Warface - fegyvermódosítás harc közben

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 8.
  • Videó
Link másolása
A Crytek közelgő free-to-play shooterében nem kell megvárnod a kör végét vagy a halálodat ahhoz, hogy apróbb módosításokat végezz el a fegyvereiden. Minden menet közben történik, egy gombnyomásra. Új trailer érkezett.

Azt ugye tudjuk, hogy a Crytek pár éven belül teljesen átáll a free-to-play játékokra? A törekvés első fecskéje lesz a Warface, amely idén tavasszal startol el. A legújabb előzetesből kiderül, hogy bármikor módosíthatjuk mordályainkat: egy gombnyomásra különféle kiegészítőket aggathatunk rájuk, hasonlóan a Crysis 3 megoldásához. Nem kell megvárnunk a kör végét, futás közben, éles helyzetben pillanatok alatt megejthetjük a változtatásokat. Imigyen:

Bétázni akarsz? Mi nem állunk a nép akaratának útjába.

27.
27.
Raziel
#24: Nos azért vannak sokszor olyan helyzetek f2p címekben ahol nagyon is számít az a "kis" előny. Mert pl.: olyan fegyvert kap amivel sokkal többet sebez és hasonlók. Én nem játszok sok f2p játékot. Nagyrészt lol. Ott valóban extrákat lehet csak venni. Viszont pl.: láttam olyat ahol jelentős előnye van a nem free státusznak.
26.
26.
Giggsy félre ertettel, bár előttem már megmagyarazta egy hozzaszolo, azt akartam mondani a hsz-emmel, hogy a f2p kamu és nem azt akartam ebből kihozni, hogy ingyen akarok játszani. Én inkább megveszem a játékot, de akkor megvettem és minden szintet megnyithatok, minden kamot, kiegeszitot elerhetek xp-vel például. A f2p atbaszas, és ha pont mondjuk egy tankba szeretnék beülni végre a dust 514ben, akkor látom hogy ja? Az csak ha fizetek...akkor inkább bf3 és egyszer kifizettem és kész.
25.
25.
randall13
#21: F2P egészen addig működik is, amíg az extrák nincsenek hatással a balanszra. Onnantól kínlódás és szenvedés a játék.
24.
24.
Rakottkrumpli
#21: Semmi gond nincs vele. Fizetős cucc nélkül sincs senki hátrányos helyzetben, csak akik nem tudnak játszani és ezzel akarják kompenzálni a hiányosságaikat. Ez olyan, mint a luxus terepjárók. Amíg lesznek kis farkú emberek, addig megéri gyártani azokat is. Amíg lesznek bénák, akik azt hiszik, hogy majd a jobb fegyverrel ők is jobbak lesznek, addig a ftp modell is jó biznisz lesz.
22.
22.
Tommy74
A szurony, a pisztolyon... Az nagyon bitang!
21.
21.
Giggsy
#20: Már bocs, de továbbra sem értem, hogy mi a probléma. Ingyen játszhatsz vele. Azt senki se várja már el, hogy a készítők úgy fejlesztik majd a játékot, és üzemeltetik a szerverparkot, hogy közben egy fillért sem kapnak cserébe. És játszani ingyen lehet vele, csak az extrákért kell fizetni. Ez kábé olyan, mintha egy autó ingyenes lenne, csak a légzsákért, klímáért, hifiért, abs-ért, esp-ért, elektromos ablakért kellene fizetni. Az alapot megkapod, ha többet akarsz, fizess. Szerinted fizetne bárki becsületkassza módjára, ha az extrák ingyen lennének? Nem. Mennyi ideig működne a játék szerinted úgy? Ez egy teljesen jó rendszer. Mézesmadzag, ez igaz, de nem köteleznek arra, hogy megvegyed a Robot Chicken fejvédőt, vagy húsbárdot.
20.
20.
br1Koo
#17: Valószínűleg arra gondolt, hogy a f2p rendszer alapvetően egy baromi nagy hazugság ugyanis arról van szó, hogy szépen elhúzzák előtted a mézesmadzagot, aztán koppansz, hogy egyáltalán nem free az egész ha vakítani akarsz a játékban. Vehetjük példának a teamfortress 2-t: Free, ha csak szimplán játszanál vele, de ki ne akarná csinosítgatni a karakterét, ha van rá lehetőség. Menő cuccokat meg vagy nagyon nehezen tudsz craftolni, vagy szépen csengetsz pár eurót értük. Az, hogy te jól teljesítessz esetleg a játékban nem jelent semmit, mert a különböző eventekre is külön jegyeket kell venni..
19.
19.
metercsiken
"Hülyéskedésre" jó lehet ez így, de nekem nem igazán jön be.
Nekem ez elveszi a taktikázás lehetőségeit.
Mert ugye ha látok valakit messzebb akinél esetleg már tudom, hogy mesterlövész fegyver van, akkor megpróbálok közelebb menni hozzá, hogy én legyek előnyben, de így bármikor válthat, és oda az egész.
18.
18.
adam0527
elég furán mozognak az emberek.remélem ez azért változni fog.
17.
17.
Giggsy
#8: Egyrészt a gyakorlat azt mutatja, hogy igenis működik a F2P modell, szóval szarnak nevezni minimum vicces. Másrészt én próbáltam több F2P címet is, és még soha egyiknél sem fizettem, mégis képes voltam eredményeket elérni. Ha pl a Battlefield P4F-t vesszük, van egy egészen jó alap fegyver, amit a kasztodhoz kapsz, azzal jól el lehet lenni. De ha másikat szeretnél, még mindig ott van, hogy a játékért is kapsz pénzt, amivel igaz, hogy nem vehetsz meg mindent, de azért jó cuccokat lehet szerezni. A F2P lényege pont az, hogy ingyen játszhatsz vele, de ha extrákat akarsz, akkor fizetned kell érte, de ha jól veszem ki a szavaidból, te azt várnád el, hogy F2P legyen, és minden extra tartalomhoz is ingyen lehessen hozzájutni. Akkor mégis hogyan tartanák fenn a cégek az adott játékot? Játszol, mindent megkapsz ingyen, mégis ki fizetne érte?
16.
16.
kanos005
egyszerűen nem tudok regizni :S valaki akinek sikerült írja már meg hogy csinálta... :S
15.
15.
KőbányaKispest
#14: Amúgy se tuningolja az ember, mert egyszer beállítod, és úgy ahogy úgy is. nem variálod, csak ha újat oldottál ki és megnézed milyen.
14.
14.
Lacek896
#11: LOL. Akinek annyi esze van hogy kereszttűzbe áll neki fegyót tuningolni cloak nélkül..........
13.
13.
Zeroni
Én nem tartom rossz dolognak a free to play rendszert de szerintem butaság minden játékstílusba beleerőltetni ezt.
11.
11.
KőbányaKispest
Aki játszott a Crysissal, na ugyanúgy működik ez. C gomb, oldalra a fegyver és a részekhez mutatja a kiegészítőt. És fejbelőnek, ha lassú vagy, vagy a tér közepén csinálod.
10.
10.
br1Koo
Nálunk ez cs-ben úgy működik, hogy kinézek kalával a wp-re és fejbelövöm mindenféle szar nélkül.
9.
9.
markoci555
nagyon jó kis videó, bétára nem jelentkezem mert szétakadna
ha ezeket a cuccokat be lehet nyomni tényleg egy gombra, tehát nem csak 1 dolgot 1 gombra, hanem egy teljes szettet akkor ez tényleg nagyon jó, mert így nem fognak fejbe lőni miközben szereled össze
8.
8.
Ja ezt akartam is kommentelni: "Azt ugye tudjuk, hogy a Crytek pár éven belül teljesen átáll a free-to-play játékokra?"

...és az után vagy maximum 1 éven belül szerintem gyorsan vissza is váltanak, vagy a nem free játékokat sosem hagyják majd el, csak kamuznak! Én személy szerint utálom a free to play modellt, és mindig mindenki azzal jön hogy nem pay to win, de pedig igenis pay to win mindegyik. Ha nem fizetsz, van 1-2 cuccod és akkor vagy megunod és félreteszed vagy fizetsz, és akkor már nem ingyen. Szerintem ez az egész modell egy rakás szar én tuti nem játszom ilyennel.
6.
6.
alexcargooo
na ezt ki kell próbálni nagyon!! már attól is jó hogy FTP de így még inkább!!
4.
4.
KőbányaKispest
Hát azért ez sem így megy, Ezeket az Attachmenteket unlockolni kell, ami azért kemény időbe telik. Ahhoz, hogy legaláb 4-5 fél attach. kivált, szerintem legalább 10-15 játék. Mivel szinkronban fegyvereket és ruhákat is lehet (kell) kiváltani.
3.
3.
Valóban fontos volt red dot sight-ot rápakolnia a puskára ahhoz, hogy mögé ugorva közvetlen közelről fejbe lője az ellenfelet...

áh, ezek ilyen haszontalan újítások, bőven ráér szerintem kör elején pakolgatni a sok kiegészítőt, játék közben használni kell, nem fél óráig ácsorogni és állítgatni. Ráadásul egyfajta kő-papír-olló is volt a dologban, előrerohansz, hoppá, sniper...akkor inkább váltok class-t, amivel nem lát annyira, vagy én is sniperre váltzok stb...
2.
2.
KőbányaKispest
az eu bétában (amibe 2 hónapja vagyok), ez közel nem így néz ki el ne higgyétek. Úgyanaz, mint a crysisban, de pl pisztolyon nem lehet távcsövet elhelyezni, csak hangtompítót, mg kést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...