Assassin's Creed IV - jön a season pass

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 22.
  • Hír
Link másolása
Hivatalos bejelentés még nem volt, de a nagyobb üzleteknél már előrendelhető az Assassin's Creed IV: Black Flag season passe, ami a játék valamennyi kiegészítőjéhez hozzáférést biztosít majd.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag sem ússza meg season pass nélkül, és ami még fontosabb, hogy a masszív DLC-áradat sem marad majd el. A játék season passe már most előrendelhető néhány üzletnél, 20 dollárt kell fizetni érte, így 50 százalékot spórolsz ahhoz képest, mintha külön-külön vennéd meg a kiegészítőket.

Ahogy az Assassin's Creed III-nál, úgy a folytatásnál is kapunk single player DLC-ket, ezúttal Edward Kenway cimborájának, Adewale bőrébe bújhatunk majd, aki állítólag még mélyebben bevezet minket a kalózkodás rejtelmeibe. Ezen kívül a kötelező multiplayer-pályák és a különböző skinek sem maradnak ki a felhozatalból.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra november 1-jén érkezik, néhány héttel később jön a PC-s változat, míg a PS4-en és az Xbox One-on nyitócím lesz a játék.

5.
5.
"season passe"

Egy alkalmi túraautó nevének elmegy ez, de amire gondoltál, az inkább "season pass-sze" vagy ha britként gondolkodunk, akkor "season pass-sza". Feltéve, ha számít a magyar helyesírás neked.
4.
4.
KeXxX
hm... lehet meg kéne majd venni PS4-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...