Frissítve: Képeken az Assassin's Creed IV

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 3.
  • Képek
Link másolása
Hiába a hétfőig tartó embargó, megállás nélkül szivárognak ki a látnivalók az Assassin's Creed IV-ből. A kalózos játékból tegnap kaptuk meg az első trailert, most pedig hat screenshotnak örülhetünk.

Hajózás, trópusi szigetek és egy bálna - néhány szóban az új Assassin's Creed IV-screenshotokról. A képek felbontása nem az igazi, de ez aligha meglepő, hivatalosan holnap kellene megjelenniük. Adam6751-nek köszönhetően viszont már most itt vannak, lessétek meg őket!

Az Assassin's Creed IV: Black Flag október 29-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii U-ra, illetve a next-gen konzolokra.


Update!
 Még egy videó kiszivárgott a játékból, ez pedig Edward Kenway karakterét mutatja be. Köszi, gildesh!

30.
30.
RoLee-man
#27: Gondolkodj egy picit... Ezt a rész biztos nem azért csinálták, mert sokaknak tetszett a 3-ban a hajózás. Az ac3 október 31.-én jelent meg. Mire az ubi leszűri az emberek véleményét a hajózásról addigra már december van. Na most szerinted 4 hónap alatt kitalálnak egy történetet , kitalálnak egy főhőst, lemodellezik a szigetvilágot, meg még rengeteg mindent??? Meg megcsinálják olyan szinten a játékot, mint a képeken látszik!? Dehogy is! 4 hónap alatt?! Ezt a játékot már sokkal régebb óta csinálhatják. Szóval nem az emberek véleménye miatt lesz hajós a negyedik rész.
29.
29.
n_csacsi
#10: nem feltétlen baj, hogy visszaugranak az időben, mert szerintem egy jelenkori AC vagy egy 20. századi már nem hatna meg senkit ennyire...

#12: igen, a harcrendszer számomra is megmérgezte a 3-at! :) de most, hogy 2 kardja lesz Edward-nak valószínűsíthető, hogy jobb harcrendszert kapunk és visszatérnek a mesteri módon végződő counter killek, nem csak annyi, hogy le lehet fegyverezni az ellent...
28.
28.
Onegesius
ez kurva jó. de kurva jó
27.
27.
Game Fan
#26: Akkor már ketten vagyunk... A kettő után mindenki sírt hogy nem kapunk új részt, csak a rókabőnrek beillő Brotherhood meg a revelations. Akkor ez most mi? A 3-ban mindenki istenítette a hajós részt és tessék itt egy komplett sztori köré. Ennek már semmi köze annak ami megjelent friss reményekkel 2007-ben.
26.
26.
Nomad010
Ez az ötlet napról-napra borzalmasabb lesz...-.-
24.
24.
Necreon
#7: Pont hogy nem szerencsére. A játékról még mindig semmit nem tudunk, mindössze beindult a gerillamarketing és én nem nevezném "szerencsésnek" hogy ennyi anyag amennyi napvilágot látott, 180 fokot fordít emberek véleményén. Majd ha felmutatnak valamit amiért érdemes bizakodónak lenni, én is az leszek, eddig ez viszont nulla, és hadd ne szégyelljem magam (vagy legyek "szerencsétlen") amiért ebből kifolyólag fenntartásokkal kezelem.
23.
23.
Azeroth87
... bár mondjuk gyorsan hozzáteszem, hogy a korábban ezzel foglalkozó topic-okban, mikor csak annyi jelent meg, hogy jön a következő rész, akkor azért tetemes mennyiségű ember kezdett el anyázni, hogy "de minek, a III. is szar volt".
Akkor valami olyasmit írtam, hogy meg kellene várni míg többet tudunk...
Nem tudom, hogy itt van-e olyan ember, aki akkor anyázott most meg élvezkedik a képeken, de én ezért nem ítélek általában semmiről sem előre. Én várom, vártam eddig is és majd meglátjuk mekkora sikere lesz.
22.
22.
Kory012
21#: Igaz, a hangulat a lényeg! :)
21.
21.
metercsiken
#20: Ez biztos egy teljes értékű kiegészítő lesz. : )
Nekem egyébként mindegy, ez a kalózos hangulat nekem nagyon bejön, ha teljes játék, ha csak egy kiegészítő!
20.
20.
Kory012
De amúgy ez teljes értékű játék? Ilyen gyorsan a 3 után?
Meg a számozott játékoknak nem szoktak alcímet adni. Nem teljes értékűt (mint, Revelations/Brotherhood) pedig nem szoktak megszámozni.
Akkor ez mi?
19.
19.
lolman598
eddig nekem se nagyon tetszett,de ez a vidi felkeltette az érdeklődésem,annak ellenére,hogy engem inkább az érdekelne,hogy a jelenbe mi történt desmond után
18.
18.
Azeroth87
A harmadik kép hangulata simán bejön. Milyen sunyin lehetne egy esőerdőszerűségben a fák tetején lavírozni. Remélem sok ilyen színes, szabadban játszódó helyszín lesz, ami nem feltétlen majd a tengert jelenti csak.
17.
17.
bcrics
Remélem az elmaradhatatlan Octopus és a hajó-pallóról a tengerbe cápák közé kényszerítéssétálás is látható lesz majd vmilyen formában:P
16.
16.
hedzsooo
#15: Keress rá a YTube-on, ugyanazzal a címmel, kb. óránkét feltölti úgy is legalább egy valaki. ;)
15.
15.
eximmice
Franc...le is tiltották...Nemláttam :/ Mi volt a vidibe?
14.
14.
Vendy01
http://www.latestnewsexplorer.com/assassins-creed-iv-black-flag-edward-kenway-trailer/ itt megtaláltam :) egyenlőre még működik is
13.
13.
azureknight0715
12.
12.
Vendy01
ez eddig nagyon tetszik már csak azt remélem a kicsit javítanak a harcrendszeren és nem hagyják olyanra mint a 3-ban mert az eléggé megmérgezte a játékot (szerintem) :)
11.
11.
m1cZ
#10: Connor maga is kalózkodott (igaz hogy csak a briteket támadta, de akkor is)... mellesleg a hajója az Aquila... ugyanaz mint ami ebbe a játékba lesz.
10.
10.
roli33
Nem tudom hogy csinálja az Ubisoft, hogy minden évben ugyanazt a magas minőséget képviselik az újabb AC-val. Merthogy ez is hasonló jó lesz mint az eddigi részek, az már most borítékolható (ha nem jobb). De a történetre leszek igazán kíváncsi, főleg hogy a jelen-szálat hogyan viszik tovább. Amint írtam, az annyira nem tetszik, hogy ugrálunk az időben, kár hogy a 3 előzménye. Akkor már lehetett volna úgy is hogy a 3. rész után játszódik, ha már 4. rész, és akkor utalásokat kaphattunk volna a 3. rész után történtekre. Úgy értem, mi lett Connorral, esetleg vele is találkozhatnánk, vagy akár meg is küzdhetnénk vele, mert mondjuk ő annyira nem csípi a kalózokat, vagy csak úgy érzi, egy kalóz nem méltó az orgyilkos "rangra". Valahogy össze lehetett volna hozni egy ilyen találkát. De bízom a történetírókban. Meg az egész csapatban is, nem akarok csalódni az egyik kedvenc címemben.
9.
9.
dzsiádzsó
#7: Remélem így lesz, a képek biztosan Xbox, vagy ps3-ból valók még :/, vajon akkor ez nyitócím lesz nextgenre? Elég ütős lenne, remélem nem csak felskálázzák, hanem tényleg új generációs látvány vár minket! Pl Watch Dogs vízeffektje büntetett ps4-en, úgy egy tengeri csata, egy gyönyörű laktalan sziget közelébe áhhh :) már rá is gerjedtem!
8.
8.
Ótvar
"Az Assassin's Creed IV: Black Flag október 29-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii U-ra, illetve a next-gen konzolokra."
Túl nehéz elolvasni 1 mondatot?
7.
7.
KASBEJ
#4: Elvileg jön PS4-re is, az előző hírben amiben a trailer volt, azt írták. Ha jön PS4-re is akk sztem úgy is jön majd az új xbox-ra is.
Mellesleg jó látni h sok embernek tetszik ez a téma, pedig amikor pár napja bejelentették akkor még több volt a fikázás mint a dicséret, de a videó meg a képek megteszik a hatásukat, szerencsére.
6.
6.
danvrecs
5.
5.
sherex
És még a fán mászás is megmarad :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...