2016-nál előbb nem jelenik meg a Titan MMO

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 29.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard megerősítette, hogy a még leplezésre váró, Titan munkacímre hallgató MMO-juk "nagy design- és technológiai váltáson" megy át. Ez annyi jelent, hogy 2016-nál előbb ne várjon rá senki.

Forrnak az események a Blizzard next-gen MMO-jával kapcsolatban. Nem szokatlan dolog a csapat életében, hogy sutba dobják a korábbi terveiket és teljesen új irányba mennek el a készülő alkotásuk kapcsán. Pontosan ez történt a Titan munkacímen futó MMO-jukkal.

A Venturebeat értesülései szerint a Blizzard jelentősen csökkentette a Titánon dolgozó csapat létszámát: száz fejlesztőről alig harmincra, a fennmaradó maroknyi szakember feladata lesz az MMO fejlesztése, gyakorlatilag a nulláról kezdve. Nem kevés ez egy picit?

A Blizzard később a Polygon magazinnak megerősítette, hogy alkotásuk fejlesztése "drámai változáson" megy át. "A fejlesztés mindig is egy nagyon iteratív folyamat, ez alól a bejelentésre váró MMO-nk sem kivétel" - fogalmazott a Blizzard képviselője.

Elérkezett az a pont, amikor egy markáns design- és technológiai váltás lépett életbe. Az átcsoportosított munkaerő más projektekben segédkezhet, míg a központi csapat az új technológiával és eszközökkel foglalkozik továbbra is.

Egy korábban kiszivárgott megjelenési ütemterv 2014-re datálta a Titan startját, ám a mostani változások miatt 2016-nál hamarabb ne várjuk a játékot. A Blizzard mélyen hallgat a hivatalos dátumról.

12.
12.
Dreadlox
#6: diablo 3, semmi más komment
11.
11.
xQx.
30 ember istenem. Amúgy meg ha több, mint 10 évet vártunk a diablo3-ra, akkor ez pite lesz. Pont emiatt nem hiszem, hogy 3 év alatt 30 ember összehoz egy ilyen MMO-t. Na majd meglátjuk szerintem lesz még itt csúszás.
10.
10.
#7: Nem biztos, lehet hogy pont így, 2014-ben lett volna egy olcsó WoW-ra emlékeztető baromság. A nagy váltás szerintem inkább az, hogy látják a WoW végét, és inkább egy teljesen új irányt akarnak, egy olyat ami megint tarol és legalább ugyanennyi ideig menni fog. Ehhez meg idő kell (meg ember is kéne..) de meglátjuk :)
8.
8.
Gubi
"Titan munkacímre hallgató MMO-juk "nagy design- és technológiai váltáson" megy át."

Emellett tényleg viccesen hangzik az, hogy 30-ra csökkentették a létszámot 100-ról.

2014 mondjuk valóban elég korai időpontnak hangzik egy teljesen új MMO számára, főleg a Blizzard esetében :) Arra viszont kíváncsi leszek, mivel fognak előrukkolni.

Ha 2016-nál hamarabb nem fog kijönni, akkor elég sok bőrt le fognak húzni még a WoW-ról.
7.
7.
gnossos
Ez a drámai változás gondolom kimerül a nextgen grafikában..
De azért 30 ember a nulláról 3 év alatt kíváncsi vagyok milyen forradalmi "tripla-A"-s mmo-t tud összebarkácsolni. Lesz ebből még 2020-as release date is..
6.
6.
EBR2000
Várható volt... Mégis csak a Blizzardról van szó! Nem szeretnek kapkodni...
5.
5.
Borington
Ha idén jelentik be, a 3 éves további fejlesztés pont a Blizzardra vall. Amúgy remélem a minőségbeli csökkenés is emiatt van (ha tényleg van).
4.
4.
goblinfing
#2: Kissé félre írtam de nem kell rögtön cigányozni arra ott a kuruc.
2.
2.
Karthágó bajnoka
#1: Te most komolyan így írtad le azt, hogy 70? Kik tanítanak téged az iskolában, vagy otthon, fémkereskedők?
1.
1.
goblinfing
Akkor az a 70-en a következő kiegen dolgozik a wowhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...