Telltale-es Humble Bundle - még négy napig

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 2.
  • Hír
Link másolása
Ezúttal a Humble Weekly Sale is kifejezetten ütősre sikerült, Telltale-játékokat vehettek, ráadásul a szokott módon annyiért, amennyit nem sajnáltok kiadni értük. Még négy napig tart az akció.

Az akció a szokásos: adott egy csomag játék, te pedig annyit fizetsz érte, amennyit szeretnél. Egy dollár felett Steam-kulcs jár az egyébként DRM-mentes címekért, és azt is te döntheted el, hova kerüljön a pénzed: a fejlesztőkhöz, jótékonysági szervezetekhez vagy a Humble Bundle-csapathoz?

A Humble Weekly Sale keretében ezúttal Telltale-játékokat szerezhetsz be, a csomagban alapból benne van a Back to the Future: The Game, a Sam & Max: The Devil's Playhouse, a Poker Night at the Inventory, a Wallace & Gromit's Grand Adventures, a Nelson Tethers: Puzzle Agent két része és a Hector: Badge of Carnage. Ha az átlagon felül (ez most 4 dollár 30 cent) fizetsz be, még a The Walking Dead első évada is a tiéd lehet!

Az akció még négy napig tart, ide kattints érte!

7.
7.
bukall
#5: És tényleg :). Köszi.
6.
6.
NECROSMOKE
Hmmm, jo ajanlat. Szeretenpma, Telltale gameket ;)
5.
5.
vmiki88
#4: Félreolvastad, a teljes első évadot kapod meg, ami 5 epizódból áll.
4.
4.
bukall
Ha az átlag felett fizetsz az egész The Walking Dead játékot megkapod, nem csak az első évadot, hanem mind az ötöt. Ennyi pénzért ennyi játékot szinte kötelező megvenni :). Ezzel is támogatva a fejlesztőket.
1.
1.
renato999
Én egyből lecsaptam rá mikor kikerült, és szerintem nagyon megéri.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...