E3 2013: Metal Gear Solid 5 Xbox One-ra is

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 10.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft sajtótájékoztatóján Hideo Kojima is színpadra lépett és bejelentette, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Xbox One-ra is megjelenik. A játék nyitott világú lesz és új videónk is van belőle.

Hideo Kojima, a Microsoft sajtókonferenciáján megerősítette, hogy Xbox One-ra is megjelenik a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Ráadásul a cím nyitott világú elemekkel is fel lesz vértezve - az új videón egy afganisztáni pályát vetítettek le előttünk. Kojima szerint ez lesz a "következő generációs lopakodós játék". Hiszünk neki?

13.
13.
karneol81
Kurva ütős trailer profi rendezéssel és zenével. Eddig egy 10es skálán még csak ennek a játéknak tudom megelőlegezni a 10/10et.
11.
11.
p3ti
#10: Vannak dolgok, amik nem sikerülhetnek rosszul. Szerintem Kojima játékai köztük vannak. Felőlem jöhetne a régi gameboy -ra is.
10.
10.
Chrome1986
Ez MGS?
Xboxra (talán PC-re??????)? Hayter nélkül? Sandbox?

Hihetetlen...Kojima egyre éhesebb.
9.
9.
Ra1D3n
#2: Totál egyetértek. Nem értem, hogy az MGS előzetesekhez miért választanak ilyen szar zenéket(pl anno a 3-nál sem tetszett, bár az elég szokható volt).

Fontos96: Esetleg annyit lehet magyarázni a dolgon, hogy ez Naked Snake és nem Solid Snake, bár Hayter hiányozni fog azért...
2.
2.
JcGross
Csak szerintem nagyon szar a zene ebben a videóban?
1.
1.
azureknight0715
Év játéka lesz már most tudni lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...