Rainbow 6: Patriots - a multi már elkészült

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 10.
  • Hír
Link másolása
Jade Raymond, a Ubisoft Toronto bájos fejese a VG247-nek megerősítette, hogy csapatuk elkészült a Rainbow 6: Patriots többjátékos módjával, így már a montreali részlegen múlik a játék sorsa.

A Ubisoft Toronto befejezte a rá szabott munkát a Rainbow 6: Patriots fejlesztésében. Jade Raymond által vezetett csapat a játék multiplayeréért felelt, míg a single playerért a Ubisoft Montreal kezeskedik.

Nagy volt a kavarás az új Rainbow Six munkálatai körül. Mint ismert, 2012-ben az eredeti csapatot leépítették, így a montreali részleg vette át az egyjátékos kampány munkálatait, míg a többjátékos missziókat a torontói stúdió ütötte nyélbe. A torontói brigád 200 főt foglalkoztat.

Nem új keletű az együttműködés a két stúdió között, Raymondék a Splinter Cell: Blacklist munkálataiban is közreműködtek, továbbá ők felelnek a Black Flag utáni új Assassin's Creedért, illetve két saját címen is szorgoskodnak.

A Rainbow 6: Patriots még idén megjelenhet, s bár eredetileg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra szánták a játékot, valószínűleg next-gen gépeken is tiszteletét teheti - érintőlegesen vagy kizárólagosan. Bízzunk az előbbiben!

5.
5.
Rakottkrumpli
Ha a játékmechanika és a multi olyan lesz, mint a vegasokban, akkor csípni fogom.
4.
4.
Caine
Reméltem is hogy megjelenik ps3-ra!
3.
3.
Glek
Utoljára a GTA 3-ban láttam ilyen kidolgozott arcokat. :)
2.
2.
ichigo477
E3-mon biztos kint lesznek mutatnak új gameplay
1.
1.
McDuff
visszatér az AC a Black Flag után az első részt fejlesztő csapathoz,nah végre!!!!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...