Új karakter érkezik Borderlands 2-höz

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 10.
  • Videó
Link másolása
A minap vette kezdetét Austinban az SXSW konferencia és fesztivál. A rendezvény kapcsán a Gearbox Software egy rövid teaser videót tett közzé a Borderlands 2 egy új, közelgő játszható karakteréről.

Hamarosan újabb DLC jelenik meg a Borderlands 2-höz, amely egy új játszható karakterrel bővíti a felhozatalt. A láthatólag közelharcra berendezkedett hős teaser videóját a hétvégén tette közzé a Gearbox az SXSW konferencia kapcsán.

A felvétel nem igazán jó minőségű, de reméljük, átjön a lényeg. Az új karakter-DLC nem lesz része a Season Passnek, külön kell megvásárolnunk.

10.
10.
Hardy
Tegnap toltam vele én is 10 percet pont így a hír kapcsán. Hát vmi iszonyat unalmas számomra játék, lehet haverral elkezdjük végig vinni meglátjuk mi lesz belőle.
9.
9.
markoci555
szerintem ez egy ilyen Brick féle eszement diliházból szökött idióta lesz, aki arra megy amerre lát és szétszed mindent
8.
8.
leigazoka
Ez nem egy árnyék.. a karakterisztikából arra lehet következtetni, hogy valamiféle kiborg( félig ember - félig robot ) lény lesz .... és az álcázás lesz a spec képesség.
7.
7.
Qmi05
#3: nem az unalmas-nem unalmas dologgal volt havernak meg nekem speciel bajunk, hanem az alap játék rövidségével + Handsome Jack legyőzése túl hamar jött el, túl egyszerűen.
6.
6.
Gurren
#5: mi hárman is fossá untuk magunkat közben
5.
5.
giga321
Nem unalmas főleg ha négyen vagyunk. De persze hárman is élvezetes sőt a game 90%-át ketten toltuk és még így is élvezetes volt. Habár a pirates dlc óta nem játszottam a játékkal lehet újra előveszem.
3.
3.
Necreon
Kár hogy a játékot sem tudtuk haverral végigvinni, annyira unalmas.
2.
2.
drat576
így is van már 5 kari, nah mind1, ha jól ki lesz egyensúlyozva és nem megy el a nagyon gyér vagy túl erős felé akkor jöhet
1.
1.
metercsiken
Én ebből csak annyit láttam, hogy egy nagydarab "árnyék" püfföl egy másik valamit! : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...