God of War: Ascension - új single player előzetes

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 26.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a God of War: Ascension új demója, vele együtt pedig megtekinthető a korábban már teaselt single player előzetes is. Közel három hét, és rá is vethetitek magatokat a végeredményre!

A most érkezett kétperces előzetesről korábban már láthattatok egy rövidebb teasert, a teljes változat megjelenését pedig az új demó bemutatkozásához igazította a Sony. A single demót egyébként mától tölthetik le az amerikai PSN-hozzáféréssel rendelkezők, míg az európai szolgáltatásra holnap fut be a kipróbálható változat.

A God of War: Ascension március 13-án jelenik meg PlayStation 3-ra.

28.
28.
Yetikee
#27: Én tudom, a hangulat. Eszméletlen látványos, nagyon jó kezelőfelület és tényleg k**va jó játékmenet, de az a feszes bosszúállós eszement hangulat (főképp egy epic zene hiányában) megszűnt létezni. Talán csak az első fél órája ilyen , mindenesetre limited jön belőle :)
27.
27.
DON GONDOCS
Egész jó volt a demo, de valami hiányzott belőle, amit nem tudok megmagyarázni, de tetszett
26.
26.
trion96
Na végig tóltam a demot. :) és azt kell h mondjam nagyon komoly! Komolyan kérdezem: MINEK ps4 ha a 3 is ilyen grafra képes? Egyszerűen hihetetlen még a god of war 3nál is szebb!
25.
25.
Jared
már töltöm :) uk account-ról :))) 3gb
24.
24.
Kenny88
Nos, végigtoltam háromszor:) Megnéztem minden videót, még a Vikingeket is:) Az epikus, monumentális jelenetek továbbra is tarolnak. Finomított harcrendszer - ezt azért érezni. Egyébként sima folytatás feelingje van, mintha egy God of War 3 DLC lenne. Nem mondom, hogy ez probléma. Nem is feltétlen biztos, hogy olyan nagyon újítgatni kellene a játék mechanizmusán. Ez egy szépen kidolgozott és már lassan 10 éves franchise, ami egyre tökéletesebb, ahogy jönnek az új címek. Szóval, csak így tovább, és az a pár hét remélem hamar eltelik:)
21.
21.
Ragnarox007
#13: Ilyet is ritkán lehet olvasni, hatalmas nagy "Respect" érte :)
19.
19.
spikee576
Nem véletlen sikercím a gow látszik hogy a készítői nem most kezdték az ipart ez a franchise bemutatja hogyan kell kinéznie manapság egy játéknak meg isteni a történet jó az újrajátszási rátája is az összes résznek.Mondjuk sztem durva jó ígyis a grafika ez már úgynézki a max a ps3 erejéből deha már így siettetik a generációváltást nagyon várom ez a csapat mithoz ki a ps4-n azon már nemtúlzás sztem azt állí-ni hogy filmszerű lessz a gow többi részének látványvilága.Sztem a gémerek legtöbbjének tökéletes még a mostani grafika is dehát haladni kell a korral.Minden gow rajongónak jó játékot az új részhez,nem rossz a játék multija toltam a béta verzióval de a gow mindig is single-player játék marad az kellhogy maradjon mer itt külön értelmet nyer a story megvalósítása......................
18.
18.
kamgecam
Nem tudja valaki Us Storon fent van-e már?
17.
17.
trion96
16.
16.
KeXxX
srácok, szerdán van store frissítés szóval nem értem hogy miért nem tudtok addig várni a demóra, én is nagyon várom, főleg az egész játékot!
15.
15.
kamgecam
#13: :D
Uram,Ön egy Gentleman!
14.
14.
Ótvar
nem rég szereztem be egy ps3-at, azóta megvan a gow saga is (mellékesen a kód nem működik a CoO és a GoS psp részek letöltéséhez). Kb 15 perce fejeztem be az 1. rész, ami fenomenális ... úgyhogy nekem lesz min csemegézni a megjelenésig
13.
13.
tattoo.ink.
xbox tulaj vagyok de ez god of war sorozat ODABASZ!! kivánok minden ps tulajnak sok örömteli órát a játékhoz!!
12.
12.
Bred
Én már szedem a demo-t :D
11.
11.
Jared
persze én még nemtom letölteni mert csicska angol account-om van -.-
10.
10.
Kocsis92
talán sokan nem tudják, hogy a 3-nak alapból ez lett volna a története :)
9.
9.
Niplax
Úgy látom ez a rész is egy mestermű lesz!
8.
8.
Yetikee
#6: 6 óra vissza hozzánk képest, nem hinném ,hogy este 7-8 fele dobnák ki maguknál a demót. Lassan jönnie kell
7.
7.
Yanez
Nem birom ki 3 hetig!!!
6.
6.
Kenny88
Annyira nem vágom az időeltolódást, meg nem számolgatok utána, de szerintem késő éjjel lesz elérhető. Legalábbis nekem ez a tippem.
5.
5.
green01
hello mindenkinek hol van fenn mert én most néztem,magyar,angol és amerikai storon de sehol nem találtam.a keresö se dobta ki.
4.
4.
Yetikee
"Nagyon" nincs még fent a demo amcsi ps-storen. Tévednék ?
3.
3.
trion96
2.
2.
metercsiken
Nagyon durva!
Nagyon kell! : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...