E3 2013: Final Fantasy XV - itt a második előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 12.
  • Videó
Link másolása
A korábban Final Fantasy Versus XIII néven futó szerepjáték előző kedvcsinálója inkább az átvezetőkre és a párbeszédekre koncentrált, nem úgy a második trailer, amely már tobzódik a gameplayben.

Miután kiderült, hogy a Final Fantasy XV a PS4 mellett Xbox One-ra is megjelenik, helyre állt a világ egyensúlya. Feledkezzünk bele inkább a játékmenetbe, amely ezúttal a parázs akcióra koncentrál, mintsem a lányos arcú, hajlakktól keszekusza hajú főhősök diskurzusaira. A játék 2014-ben jelenik meg (végre) Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
aRkye
#3: A hetediket ilyen látványvilággal... Vinne mindent!
7.
7.
metercsiken
Nem rossz....bár nem ismerem az eddigi részeit,így nincs viszonyítási alapom!
Látványra jó, a harc picit fura számomra.
6.
6.
NinjaNorb
Na ezzel végre feltámad a sorozat nagyon bejön az új harcrendszer:D végre elkezdtek előre mozogni remélem még a klasszikusoknál is egy jobb játékot kapunk végre trailerek alapján eddig nagyon úgy tűnik!
5.
5.
azureknight0715
Kötelező játék lesz:D Bár még a harcban úgy láttam van mit csiszolni, mintha sokszor nem oda ütne ahova kéne:D A léynek benne valami nagyon durva. Már azért megéri megvenni ezt a gamet hogy láthassam őket:D A végefelé meg az elöző trailerben a Leviathan-tól kirázz a hideg:D Valami hatalmas. Másik öröm hogy ahogy láttam open world világú lesz, me van egy szép ki minimapunk is. Bár remélem fog állni a játék sok-sok változatos helyből.
4.
4.
eximmice
Azt a leborult mocskos ku............................azt! :DDDDDDDDDDD
Ez lesz az első cím a gyűjteményben az biztos!
3.
3.
CitromH
Ez nagyon bejön! A Final VII upgadelt változatának is örülnék valamikor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...