös szám. De amit ábrázol, az felettébb érdekes:

Az EA nem mellesleg tegnap este zárt ajtók mögött mutatta be a kereskedelmi láncok néhány képviselőjének a Battlefield 4-et. Legalábbis a GameStop áruházlánc vezérigazgatója, Paul Raines a Twitteren erről áradozott.

Ma éjféltől minden Battlefield-rajongó szegezze a tekintetét ide!

33.
33.
"Update: Sadly, the countdown image below is revealed to be nothing more than fan art, created by a NeoGAF user." meh (=_= )
32.
32.
31.
31.
Cuppak
#29 6-7 ezer 1 premium, ha cd key shopból veszed akkor meg 10-15 euró..
30.
30.
goblinfing
29.
29.
Falcon
és az meg milyen már hogy megveszem a játékot 14 ért és rá 1 év és jőn a prémium edition és 11ebe megvan alapjáték+ 5 dlc az a hülye aki megveszi mielőtt kijön a bf4 prémium!!! én várok 1 évet és bagoért megkapom az egészet most meg játszok a 9 pályán míg más olcsóban a 29pályán
28.
28.
gorezalan
Nagyon remelem, h nem Battlefield 4 lesz.... imatkozom egy Bad Company 3ert :S Nem tudom ki hogy van vele, de sztem a BF3 nyomaban sem jar a BC2-nek.
26.
26.
McDuff
Szegezném én baszki,de holnap meló van:/
24.
24.
traumraise
#21: Nem az a baj a nappal hogy vakít hanem hogy kb minden pályán olyan a napszak amikor horizontközelben van ezért benne van a képben....mert ha pl dél lenne a mapokon akkor csak akkor vakítana ha felfelé nézel vagy jetezel de így tényleg zavaró....erre is megoldás lehetne a dinamikus időjárással egybekötött napszak változás...kemény lenne nagyon.. Remélem meglépik és nem csak néhány szkritelt szarral bővül. Bár én akkor is megveszem :)
23.
23.
mrxten
#20: zsúfoltabbak a mapok? mi a fészkes fenének? már így is cod szagú a mapok fele
az armored kill térképei a legjobbak és szerencsére az end game is a nagy kevésbé zsúfolt területekre épít
ha zsúfolt mapokat akarsz akkor told az aftermath -et vagy a klóz kárterszt
20.
20.
piskóta
#13: hát egy homokviharnak örülnék 20-30 méteres látótávolsággal vagy csak egy sima viharnak éjjel brutális erejű villámcsapásokkal, mennydörgéssel, de már annak is örülnék, ha zsúfoltabbak lennének a pályák + ha nem butítanák le ennyire a fegyvereket
19.
19.
Ótvar
#17: akartam volt mondani, hogy ha már next gen konzolra adják ki, a 64-es játékot erőltessék csak! a ps3-ra ptt a M.A.G. abban nem tudom, de többen is tolhatják asszem
17.
17.
Zoom3r
#16: Ja, a 64 fős multit kifelejtettem, szerintem az is csomagolva lesz, de az megint nem áttörő újdonság.
16.
16.
Zoom3r
#13: Szerintem simán eladható, hisz a célközönség a konzol és nem a pc, egy full extrás BF pedig újdonságként hat konzolon (valószínüleg túl is fogja szárnyalni a BF3-at grafika terén). A mai séma alapján a grafikán kívül mást nem szokás nagyon fejleszteni, next-gen konzolok terén szerintem ez méginkább igaz, elvégre a grafikával lehet az embereket leginkább vásárlásra bírni egy új konzol esetén (vagy egy Wii féle újításssal, de ilyesmit nem vállal be se a Sony se a Microsoft). Játékmeneti újítás esetleg a BF2-es commander mód visszatérése lehet, kihasználva a kontrolleren elhelyezett érintőképernyőt. Esetleg néhány mozgásérzékelős QTE-t tudnék még most elképzelni, de hatalmas játékmeneti újítást nem remélek (persze azért titokban keresztbe teszem az ujjaim, mert szeretem a bf-et).
14.
14.
#12: vagy valami BF3 OVERDRIVE Edition-t :)
13.
13.
traumraise
#12: Az még nem eladható...ütnie kell az új résznek és szerintem fog is. Én mernék fogadni rá hogy a bf4 multiban dinamikus időjárás lesz és hasonló újdonságok...
12.
12.
Zoom3r
#11: Next-gen konzolon megkapjuk PC-s BF3-at full grafikával framerate esések nélkül, kb. ennyi újdonság lesz.
11.
11.
piskóta
kíváncsi vagyok, mi újat tudnak rakni a BF 4-be, amit nem láttunk már az előző részben
10.
10.
DON GONDOCS
9.
9.
crytek
#8: Onnantól kezdve hogy már visszahozta nekik rég a lóvét és nyereséges nagyon le..arják mi a BF3 sorsa szerintem!

Valami ütös Unreal Engine 4-es cím lepleződhetne már le!
8.
8.
anonymus26
a BF3 hoz még ki sem jött az utolsó dlc és már itt BF4 akkor már Bf3-al sem foglalkoznak túl sokat fejlesztők...
7.
7.
Ótvar
6.
6.
crytek
A Crysis 3 elég magasra tette a mércét grafikailag. Kíváncsi vagyok ez felveszi- vele a versenyt majd!
5.
5.
ViktorG
Mi jöhet még ma éjféltöl? XDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...