Hardcore címeket költöztetne mobilra a Take-Two

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 8.
  • Hír
Link másolása
A Grand Theft Auto III és a Grand Theft Auto: Vice City csak a kezdet, a Take-Two saját bevallása szerint minden erejével azon van, hogy a nagyobb hardcore címeit okostelefonokra és tabletekre költöztesse.

A Take-Two a mobilplatformokra is beköltözne, a kiadó operatív igazgatója, Karl Slatoff egy konferencián azt mondta: a kiadó a hardcore címeit mindenképpen viszont szeretné látni az okostelefonokon és a tableteken.

A Take-Two mobilstratégiája a GTA III és a Vice City iOS-es és androidos portjával pörgött fel, Slatoff szerint egyértelműen jó ötlet volt átírni ezeket a játékokat, mert "tartalmasak, jól fogynak, és nem volt drága lefejleszteni őket, szóval jó hasznot hoznak".

"Ahogy a technológia fejlődik, mindenképpen megjelentetnénk a legtöbb fontosabb címünket az okostelefonokon és a tableteken, feltéve, hogy az adott platform tudja futtatni azt." Slatoff szerint a mobilpiac jelen állás szerint nem kannibalizálja a hardcore játékok és sorozatok forgalmát, a kiadó éppen ellenkezőleg arra számít, hogy gyarapítja majd azt.

Slatoff természetesen azt is leszögezte: az sem kizárt, hogy a mobilos és konzolos játékokat különböző kísérő alkalmazásokkal integrálják, kössék majd össze.

14.
14.
mestermagyar
13.
13.
A mobil az csak mobil marad, sosem lesz olyan mint egy konzol vagy pc.
12.
12.
AssaX
#11: fütyfürüty tyűűű képzeld még a crysis 3 is jönn mobilra
11.
11.
Batman
Sőt, még Prince of Presia Warrior Within port is volt 2009-ben iOS-re. Szóval az sem volt semmi
10.
10.
AssaX
Gta V is jönn mobilra
9.
9.
kanos005
#3: nem az új részekre gondolok hanem pl:cod1,cod2 azokat kiadnák mobilra sokkan megvennék és újból lehetne belőlük pénz. :)
8.
8.
GodGamer
Silent hill összest mobilra. :)
7.
7.
X-Master
#6: Ne is mondd, én is. A Condemned mindkét része gyönyörű játék, az elsőt PC-n toltam.
6.
6.
Szeretem a R* játékait de jobban örülnék pár olyan címnek ami konzolra jön a gta5 ön kívül pl: Midnight Club 5, Agent, Red dead 2. 1# előbb fogsz a bioshock 1 el játszani mint a gta4 el telón. ( Condemned 3 mat is mióta várom de az sega )
4.
4.
markoci555
nagyon jól hangzik, nekem már a gta 3 is bőven elég, ha lesz ilyen telóm, muszály letöltenem
3.
3.
bodortamas1
#2: Nem veszik??? Te hol élsz?
2.
2.
kanos005
Ez egy jó ötlet, pl az activision is megcsinálhatná a codal hisz már úgyse veszik,de ha kiadnák mobilra újból megvenné pár ember...
1.
1.
alexcargooo
vicces lesz 1-2 év múlva telón nyomni a gta4-et
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...