Star Trek - az autentikus hangzásért

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 19.
  • Videó
Link másolása
A Star Trek: The Video Game készítői nem spóroltak a hangzáson, a játék zenéje és szinkronja is azok segítségével készült, akik közreműködtek a film munkálataiban, vagy éppen szerepeltek a moziban.

A Star Trek: The Video Game legújabb fejlesztői naplója arról szól, hogyan érték el a készítők, hogy a játék maximálisan tükrözze a Star Trek-filmek hangulatát. Nos, természetesen a hangzásnak óriási szerepe volt ebben: nemcsak az effektek lesznek eredetiek, de a zenét is azok játszották fel, akik a mozi aláfestését is, miközben a szinkronról is az eredeti stáb gondoskodott.

Az új Star Trek-játék a jövő héten jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

10.
10.
simon 555
#8: Mégis ki használ Linuxot játszani?-.-
Ahány embert ismerek és használ Linuxot valamire mindnek fent van mellette valamilyen Windows is játékra...
Nem nagy dolog feltenni a Linux mellé egy Windowsot is.
9.
9.
fojesz
#8: Talán mert szökőévente van egy adaptáció, amihez leszerződtetik az eredeti színészeket?
8.
8.
dBLOOD
Az hogy ugyanaz a hangja a játékban a karaktereknek, mint a filmben, az miért hír? Ez is arra a fos Unreal-enginnel készül, szóval linux alatt megint sokkal többet fog enni, mint a többi Windows-játék.
Lehet hogy nem goty cuccnak készül, de szerintem az a lényeg, hogy ezt is 60 USD-s áron tudod majd megvenni, és gondolom te is a lehető legjobb minőséget várod cserébe, ha kifizetsz 60 dollárnak megfelelő összeget forintban.
7.
7.
Lampapa999
Kiváncsi vagyok milyen lesz a sorozatot nem lattam csak az Enterpiseot néztem végig de a film naon tetszett főleg az zuhanos jelenet remélem jó játék lesz.
6.
6.
simon 555
Az első filmel kapcsolatban vegyesek az érzéseim, és így látatlanban a 2.-al valamint a játékkal kapcsolatban is. Még mindig porba gyalázzák a Star Trek történelmét, viszont ha ettől eltekintünk és nem vesszük úgy, hogy ez egy Star Trek akkor szórakoztató film.
5.
5.
Macifasz
Tetszik. Több okból okból...látszik azért rajta, hogy nem egy világmegváltó, GAME OF THE YEAR cuccnak készül, de még is tisztességes lesz, ráadásul elég magas fokú ME utánérzése van, ami hatalmas pluszt jelenthet majd! Eddig csak a filmet vártam nagyon, de most már ezt is. :-)
3.
3.
g.man580
Hm elég jól néz ki. Kicsit hajaz a Mass Effect-re ami már egy jó pont! Kíváncsian várom hogy milyen lesz.
1.
1.
Ecneb
Annyira jó munka közben nézni őket!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...