Mérsékelten nőtt az Xbox-biznisz

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 20.
  • Biznisz
Link másolása
A Microsoft is kiadta a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, az Xboxot is magába foglaló divízió mind az utolsó negyedévet, mind a teljes pénzügyi évet tekintve mérsékelten növekedett.

A Microsoft 2013-as pénzügyi éve júniusban ért véget, ennek az utolsó negyedére 19,9 milliárd, a teljes évre pedig 77,85 milliárd dolláros forgalmat könyvelhetett el. Az Xbox-üzletet is magába foglaló Entertainment and Devices divízió az utolsó negyedévben 8, a teljes pénzügyi évben 6 százalékot növekedett éves szinten.


Noha a piac már az Xbox One év végi megjelenését várja, az Xbox 360 eladásait sikerült szinten tartani: a tavalyi 1,1 millió konzol után az elmúlt három hónapban 1 millió gépet sikerült értékesíteni. Az Xbox Live-os tranzakciók forgalma 20 százalékkal nőtt éves szinten.

Ha részletesebben szeretnél olvasni a Microsoft üzleti teljesítményéről, a HWSW-n megteheted!

20.
20.
X-Master
#19: Látom nem érted a lényeget. Vannak kivételek, írtam. A 8 évesek még nem terveznek hidat. Van sok hasznos dolog is amit tanítanak, de az a kisebb rész. Az építészet, orvoslás, stb. az megint más. Én főleg az ált. isk.-ra és a gimire értettem, de az "egyetemek" között is nagyon sok a kóklerség. Gondolom ti olyanoktól tanultok, akik már terveztek működő, stabil építményeket, Ha így van, akkor ők mesterek, szakemberek. Nem összekeverendők az áltudományt oktató tanárokkal. Biztos te is tanultál már olyan tárgyat, amit nem értettél, hogy micsoda és mire való. Mester ilyet nem tanít. Az áltudomány onnan ismerhető fel, hogy nincs értékelhető célja, eredménye. Remélem érzed a különbséget. Tanultam műszaki és humán területen is, van hasonlítási alapom.
19.
19.
daneelolivaw
#15: igazad van, akkor majd tapasztalatból fogok megtervezni egy k*rva nagy hídat, vagy századjára csak meg lesz, ki is lépek az egyetemről
18.
18.
X-Master
#17: mi bajod a képemmel? kedvenc zenekarom egyik lemezborítója
17.
17.
markoci555
#15: látom van itt értelmes ember :) képből is ítélve ;)
16.
16.
Omnagigant1981
#15: Az én 6-éves kislanyom is imad játszani...pl Sonic, Disney, Ilomilo stb.
15.
15.
X-Master
#3: hány éves vagy, 45? Miért ne játszhatna egy 8 éves XBOX-on? Vannak neki való játékok is. A tankönyvek csak a népbutítás eszközei, akárcsak az iskolák. Tapasztalat útján lehet a legjobb tudást elsajátítani, az iskolai tanárok (tisztelet a kivételnek) sehol sincsenek azoktól a mesterektől, akik az igazi értékeket tanítják. Videojátékból is nagyon sokat lehet tanulni, gyakran többet mint holmi agymosásra való tankönyvekből.
13.
13.
darkness2013
360 at ,hogy lehet "törni"?
12.
12.
spidey
A divízió eladásai 6%-ot nőttek 1 év alatt, nagyreszt az Xbox Live-os eladásoknak(amiben az XBLA játékok is benne vannak) köszönhetően.
http://www.mcvuk.com/news/read/microsoft-xbox-live-growth-led-entertainment-division-to-profit-in-q4/0118805
11.
11.
spidey
Nem mondta senki, hogy nőtt az Xbox-biznisz. Az Entertainment and Devices divízió jött fel, abban többek között a Surface-ek is benne vannak.
10.
10.
Cipo3
#9: Nem hagynak ki minket. A DRM miatt volt tervbe, hogy MO nem indul idén. Nem tudnak annyi ellenőrző szervert felállítani. De most már, hogy nem lesz DRM nem marad ki.

Amúgy meg érdekes hír, hogy emelkedett a xbox 360 eladás. Egy ígéretes Xbox One miatt nem kéne a népeknek megvárni a megjelenést? Vagy esetleg rájöttek nincs mire várni? Vagy most nem értem.

9.
9.
MikelGun82
Amíg nem vagyunk támogatott ország, addig teljesen felesleges beszélni az XB1-ról. Szerintem a MS legjobb terméke a 360, nem meglepő, hogy jól megy nekik, de sajnálom, hogy a nextgenes buliból kihagynak minket... eddig :)
8.
8.
zsoze
XD ezek a helyesírás tudósok oltja a másikat és ő is hibázik :D. A hír nem meglepő sikerült teljesen törni a boxokat ezért még sok embernek megérni. Ha nekem nem lenne én is vennék mert az új gen-nek kell azért még idő a kiforrásra....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...