Killzone: Shadow Fall - a single rész már elkészült

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 25.
  • Hír
Link másolása
A PlayStation 4-re érkező Killzone: Shadow Fall egyjátékos kampánya már "játszható az elejétől a végéig" - tudtuk meg a Guerrilla Games fejesétől, Steven ter Heidetől. Már csak a végső simítások és a multi van hátra.

A PushSquare értesülései szerint a nemrégiben leleplezett Killzone: Shadow Fall single kampánya már elkészült. A magazin munkatársa felfigyelt a rendező, Steven ter Heide Twitter-bejegyzésére, aki megerősítette, hogy az egyjátékos móka már az elejétől a végéig végigjátszható, igaz, a végső simítások még hátravannak.

A szószátyár fejlesztő tweetjét azóta törölték, de könnyedén elhisszük, hogy a PlayStation 4 nyitójátékainak sorát erősítő Killzone: Shadow Fall munkálatai a tervek szerint halad. Most valószínűleg gőzerővel tesztelik, javítják, és "néhány hónap múlva", egészen pontosan a next-gen konzol év végi premierjére végső formát ölthet.

39.
39.
Pasallusz
KZ3 nekem kedvenc játék , nekem annyira bejön hogy végig azt érzem a játékban ezt megkellene filmesíteni mert már most annyira film szerű a játék, én teljesen elvagyok tőle ájulva :) , akármikor újra tudom kezdeni , imádom, sztem,
aki ezt 1órát nyomja legaláb az nem tudja lerakni kontrollert és ne csettintene nyelvével :) lehet kicsit brutális, de mindent kipróbálhatsz benne , nem fps hogy új és újabb fegyók hanem lehetsz repülő szárnyas ember, lépegetőkbe beülhetsz , tankokba , levehetőek a gépágyúk a talapzatról és nyomod neki...stb nekem a leghúzósabb név a GOW mellett :) hajrá Kratos :)
38.
38.
Yanez
#34: Ôszintén szólva nekem a PS2-es Killzone után egyik sem jött be igazán. De ettôl persze én is maradok a PS-nél. És tán ez a Killzone még jó is lesz!
37.
37.
Yanez
#33: Akkor rosszul tudtam, elnézést!
35.
35.
Gamer 74
#32: A next-gen Halo és a Ps4.
Ez nem volt rossz, csak nulla realitása van:)
Ellenben az új MGS biztosan jön dobozra.
34.
34.
GodGamer
Az új konzolokról kiszivárgott infók után valószínű maradok továbbra is a ps-nél. A Killzone-t meg szeretjük.
33.
33.
MrBenjamintoto
#32: A Halo széria a microsoft kezében maradt, már a Halo 4-et sem a Bungie csinálta
32.
32.
Yanez
#24: A Bungie tudtommal már független lett. Vagyis ha jön az új Halo, akkor PS4-en is ott lesz. A sok PS ekszkluzív mellett ez egy igen szép ráadás lesz :)
31.
31.
KeXxX
na az fasza! alig várom hogy megvehessem majd az új konzolt meg a játékokat hozzá.
30.
30.
Jared
Remélem a multit nem rontják el :)
29.
29.
Gamer 74
#28: Félreértés történt:)
Nem személyekre értettem, hanem magára a játékra gondoltam. Nekem, ha FPS, akkor a favorit a Rage, DooM, RtCW. címeknél kezdődik.
28.
28.
p3ti
#25: Így nem lehet általánosítani, hogy nem kedveled mert azzal játszik. Mint ahogy a Codban, Battlefieldbe vagy a Haloban is vannak véresszájú játékosok, akik úgy viselkednek mint az állatok. Én nekem a Friendslistemen csomó ember Halozott, akikkel később co-opoztunk, vagy csak simán beszélgettünk. Mindenki normális volt, sosem voltak bunkók. Pedig szerették a Halo -t és rendszeresen játszottak vele. Inkább azt a típusú embert nem szereted aki fanboy, és semmilyen más véleményt nem hajlandó meghallgatni vagy elviselni. De ilyen emberek sok játékokban megtalálhatóak, nem csak a Haloban.
27.
27.
Gamer 74
#26: Jobban bejön az új Ps mint az új box.
De utóbbiról még semmit sem lehet tudni:)
Ez nem éppen logikus, azért én megvárom az új dobozt is. Azt hiszem úgy lehet majd alkotni objektívebb véleményt. Engem egyelőre nem győzött meg a Sony.
26.
26.
szerintem a sony rájött, hogy gyorsan ki kell adni a játékokat is az új géphez. hiába jó a gép, ha nincs játék. nekem jobban bejön ezúttal az új ps mint a box. pláne hogy az új boxról még semmit se tudni.
kiderül mit mutatnak majd a dolgok, de szerintem a sony odacsapott. észrevették, hogy a 2-3 éves késés a játékokban nem fincsi. jól is teszik, senki sem kényelmeskedik (csak a Blizzard :D)
25.
25.
Gamer 74
#24: Mondjuk én a Halo játékokat sem kedvelem igazán:)
De azt el kell ismerni, remek alkotások, ráadásul hatalmas siker mellett. Ezért kellene a Sony részéről új koncepcióban gondolkodni. Nem azt erőltetni, ami nem egy blockbuster.
24.
24.
p3ti
#23: Én sem tartottam korszakalkotónak a Killzone -t, sem a Resistance sorozatot. Jó játékok, és szívesen játszottam velük, de bennem semmi maradandó élményt nem hagytak. A Halo az más tészta, sokan utálják és nem értik, sokan viszont imádják és bálványozzák. Én az imádom kategóriában mozgok, ezért nekem nagyobb vásárlási indok lenne egy Halo 5 és Forza 5 az új boxnál, mint a Killzone meg a Diablo a ps4nél.
23.
23.
Gamer 74
#22: Ezek szerint nem csupán én ítélem meg így a helyzetet. Ezért is írtam, nem értem miért erőltetik, talán egy új IP több sikert hozna az újdonság varázsa mellett. Sajnos úgy gondolom, a Sony ismét kizárólag erőből próbálja majd megoldani a problémáit.
22.
22.
MrBenjamintoto
#18: Ezzel egyetértek, a Resistancet és a Killzonet is nagy sikernek szánta a Sony és olyan nagy mégsem lett, mármint ok szépen megcsinálták mindkét trilógiát de sztem még sem lett olyan nagy átütő siker, de ez csak az én véleményem.
21.
21.
strike19
Jó lenne egy PS4 a három mellé.Én a killzone 2vel kezdtem az nem tetszett.De 3 rész az nagyon megfogott.Ezek a képek úgy néznek ki mintha a crysis készítőt elrabolták volna a Guerrrilla games csapata.
20.
20.
Gamer 74
#19: A grafikán kívül én radikális változást nem láttam a videóban.
Ps4-et szeretnék, de ezzel nekem biztosan nem adják el (körülbelül) 150 ezer forintért:)
E3-om után döntök, melyik lesz elsőnek, új box, vagy Ps4.
19.
19.
Tokodboy
#15: Azért így az előzetesek alapján elég sokat változott a korábbi részekhez képest.
18.
18.
Gamer 74
#16: Mindez nézőpont és ízlés kérdése, a nagy többség nem így vélekedik erről. A számok nem hazudnak.
2-3 millió siker, ha már exkluzív, akkor a Halo esetében a 8-10 millió az minek nevezhető? A Sony bizonyára a Resistance és a Killzone címekkel hasonló sikereket szeretett volna elérni - exkluzív FPS kategóriában- ez közel sem sikerült, egyikkel sem. De hagyjuk, mert nem jutunk konszenzusra:)
17.
17.
MoRT2195
#14: Nem olyan sikeres mint mondjuk egy CoD, de akkor is annyian veszik amennyi bőven elég sok bevételhez. Én nekem az eddig Killzone játékok nem tetszettek, de ez megfogott így első látásra, tehát csak van ebben valami :) Mondjuk azért nyitócímnek egy Uncharted 4 szépen mutatna még, de lesz ott bőven játék.
16.
16.
simon 555
#10: 2-3 millió eladott példány már sikeresnek számít még multiplatform címnél is, nemhogy egy platform exkluzívnál.
Na meg szerintem nem is akar szembeszállni a BF-el és a COD-al (XD), teljesen más világ. Singleplayerben mind az eddig megjelent 3 Killzone rész veri a BF-et és a COD-ot is....
15.
15.
Gamer 74
#11: Abszolút nem rossz, ez igaz.
De valamiért nem annyira érdekli az embereket, attól, hogy most szebb lett ez a helyzet miért változna? Eddig is szép volt. Friss koncepcióra lenne szükség, talán az jobban bejönne a játékosoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...