World of Warplanes - holnap indul a nyílt bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 3.
  • Korai verzió
Link másolása
Észak-Amerikában és Oroszországban már ma, Európában pedig holnap élesednek a szervek és kezdetét veszi a World of Warplanes nyílt bétatesztje. A Wargaming.net alkotásában harmincfős légi csaták várnak rád.

A World of Tanks után kíváncsi tekintetek ezrei követik figyelemmel a Wargaming.net új alkotását, a World of Warplanest, amely végre játszható közelségbe került. Az amerikai és az orosz régióban már élnek a szerverek, az európai játékosok holnap, azaz július negyedikén tapasztalhatják meg a második világháborús légi csaták izgalmát.

A mérkőzések 15 vs. 15 felállással zajlanak, az USA, Németország, Szovjetunió és Japán vasmadarainak pilótafülkéjébe pattanhatunk. Ha érdekel a béta, regisztrálj ezen a címen.

19.
19.
Ooorky
Szerk.: természetesen a videó vége már War Thunder-ből van...
18.
18.
Ooorky
Néhány napja elővettem a WoWP-t, ez lett a vége:
http://www.youtube.com/watch?v=XGaDSQsddNs
A végén a Single Mission elég unalmas volt, csak be akartam mutatni, hogy ilyenek is vannak. Legjobb a mai napig egyik német küldetés, ahol éjszaka kell lecsapni egy szovjet reptérre, mindenhol nyomjelzők cikáznak, reflektorokkal vakítanak a földről, és végül a nyakadba esik pár Lagg-3-as :)
17.
17.
HerodPK
War Thunder-t és ezt is bétáztam - had ne mondjam ég és fold. sőt mi több Wt - után ezt undorítónak találtam , és úgy mondom hogy a grafikát szoba se vegyük. inkább irányítás , játszhatóság nem beszelve a repülőkről hogy igen csak messze szaladt a készítők fantáziája:) inkább lehetne WW3 , amilyen vad dolgok itt vannak. szóval nekem ez a játék csalódás, túlságosan Arcade :(
16.
16.
csikitas
Letölthető a nyílt béta aki akarja próbálhatja is ki.:D
15.
15.
Adamknight
Szintén toltam closed betaban, és én se vagyok megelégedve :(. 1-2 meccs erejéig még jó, de ennyi... Aztán unalmassá válik.
14.
14.
nukebomb
#3: Csak nem azt akarod mondani, hogy neeeem??? :(
13.
13.
csontti72
#1: Amit eddig összehoztak a WoWp-vel, azzal esélyük sincs még csak közel sem kerülni a WT-hez. Ettől függetlenül megnézem, de nem adok neki sok lehetőséget.
12.
12.
sztewe
#11: hát egérrel szinte lehetetlen irányítani, reméljük jobb lett , de simán felismerte az olcsó maxfire botkormányomat álligatás nélkül.
11.
11.
kukac450
A closed betaban én is benne voltam, kaptam kulcsot, amelynek örültem is, de a csalódás olyan mértékű volt, hogy az már leírhatatlan. A World of Tanks leköt, prémium nélkül sikerült elkullognom egy tier viii tankhoz, kellemes időtöltés, stb. Viszont ez a (már bocsánat) retek az egész Wargamingot húzza a szememben lefelé. A hadihajós izébizé még megmentheti őket, hátha az bejön, ellentétben ezzel a mellélövéssel.

Megjegyzés: semmilyen spéci kontrollerem nincs, egér-billentyűzet kombóval próbáltam, lehet, hogy ez a baj, mert az irányítás így borzalmasan, szánalmasan sz@r.
10.
10.
sztewe
#8: Fogjuk rá :D De amúgy nagyon idegesítő tud lenni, ja és arra én is closed beta n csak részleges fejlesztés volt.
9.
9.
randall13
Túlságosan is árkád lett a játék :( Nem baj ha nem egy IL2 szintű, de azért jó lenne ha nem jelentene veszélyt minden tegnap-kezdte játékos.
8.
8.
JBoy
#6: Hát végül is a kamikaze is egy játék mód. :D

Én a különböző repcsire pakolható cuccokra leszek kíváncsi, várom. :)
6.
6.
sztewe
Anno kipróbáltam mikor closed beta kódját megtaláltam, hát eleinte jó, botkormányt felismeri jó is vele játszani, de a többi játékos uuh.
Eleinte rendes tűzharc volt vadászás égben és földközelbe. De mikor átment KAMIKÁZE ba akkor uninstall.
Komolyan, 3 percig vártam egy meccsre és akármilyen géppel mentem jöttek rám vagy 3 an és ha kettőt ki is lőttem a 3. nekemjött és kampec. Ezt vagy 5ször 6 szor megjátszották és letöröltem.


Attól még ki fogom próbálni még egyszer remélve a nyilt beta játékosai sportszerűbbek lesznek. De én így jártam a zárt bétán
5.
5.
mrfire
Én régen az il2 sturmovik-al játszottam. Egyszer online is kipróbáltam, de mivel egy szimulátorról beszélünk, mondanom sem kell, hogy odavertek a vén rókák. Ez biztos egyszerűbb lesz és a hozzám hasonlóknak is élvezhetőbb. A world of tanks nekem nem jött be, ezt viszont ki kell próbálnom.
4.
4.
Gubi
Kíváncsian várom a holnapi napot, már töltöm is a kliensét.

Aki esetleg nem találná a telepítőt :P
http://worldofwarplanes.eu/en/content/docs/update/
3.
3.
logic5
#2.. Szerinted ez ingame vidi??? :DDDDD
2.
2.
nukebomb
Úristen, ez nagyon jól néz ki!!!
1.
1.
ArrowCross
Remélem jobb lesz mint a War Thunder.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...