Előzetesen a Wii U-s Deus Ex: Human Revolution

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 3.
  • Videó
Link másolása
Cyberpunks not dead. A Square Enix hangulatosan összevágott trailert osztott meg velünk a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cutról. A kiadó megerősítette, hogy a finomhangolt verzió biztosan nem jön más platformokra.

A Wii U-s verzió kiváltsága közé tartozik a javított főnökharc, a rengeteg hibajavítás, az, hogy a játékosok több útvonalon keresztül juthatnak el a célig, nem beszélve az új tárgyakról és a nyolcórás fejlesztői kommentárról sem.

A Square Enix megerősítette, hogy a PC-n, Xbox 360-on és PS3-on tutira le kell mondanunk a Director's Cutról.

1.
1.
aordog
Az ätiratok fele felesleges, de ez nem! Ez nagyon jo välasztäs a Wii U tulajoknak! A Nintendo nagyon oda teszi magät! Örülök, hogy egy- két studio szämol a masinäval! A Nintendo a két rivälishoz nem tud felnöni, de sajät magät tulszärnyalta... és végre pénteken mär vehetek egyet! Mindenki, aki a Nes, Snes, N64, Gamecube-on nöt fel az most csukja be a szemét! Nem!
Inkäbb nézzetek!! Szerintetek a Nintendo milyen exluziv címekkel fog jönni!? Igen, mindenki ämulni fog, mert a sajät only for címeit majd még ennél is jobban megjeleníti! A PS3 Naughty Dog fejlesztései elképesztöek, akär a Box-nak a Gears of War-ja vagy Forza-ja, de sorolhatnäm:) A nintendo most belépett a jelenbe!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...