Modtámogatás a Saints Row-játékokhoz

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 19.
  • Hír
Link másolása
A Volition nemsokára fejlesztői készletet ad ki a Saints Row második és harmadik részéhez, amivel a rajongók is megbütykölhetik majd kedvenc játékaikat. Ez afféle főpróba is lehet a Saints Row 4 kapcsán.

Hivatalos modtámogatást kap a Saints Row 2 és a Saints Row: The Third, olvasható az IdolNinja.comon. A blogposzt szerint Jeff Thompson, a Volition programozó atyaúristene a következő hónapokat azzal tölti majd néhány modder társaságában, hogy összerakják a moddoláshoz elengedhetetlen eszközöket és dokumentációkat.

A hírek szerint gyakorlatilag teljes SDK-t kapnak a rajongók, akik így szabadon bővíthetik a kedvenceiket mindenféle gönccel, járművel, fegyverrel, NPC-vel vagy küldetéssel. Ami még érdekesebb, hogy a Volition nem titkoltan főpróbának tartja az - egyébként IdolNinja megkeresésére elindított - kezdeményezést a Saints Row negyedik része előtt, vagyis a jövőben jó eséllyel a folytatást is megbütykölhetjük majd.

9.
9.
gamerman15
#8: Persze,ha lesz rá időm :D
8.
8.
Dreadlox
#7: nagyon max megcsinálod magadnak:D
7.
7.
gamerman15
Király, végre egy játék amiben végre Pein-ként pusztíthatok :D
Mint egy isten :D .
Remélem lesz olyan Akatsuki mód mint amilyen a GTA San Andreashoz volt XD
6.
6.
Dreadlox
#2: a TES sorozatot és a fallout 3-at kihagytad:D azokhoz annyi gyönyörű mód készült, hogy szinte már művészet:D
5.
5.
shooter1234
#4: Szerintem is. :)

Amúgy ez jó hír, úgy is hiányoltam már azt, amit a gta részeknél megszoktam, hogy jönnek sorra az új járművek, fegyverek, ruhák. Jól teszik hogy lesz modtámogatás.
2.
2.
FrankBlack
Nem rossz ötlet. Az ilyen moddolási lehetőségek egy játékot hosszú évekig megunhatatlanná tehetnek. Akiben van kreativitás, és türelem az kiélheti magát, és saját pályákat, küldetéseket, autókat, és egyebeket gyárthat. Akik lustábbak azok pedig leszedik, és használják ezeket.

Én pl. a mái napig el vagyok a rajongók által készített SP pályákkal, amit a Call of Juarez Bound in Blood-hoz csináltak. Kb. 40 minőségi, egészen profi sp map-et szedtem le, és azok játékideje kb. 3x több volt, mint az alap játék, ezzel kibővítve a játékidőt, és növelve a küldetések, pályák számát a játékban. Még én is csináltam 1-2 saját pályát. Fantasztikus élmény volt vele játszani!
Ugyanez a helyzet a Crysis-al. A legjobb, egészen profi, színvonalas sp pályák gyűjteménye nálam kb. 80-100 db. Így az alap játékhoz pluszba rengeteg játékidőt adnak ezek a modok, amik miatt még a mái napig is játszom ezzel a 2007-es játékkal. Szinte megunhatatlanná vált ezzel a rengeteg jó moddal a game.
A GTA4-ről már ne is beszéljünk. Olyan gyönyörű autókat csinálnak modderek, hogy befosok. A grafikai, és textúra modokról, skin-ekről, és egyéb játékmenetbeli modokról nem is beszélve. Rengeteg olyan profi mod van, amivel tartalmasabb, és sokkal jobb lesz a game. Az alap játék számomra ennyi sok jó mod után már olyan mintha csak egy pre-alpha v.0.00011 kiadás lenne.

Röviden: Szerintem fantasztikus ötlet a moddolhatóság.
1.
1.
Torque
Köszönjük Volition, őszintén, ez remek lépés volt ! Így kell jó pontokat szerezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...