Assassin's Creed IV - a kalózok igazi aranykora

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 13.
  • Videó
Link másolása
Felejtsd el a blőd Karib-tenger kalózait és más hasonló filmeket. Az Assassin's Creed IV: Black Flag a történelmi hűséget állítja a középpontba, a következő videóban pedig az adott korról találunk némi információt.

A következő filmes trailerben a Ubisoft részletezi nekünk azokat a történelmi hatásokat, melyek az Assassin's Creed IV: Black Flaget inspirálták. Joggal nevezhetjük a játékot tökéletes korrajznak.

Kiderült az is, hogy már előrendelhető a Uplayen és más kiskereskedőknél egy pompás Feketeszakáll figura, melyről lentebb találsz egy képet egy screenshot és néhány artwork társaságában. Köszönjük, ampeeer!


A játék november elsején jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii U-ra és next-gen konzolokra.

38.
38.
stufika
Város egy játék az biztos:D
37.
37.
Norbiii
#35: Oksa. :))))))))))))))))))))))
36.
36.
Belerofon
#33: Ezért igazán nem kell elnézést kérned,de többet ne forduljon ám elő.:D
35.
35.
Elyas
Tény én basztam el ... De azért olvahatnál figyelmesebben norbi :D
34.
34.
EBR2000
Szerintem a számozást nézte el és azt hitte hogy Supra neki ír...
Na a lényeg hogy vita ne legyen!
33.
33.
Norbiii
#32: Igen, félreolvastam, és ezért jövök egy elnézéssel! :) Sorry. :D
32.
32.
Belerofon
#31: Te miről beszélsz??:DOlvass már vissza és látni fogod,hogy egy félreértés volt (félreolvasás)Norbiii részéről,amire Supra reagált.
31.
31.
Elyas
#28. Hàhà kurva vicces... Nah írjàl nekem egy huszszoros monológot 5perc alatt... érdekelne mennyi betű, ékezet maradna le... Szánalmas
30.
30.
EBR2000
#29: Norbiii!
Töriből nem buktál? XD
Drake a KIRÁLYNŐ megbízásából rabolt...-ból hogy jött le neked Drakecsaj?
29.
29.
Norbiii
#28: Basszus, na tényleg nem ismerem...XD XD Köszi, hogy szóltál. :D
28.
28.
Supra
#22: Nem Drake királynő, hanem "Drake A KIRÁLYNŐ MEGBÍZÁSÁBÓL rabolt..." xDDDDDDDD
27.
27.
drakecsaj
#26: Jah hamar meguntam a Plants vs. Zombies avatart, visszatertem az AC-re :D
26.
26.
adam6751
#20: xD
maradjon ez a profilképed!
25.
25.
Adamknight
#24: Mivel, (mint ezt mát pár hírnél elmondtak :P) valószínű, hogy az AC 3-ban tesztelték a Black Flag hajókázási megoldását kicsit lebutítva. Az Ubi kíváncsi volt rá, hogy mennyire vevő a nép erre, és mint kiderült nagyon is az... Valószínű, hogyha nem lett volna sikeres a hajózás az AC 3-ban, akkor a Black Flag csak valamilyen DLC formájban került volna bele a játékba :).
24.
24.
goblinfing
Érdekes hogy AC 3-ba a legtöbb kritika szerint a hajókázás volt a legjobb és a legszebb, és a többi része eléggé hanyag volt....erre most kiadnak 1 hajókázos AC-t INTERESTING!
23.
23.
markoci555
#5: csak szólok hogy az első ac majd 5 éves, szépen be lehet osztani nem tudom milyen hónapokról beszélsz, a köztesek nem érdekelnek csak ami után szám van, az első kettőnek hihetetlen háttértörténete van, a 3. meg alapból szuper a videók alapján, a 4. ami most jön meg teljesen más lesz mint az eddigiek, itt a kalózkodáson lesz a hangsúly, nagyon el vagy tájolva, ez nem egy fifa vagy cod
22.
22.
Norbiii
#17: Én nem ismerem ezt a játékot, nem is értek hozzá, de drake királynő? Egyből drakecsajra gondoltam! :)))))))))))))))))))))
21.
21.
Elyas
#17: tény hogy Drake az 1500 as években élt de nem a kiràlynő parancsàra rabolt csak le kellett "adóznia" a kincs egy részét hogy ne legyen a brit korona ellensége... Odaadta ìgy a kiràlynő lovaggá ütötte + kinevezte admiràlisnak aztàn Drake lezúzta a spanyol Armadàt 1588 ban... Legalàbbis én anno ìgy tanultam.

Bàr a korban tèvedtem ezt elismerem eredetileg egy màsik kalózra gondoltam :)
20.
20.
drakecsaj
#5: Szerintem meg:
http://global3.memecdn.com/you-came-to-the-wrong-neighborhood_o_1131063.jpg
18.
18.
gnossos
Blőd Karib tenger kalózai?? Szerintem egyik legjobb film :)
17.
17.
EBR2000
#16: Egyik se abba az időszakba élt.
Drake a királynő megbízásából rabolt és az kicsit más...

Nekem a videó tetszik nagyon. Mindig ezt mondják de aztán van valami feltűnőbb baki. Ezzel az AC-val is úgy voltam hogy nem veszem meg de annyira hangulatos trailereket/játékokat tudnak összedobni hogy aztán mégis érdekel...
16.
16.
Elyas
hm jó kis játék lesz szetem de ha már történelmi hűség... hol van Black Bart, Francis Drake és még sokan mások? merthogy az előbbi a világ legsikeresebb kalóza volt a másik meg az egyetlen akit valaha is lovaggá ütöttek + aki annyi aranyat szerzett hogy (a legendák szerint ) a víz majdnem a hajókorlátig ért...

14.
14.
Yetikee
Az a baj ezzel az assassin's creeddel ,hogy a 3 után amikor kb. rögtön jött a hír a black flagről azt mondtam tuti nem veszem meg, miért kell megint kapkodni és szart kiadni innováció nélkül. De ahogy nézem ezeket a videókat, kezdem elfogadni és megkedvelni a korszakot + az ötletet és mint fan ennek is vétel lesz a vége.Csak nehogy csalódjak:)
13.
13.
lolman598
miféle meleg (hőmérséklet) rekordot akar ez a játék beállítani??Történelmi hőség???
10.
10.
Sanyeszpaloc$
#5: Inkább vegyek minden hónapban fifát mi :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...