Egyre biztosabb a PC-s Mortal Kombat

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 20.
  • Pletyka
Link másolása
Hétvégén robbant a hír, miszerint két év után PC-re is megjelenhet a legutóbbi Mortal Kombat. Az Amazon információi mellé most kiszivárgott a steames achievementek listája is. Nyáron fatalityzünk?

Ahogy arról beszámoltunk, az Amazon webáruház brit részlegén már előrendelhető a Mortal Kombat Game of the Year kiadása számítógépekre. A Warner Bros. hivatalosan még nem erősítette meg a PC-s verziót, amely a szóbeszédek szerint június 14-én kerülhet a boltok polcaira.

Örvendetes tény, hogy már az achievementek listájára is fény derült, így egyre jobban él bennünk a gyanú, hogy több mint tízéves böjtölés után a sorozat visszatér a számítógépekre is. Ráadásul nem kell beérnünk a kilencedik rész alapverziójával: a Game of the Year kiadás az összes eddigi, DLC formájában megjelent karaktert is tartalmazza. Várjuk a hivatalos információkat! Köszönjük, Cuppak!

22.
22.
Strelok
Én most csekkoltam az amazonos oldalt és azt írja hogy nincs ilyen termék. Ez lehet azt jelenti hogy ezt csak pletyka volt?
21.
21.
adam6751
Basszus én meg ki sem próbáltam! Akkor beszerzem a Komplete Editiont 6500-ért.
Remélem megéri.
20.
20.
prince 2
tök zsír játék!!!!!!!
:) :D xd
19.
19.
PrimYaz00
#13: a box kontroller szerintem sz*r de ez csak az én véleményem
18.
18.
Dark_Temptation
#17: személy szerint nekem a d-pad-on sokkal kényelmesebb volt és nem volt olyan hogy ha jobbra akartam menni akkor ugorva mentem volna.
17.
17.
Batman
#15: Én mindig az analógot használtam és soha nem volt semmi bajom. 300 challenge kipörgetve és multiban is jól játszom már.
16.
16.
dcba
#15: nekem xen van meg es verek olyan kombokat h csak pislognak sokan.Teny es valo h meg kell szokni az xbox sajatsagos dpadjat de nem lehetetlen, sot...Ja es nekem sokkal jobban bejon az x controller mert nagyobb foghatobb nekem
15.
15.
Dark_Temptation
#13: Elmondom neked.Az irányítás ritka szar lesz xbox kontrollerrel. mivel a d-pad az 1 gombon van ps-en pedig 4 gomb és így elég nehéz lesz majd kombózni. Meglátod.
14.
14.
Peti887
Remek hír! :) De abban igazat adok hogy kontrollerrel sokkal jobb tolni....
13.
13.
KENKILL
#9: Nekem van xbox kontrollerem pc-re, miben lenne az más áruld már el kérlek szépen. Egy jó gépen ráadásul sokkal szebben néz ki mint xbox-on, hogy a magasabb fps számról ne is beszéljek - a legjobb meg az lesz, ha tényleg benne lesz az összes DLC. Nagyon remélem, hogy igaz a hír, havernál sokat nyüstöltük boxon, ráfér a PC-re egy jó verekedős játék. Persze egyetértek, hogy van amit jobb kontrollerrel játszani, de ez a kisebbség szerintem - ez speciel pont olyan.
12.
12.
Batman
#9: Jaaaaj, nagyon rosszmájú vagy komám.
11.
11.
shooter1234
Ez jó hír, gamepadot meg már korábban is akartam venni, most ha biztos hogy megjelenik, akkor biztos veszek egy normális árú gamepadot is, amivel jól lehet tolni az efféle játékokat. A nes emulator -nál is nagyon hiányzik a gamepad, billentyűzettel azért érezhetően gyengébben megy ott is minden nekem.
10.
10.
caleb007
#9: nem értelek... pc-hez is lehet x360 kontrollert is venni ami tök ügyan az mint boxon, vagy mondjuk logitech rumblepad-ot, ami majdnem ugyan az mint a ps3 kontrollere, no offense, csak nem értem miért lenne tök más.

Másrészről én a hivatalos bejelentésig óvatos vagyok. Tavaly Ed Boon twitteren még szivatta is a pc-seket. Mikor kérdezték, jön-e a cucc PC-re, ezt linkelte válasznak:
http://www.youtube.com/watch?v=kgDORvds824

Egyébként nem több mint 10 év, mert tavaly is volt pc-re Mortal Kombat: Arcade Collection. Csak kár, hogy kevesen vannak online.
9.
9.
PrimYaz00
szerintem ps3on jobb helye van... kontrollerrel sokkal jobb játszani (tudom hogy van pchez is de az nem az igazi), ez nem mk 4 lesz itt tök máshogy van az irányítás és az ütések a sok pc-s meg majd hisztizni fog mert nem szokott az efféle irányításhoz (billentyűn + ne értsetek félre én is pc párti vagyok, de van ami csak konzolra jó)... kicsit valahogy sajnálom hogy kijön pcre miután már megvettem ps3ra 2xer is :) 1dül az érdekel hogy milyen lesz az online mert konzolon valami hihetetlen laggok vannak (pl: felütök és átüt az ember fején)
6.
6.
giga321
Remek, remélem jól lesz optimalizálva.
5.
5.
Quent1n
Azóta már Amazonon a múltkori linken nem elérhető és én nem is találom. Szóval csak óvatosan.
3.
3.
strike19
Őrüljetek.Nem baj legalább Warner még gondol a régi római mondásra:
"Oszd meg és uralkodj!"
2.
2.
Cooper911
Excellent! Outstanding! Superb!
1.
1.
Simonus18
Ennek nagyon örülünk Vincent!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...