E3 2013: Metal Gear Solid 5 - még szebb lesz

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 13.
  • Hír
Link másolása
Az ugye nem titok, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain fejlesztése PC-n zajlik, sokkal érdekesebb viszont, hogy kiderült: ez a PC inkább a PS3 és az Xbox 360 teljesítményéhez van igazítva...

A Microsoft E3-as sajtókonferenciájának egyik fénypontja kétségkívül a káprázatos Metal Gear Solid 5-bemutató volt, és a nézősereg egy emberként tátotta el a száját az új jövevény grafikáját látva. Hideo Kojima szerint azonban ez csak a kezdet, a next-gen verziók (érti ez alatt az Xbox One-os és a PS4-es változatot) még a látottaknál is szebbek lesznek.

Mint mondta, a konferencián látott előzetes inkább a jelenlegi konzolgeneráció teljesítményéhez van hangolva, már ami a modellek részletességét és a textúrák felbontását illeti. Így a céljuk, hogy kisajtoljanak mindent a mostani gépekből, majd ha elérték a csúcsot, megnézik, mennyire tornászhatják fel mindezt a következő generációs gépek szintjére úgy, hogy közben a szent és sérthetetlen 60 fps-es sebesség sem csorbul.

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain egyébként PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül.

16.
16.
Gery8922
15.
15.
Quent1n
PS3-ra tuti beszerzem, tökéletes lesz. Én már rájöttem, hogy nekem TV-n egy szintnél nem kellenek szebb játékok, a játékélmény a lényeg. Márpedig azzal itt nem hiszem, hogy gond lesz. :) Szóval jöhet a gamma, várós! :)
14.
14.
aRkye
#6: Behalok! :) Michael Dudikoff! Már el is felejtettem, hogy mennyire csíptem az amerikai ninját! :)
12.
12.
Tokodboy
Azért ne tévedjünk már el.
Nem azt mondta, hogy PS3, hanem közelebb van a PS3-hoz mint a nextgenhez.
Nyílván ez itt már most sokkal szebben néz ki mint a PS3-as, de a karaktereken és némely texturán észre lehetett venni, hogy nem nextgen.

Ez valahol a current és a nextgen között van.
11.
11.
metercsiken
Teljesen mindegy, hogy szebb lesz e!
Már így is szép......: )
10.
10.
Animejetix
#7: Végülis nem kamu csak egy picit erőltetett... túl van lihegve az egész...
9.
9.
Belerofon
#7: Ott a pont.

Ez simán egy kis pszichológiai ráhatás,hogy a mostani konzolokon is majdnem olyan lesz,mint a köv.gen. konzolokra.Egy igazán nagy cimről van szó és egyértelmű ez a reakció.Noha gyönyörű lesz a mai konzolokra is,rendesen odavág majd a mostani konzolok hardvereinek.Azt meg,hogy a bemutatón a jelenlegi konzolgeneráció látványával megegyező MGS 5 volt látható,erős túlzás azért.Persze szép lesz az is.
8.
8.
CrisRedfield
Akkor, hogy fog kinézni a Next-gen konzolokon ha csak még jelenlegi generációhoz van hangolva? Kojima valamit nagyon tud!!!! Hajrá lássuk mit képes kihozni következő generációs konzolokból!!
7.
7.
simon 555
#4: Ja, totál kamu az egész, simán kihozhatnák még a kamu next-gen látványt a mostani gépekből is mi?
(sarcasm)
6.
6.
Feca1984
Ha ez a gameplay ps3-on fut akkor minek nextgen??? :) Kojima san respect egyébként szerintem az e3 legjobb játéka. Már most visszajött a 90-es évek filmejeinek a feelingje. Én a teherautó aljára fogok felkapaszkodni és úgy jutok be a bázisra, mint dudikoff az amerikai ninjában, de mondhatnám a vörös skorpiót vagy a rambó filmeket,egyből azt idézte. :))))))
5.
5.
trion96
Szóval akkor ps3-on meg 360-on így fog kinézni? Az dúrva
4.
4.
Animejetix
Furcsa hogy a PC nem a PC hardverű nextgenre lesz hangolva hanem a konzol struktúrájú Ps3-ra és 360-ra... logikus értem :)
Kicsit se feltűnő hogy pumpálják a nextgent....
Először a Wii U-val kezdték most meg a PC-vel... nehogy olcsóban kijöjjön a kedves vásárló és nehogy rájöjjenek arra hogy kamu az egész generáció váltás....
3.
3.
l4cyk4
A fejlesztőstúdiók 99%-a egész eddig a current-gen konzolok hardverének kifulladásáról beszélt, erre jön a Kojima Productions és csodát művel egy multiplatform címmel ami már-már next-gen játékokat megszégyenítő grafikával bír? Érdekes!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...