Előzetest kapott a Wii U-s Deus Ex

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 18.
  • Videó
Link másolása
Májusban érkezik Wii U-ra a Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, ami az ígéretek szerint 2011-es játék legszebb és leginkább finomhangolt változata lesz. Most egy új trailert kaptunk róla.

A közel háromperces előzetesben maguk a fejlesztők is felszólalnak, illetve néhány gameplay jelenetet szemügyre vehetünk, amiből kiderül, érdemes lehet-e megvenni a Wii U-s változatot. A készítők finomhangolt mesterséges intelligenciát, átalakított bossharcokat és jobb egyensúlyt ígérnek, amiről mondjuk nehéz meggyőződni az alábbi trailer alapján, de a szebbnek mondott grafikát és a GamePad-exkluzív funkciókat lecsekkolhatjátok.

6.
6.
Raatkainen
Hát kár hogy ez nem a CDP-től jön mert több mint valószínű hogy ha megkapja a többi verzió is az újításokat akkor az nem lesz ingyen.
5.
5.
aordog
A fiam 9 honapos, a fizum meg 270 ezer volt, igy megvettem! Nem fêlek, nincs mitöl, legfeljebb atto, hogy ilyen emberek vannak, mint te! Én mär rég befejeznêm, de akkor ne írj ide többet, mert ên csak reagälok. Addig írok, amíg te is. Nincs igazad, de ha most többet nem írsz, akkor én sem! Az egész + abbol indult ki, hogy kevês a hozzäszoläst...most mär van! Toväbbi szép napot!
3.
3.
Panda HUN
Ebbél a KETTŐ db hsz-ből is látszik a WiiU sikere...
1.
1.
majomember
cask nekem tunik ugy hogy kb 20 fps-el fut a jatek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...