E3 2013: FIFA 14 - mozgásban a next-gen verzió

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 14.
  • Videó
Link másolása
Az EA Sports munkatársának tolmácsolásában alaposan szemügyre vehetjük az Xbox One-os FIFA 14-et, külön kitérve az új fícsörökre, a labdakezelési technikákra és az Ignite Engine sajátosságaira.

Az Ignite Engine felé nagy reményeket táplál az EA Sports, s nyílvánvaló, hogy a FIFA 14 tényleg autentikus látványvilágot produkál. A kicsit lelassítjuk a látottakat, úgy kerülnek felszínre a friss részletek. Érdemes megtekinteni!

24.
24.
Panda HUN
#21: "Persze ez picit orvosolható ha kézire van állítva a vezérlés a fifában és az összes assist ki van lőve,a kapuralövést kivéve,mert akkor sose találja el az ember 20-ról."

Én csak akkor maradnék a fifánál, ha KÖTELEZŐ lenne a manuál.

Egyébként csak gyakorlás kérdése az egész: ha jó szögben, jó ütemben, jó erővel, a megfelelő játékossal rúgod el a labdát (mint ugye a valóságban is) akkor 20-25-ről is nagyon szép gólokat lőni.
23.
23.
elfdefender
#22: zsidrák japánok????:D Na ilyet se hallottam még...:D
22.
22.
kulabácsie
#20: Te egy láma vagy,ugye ?
Megnézted a videót ????
Nézd már meg légyszives a mozgásukat,sztem nincs ezzel baj.
A licensz hiányokat lassan megoldják a kis zsidrák japánok,és a grafikával sincs nagy gond....és tényleg csak itt vannak rézelmek a játékosok arcán,a fifában fapofák tolják.
21.
21.
kulabácsie
#18: Dehogy haragszom,oktass még,légy a mentorom.
Most is a lego hello kitty van bent a gépben.
Én úgy vettem észre hogy a PES-ben több a hibaarány,több a véletlenszerű mozzanat.
Persze ez picit orvosolható ha kézire van állítva a vezérlés a fifában és az összes assist ki van lőve,a kapuralövést kivéve,mert akkor sose találja el az ember 20-ról.
20.
20.
dzsiádzsó
#17: Pes nagyon gyenge évek óta, még a Fifa 08-at se sikerült behoznia...
19.
19.
dzsiádzsó
#16: RTWC egy átírat volt, az első nextgen Fifa iagzából a 07, ami látványra dekára megegyezik a 13-al... Egyedül a játékmenet fejlődött, az is 08-ban az új motorral, de azóta semmi komoly, hol egy taktikai védekezés ami fos, vagy egy impact engine ami bugos próbálja tönkre vágni a játékot évről évre.
18.
18.
dzsiádzsó
#15: Ne haragudj de focihoz nem sokat konyítasz, Fifaval se játszhatsz ha szerinted a védő nem hibázik, és csodálkozol hogy egy labdás támadót lefut a védő...
17.
17.
kulabácsie
PES14 gameplay
Fasza kis gama lesz ez.
http://www.youtube.com/watch?v=9TXK1ATi5ZA
16.
16.
galmat
Megjegyezném, hogy amikor a mostani konzolgeneráció első FIFA-ja kijött, nem volt nagy hasraesés. Ha megnézzük, hogy az Xbox360 első FIFA-ja és jelenlegi FIFA 13 között mekkora különbségek vannak, akkor könnyű rájönni, hogy az XboxOne/PS4 hardveresen mekkora tartalékokkal rendelkezik még, ami a jelenleginél messze élethűbb és szebb játékot fog adni a következő években.
Az X360 első FIFA-ja:
http://www.youtube.com/watch?v=xWVNSnpRem8
15.
15.
kulabácsie
Nagy nagy baj azért nem lenne ha végre a fifában is lehetnek látványos gólokat lőni,mint a pl PES-ben,megölik a játékot azzal hogy a védők sose hibáznak,sőt néha lefutják a támadókat is,akik a képességeik alapján az életben bizony jól odavernének nekik.
Látványosabb játékmenet,parádés gólok,több új animáció,amikor kupa meccseket játszunk plusz animációk a döntőig való jutásig,legyen már banzáj a pályán és a lelátón.
14.
14.
Henry82
Dizel:
Nekem is ez a gondom vele, jol nez ki, de meg mindig nincsenek osszekotve a mozdulatok, az egyikbol valt hirtelen a masikba, nincs atmenet es ettol nagyon darabos lesz a mozgas, abszolut nem elethu, hihetetlen, hogy meg mindig nem sikerult ezt megoldani. Na meg a labdanak sincs erintes utan gyorsulasa, olyan idetlenul indul el labrol/fejrol, ettol szinten nagyon mu hatasa lesz az egesznek.

Mar nem sajnalom kulonosebben, hogy PC-re nem jon a next gen motor, nincs itt semmi kulonos, 3D-s a nezosereg, ennyi, a tobbi javulast meccs kozben ugysem lehet majd latni
13.
13.
Dízel
#3: veled meg a 2es szamu kommentelővel egyet értek, ezek nem igazi game playek, csak paraszt vakítas, a játék 95%ban nem ilyen nézetben használjuk.
más: nekem még mindig akadnak az animaciók, kicsit még darabosak a skillek váltása közti idő intervallumban.
12.
12.
bergkamp
#11: egyetértek. nekem is jobban tetszett manuális irányítással a játék, de sajnos neten csak nagyon kevesen szoktak így játszani. :(
11.
11.
Panda HUN
#10: Az oké, hogy kikapcsolható, de azzal magadat vagy a csapatodat hozod hátrányba.
Én akkor döntöttem a váltás mellett, mikor a pro klubbot a haverokkal manuálba toljuk (szerintem az úgy labdarúgó-szimulátor, asziszt bekapcsolásával csak ritmusjáték) és a pro-klubban a 1,20 alacsonyra állított (messi-lover) játékosok teljes asziszttal 40-ről rúgják a gólokat párosával, mikor manuálban még 8-10 méterről is a szögletzászlót trafálná el...
10.
10.
bergkamp
#9: az assist kikapcsolható teljes mértékben.
azonban a jelenlegi anyag a next-gen fifáról engem sem nyűgözött le, a pes sokkal inkább tetszett. azon érezni, hogy fejlődött is valamit.
azonban a fifa 13 esetében is ez volt az érzésem amikor csak videókat néztem róla, de amikor kipróbáltam egyből feltűnt, hogy azért van benne újítás.
9.
9.
Panda HUN
Eddig a jelen-gen Pes üti a köv-gen fifát...
Különösebb változást nem láttam ebben a videóban, persze gyűrődött a mez, repült a fű...stb stb, de ez mind csak geafika.
És megint biztos vagyok benne, hogy az assist mindent megcsinál majd a játékos helyett...
7.
7.
Neymar a barcába ment. Hát most cslódtam (abban is hogy ezt itt tudtam meg)
4.
4.
NoRush
#2: Hát pontosan ez az... távoli kamera nézetből ezeknek a 90%-át soha nem fogod érzékelni, esetleg megcsillan a szemed 1-1 visszajátszásnál, de aztán szia. Inkább próbáljanak már emberi érzéseket adni ezeknek a szerencsétlen bábuknak. Jó, aláírom, hogy a mozgásuk egész pofás, de az érzelmeik és azoknak a kifejezése a nullán van. Na már most pedig pont ez az, ami megöli az egész játék hangulatát.
3.
3.
kulabácsie
Egy 16 perces gameplaynek jobban örültem volna,gólokkal,cserével....stb
2.
2.
ssemtexx
Ez mind csak visszajátszásokból kivett videó, ez nem az igazi játékmenet. Perszehogy a videókba szebb a grafika, ez mindig és mindennél így van, lényegtelen milyen játékrol van szó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...