Itt nézheted élőben a PlayStation 4-bejelentést!

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 20.
  • Bejelentés
Tessék bekönyvjelzőzni a következő hírt, benne van az áhított Ustream-ablak, amin élőben követhetitek a Sony mai PlayStation-bemutatóját. Éjfélkor kezdünk, természetesen liveblogot is olvashatnak majd az érdeklődők.

Érintésérzékeny felülettel ellátott kontroller, nyolcmagos processzor, felhőalapú szolgáltatás, kiterjedt közösségi funkciók, keresztplatformos játék, viszonylag alacsony árcédula - csak néhány pletyka, ami miatt érdekes lehet a ma estére várt PlayStation 4-bejelentés. A Sony New Yorkban fogja leleplezni a konzolt, a Gamekapcson pedig élőben követhetitek az eseményeket!

Kövesd a történéseket a liveblogunkon is, kommentelni szabad!

132.
spikee576
Pont a lényeget hagyták ki magát a gépet nemmutatták be pedig mindenki arra várt,akkora grafikai fejlődést úgytünik nemvárhatunk a next-gentől mint ps2 után a ps3 volt nemfogunk akkorát ámulni mint mikor pl:megjelent az uncharted a ps2 után mekkora előrelépésvolt ütős lessz a ps4 a sony magasra rakta azt a bizonyos lécet szépek a játékok deazér nemestünk hasra a grafixtól ezekmég látszik nyitócimek lesznek nemhasználják ki a gép igazierejét..........
131.
Jinbobo
Engem egyedül a Capcom játéka nyűgözött le. A többi nem volt sokkal szebb mint egy ps3-as.
130.
gyerecske
Engem még ezzel nem vettek meg egyenlőre.
129.
Pain
#125: Nagyon örülnék neki, ha ez így lenne. Nem érdekel, hogy most lemossa az mst vagy sem. Legyenek olyan sikeres játékok mint a ps1-ps2 idején. Kicsit több pénzt kell beleölni, exkluzív Final Fantasy, MGS, Tekken. Ami eddig csak Sony volt azt szerezzék vissza.
128.
DON GONDOCS
Meggyőző volt a bemutató, voltak jó játékok, most már a Microsoftnak kell villantania valamit.
127.
Norbiii
Vagyis örültem volna, meg nem is. :)
126.
Norbiii
#77: Örülnék is, meg nem is. :) :)
125.
Ez nagyon tetszik! Amit most így, ébredés után eddig láttam a gép képességeiből, a Sony hozzáfűződő marketinghúzásaiból, azt kell mondjam: ez profi munka volt. Tényleg sikerült felcsigáznia. Barátságos, nem pofádbamászós bemutató, és az egyik legnagyobb problémával is foglalkoztak: a játékok változatlanságával. Nekem nagyon tetszik az ha néha a játékok eltolódnak kissé a művészet irányába, mert mindig képesek új ötleteket adni más kiadóknak és fejlesztőknek. Erről a PS-ről elhiszem hogy úgy fog dominálni a piacon, mint a PS1-PS2 annak idején! Alig várom az MS bejelentését!
124.
csöszy
basszus átaludtam a bejelentést
123.
p3ti
#120: Nem muszáj nyugdíjba küldeni a régi gépet. Én még mindig játszom a PS2vel, pedig itt van a 3 is
122.
p3ti
#121: Mint minden új termék megjelenésénél, próbálják menteni a régit, azzal hogy dobják le az árát.
121.
Moldren
Most akkor mi van? Olcsóbb lesz a PS3?
120.
tamasapu
Jó estét mindenkinek!Most csatlakoztam a "kompániához":) Még alig játszottam a PS3-mal és már itt is van az új masinéria.Most megint gyűjthetek ezerrel,hogy tudjak kicsit játszani.Azt hiszem nagyon sok újdonság lesz az idén kihozva.Remélem azért az idei E3-mon már látjuk a gépet is!!!:)
119.
kharami
#115: plusz sajnos vannak tényleges trollok akik még komolyan is veszik és kezdődik egy flame war konzol vs konzol szinten!:( Minden esetre ahogyan irtam a sony alaposan felrakta a lécet!;)
118.
kharami
#115: No problem szintúgy bocs a seggfejezésért csak sajnos erre ugrom mikor semmi infó nincs és máris mehet a micro a kukába!
117.
kharami
#116: Szintúgy! Kiváncsian várom a nyitócímeket és hogy tényleges gameplay közben mit fognak nyújtani ezek a cuccok! Illetve várom az X válaszát, hogy vajon ők mit mutatnak!:)
116.
Yanez
Úgy néz ki eddig meggyőztek engem.A játékokból csak a Watch Dogs érdekel és egy picit a Capcom új gaméja.De fognak még jönni dögivel!Most már csak az árakat kéne felfedni.
És annak ellenére, hogy nem mutatták be a PS4-et külsőleg, még így is több infót kaptam, mint vártam.
115.
Jared
bocs csak van egy pali akivel veszekszek évek óta hogy Sony vs Microsoft és csak neki trollkodtam ide

113.
kharami
#108: Láttál már róla valami seggfej? Amúgy tényleg jó a ps le a kalappal!
112.
hakydakillah
109. nem jól láttad, karácsony volt kiírva, bár régiót nem írtak...
111.
Jared
nah joccakát mindenki a killzone 4 fatális lesz :)
109.
traumraise
jol láttam,h a végén az volt kiírva hogy 2013 nyarán érkezik?
108.
Jared
okcs okcs okcs 720 mehet a kukába a ps4-el szemben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...