Injustice: Gods Among Us - jön Batgirl is

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 5.
  • Hír
Link másolása
A NetherRealm megerősítette, hogy Batgirl lesz az Injustice: Gods Among Us második DLC-karaktere. Eddig Lobóról hallottunk, a fejvadász a jövő héten száll be a DC-hősök küzdelmébe.

Batgirlt először az Xbox Live Marketplace-en említették meg véletlenül, azonban a minap a NetherRealm is megerősítette, hogy ő lesz az Injustice második DLC-karaktere. Az első gameplay felvétel a jövő héten várható róla, addig egy screenshotot tudunk mutatni:

A NetherRealm négy karakterrel bővítené az Injustice 24 fős karakterfelhozatalát, eddig Lobóról hallottunk csak. Az ő DLC-je május 7-én válik letölthetővé, a kiegészítő PS3-on, Xbox 360-on és Wii U-n is elérhető lesz az ígéretek szerint.

Köszi, MrBenjamintoto!

15.
15.
rics92
#13: Azzal a lobonccal én se tudok mit kezdeni, nem tudom komolyan venni miatta...
14.
14.
Gotham123
13.
13.
Drazhar
Épp most nézem a Young Justice-t és abban is iszonyatosan idegesít, hogy olyan a szerelése amiből kilóg a haja -.-
És valóban nem épp egy acélos választás. Martian Manhunter kihagyása baromi nagy luft lenne, bár én egy Dr. Fate-ért könnyeket ejtenék!
12.
12.
BrockSamson
Tobb Darkseid kell ide, en mondom!
11.
11.
Atti93
Igen, nagyon remélem, hogy ez a Scorpion pletyka pletkya is marad.... félre értés ne essék nekem amúgy imádom, Ő a kedvenc karim MK-ból imádom.... de EZ NEM MK, így is viszonylag kevés DC karaktert vonultat fel a játék játszható formában... másik része meg az hogy egyáltalán nem illene ide Scorpion..... sem a világba, sem az interaktív pályákra, sem pedig ilyen irányítással.. :/
10.
10.
rics92
#9: *túlsúlyban vannak
9.
9.
rics92
Sajna tényleg túlsúlyosak a Batman karik (még nekem is....) Egy Gorilla Grodd-ban bízok de nagyon, ha meg igazak a pletykák, hogy Scorpionra ellőnek a 4 DLC-ből 1-et akkor elmehetnek anyukájukba....
8.
8.
MrBenjamintoto
Batgirl... pff jöhetett volna vmi értelmesebb kari
7.
7.
Mortis
Igazából olyan szempontból is hálásak lehetünk a NetherRealm-nek, hogy egy kiváló bunyós játék mellett olyan rondán megalkotott női karaktereket alkalmaznak, amik semmilyen jóérzésű férfiembert nem ingerelnek fel, tehát el sem vonják a figyelmet a harcról.
4.
4.
wolfwarrior
#3: Na őt elfelejtettem bocs
3.
3.
Gábor36
2: Starfire hiányozna akkor is, mert ő is csapat tag. Én mondjuk Fekete Kanárinak vagy éppen Starfire-nek örülnék.
2.
2.
wolfwarrior
#1: Vagy Beastboy és akkor meglenne a teljes Tini-titánok csapat
1.
1.
Atti93
Túl sok a Batman kari.... :/
Martian Manhuntert a népnek!!! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...