Steam-exkluzív lesz az ArmA 3

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 22.
  • Hír
Link másolása
A Bohemia Interactive megerősítette, hogy a legújabb és legrealisztikusabb militarista lövöldéje kizárólag a Valve rendszerén keresztül teszi tiszteletét. A bevált terjesztési platform simább játékélményt és gyorsabb javításokat ígér.

A cseh Bohemia fejese, Joris-Jan van ‘t Land a studió hivatalos blogján bejelentette, hogy nem csupán PC-exkluzív lesz a közelgő ArmA 3, hanem kizárólag a Steamen keresztül érhetjük el. Az úriember tisztában van vele, hogy a döntés néhány rajongó nemtetszését is kiválthatja, így rögtön felsorolta a platform mellett szóló érveket.

Land kifejtette, hogy a Steam simább játékélményt biztosít azáltal, hogy a javítások gyorsabban jutnak el a felhasználókhoz a Steamworksön keresztül, de a kalózkodás elleni lépések is a Valve rendszere mellett szólnak. A stúdió korábbi játékainál elfordult, hogy több hónappal a megjelenés után lazítottak egy kicsit a DRM-védelem nadrágszíján, ugyanakkor a legjobb módszerekbe az emberek szívesen fektetnek be.

Az ArmA III single-jét offline Steam mellett is élvezhetjük, ugyanakkor az olyan funkciók eléréséhez, mint a multiplayer, természetesen kötelező az online jelenlét.

A játékot még idén megkaparinthatjuk.

8.
8.
Füles
#3: Arra utalt mély szimbolizmussal a szerző, hogy a Steamen való jelenlét a kötelező :)
5.
5.
Birkazoli
#4: Ettől függetlenül nem hinném, hogy lesz az.
4.
4.
leviske
Akkor ez annyit is jelent, hogy lesz Linux verzió is?
3.
3.
LnB
"mint a multiplayer, természetesen kötelező az online jelenlét." ezt azért átgondolhattad volna mielött leírod. Hiába van benne a "természetesen" szó. Attól még teljesen értelmetlen az egész kijelentés.
2.
2.
biohazard rex
Én inkább azért hőbörgök, mert az ARMA II se fut full grafon (bőven) :/ mikor egy battlefield 3 meg simán. Bele se merek gondolni, hogy a III-nak mekkora lesz a minimum gépigénye.
1.
1.
Hubert Cumberdale
És persze görögországban nem lesz elérhető...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...