South Park: Stick of Truth - basszák meg a DLC-t!

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 20.
  • Hír
Link másolása
A South Park atyjai, Trey Parker és Matt Stone is részt vettek a Comic-Conon, ahol elmondták, meg kellett vágniuk a Stick of Truth forgatókönyvét. A kimaradt tartalommal inkább a rajzfilmsorozatot bővítenék majd.

A Polygon feljegyzése szerint a készítők azt mondták, olyan címek ihlették a South Park: Stick of Truth-t, mint a Skyrim, a Paper Mario, az Earthbound és a Zelda-sorozat. "Ahogy sokan mások, én is nagyon szerettem játszani a Skyrimmel, úgy voltam vele: csináljunk ilyet, könnyű" - mondta Parker.

Aztán megírták a forgatókönyvet, ami 850 oldalasra sikerült. Azzal viccelődtek, hogy a játék megjelenése így 2032 karácsonyára várható majd, közben az Obsidian sürgette őket: vágják meg, de azonnal, és a maradékot majd adják ki DLC-ként.

A Comic-Con közönsége ekkor fújolni kezdett, amire Parker azt mondta: "Egyetértek, basszák meg!" Mindenesetre a kimaradt kontent valahogy napvilágot lát majd, Parker szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a rajzfilmsorozathoz csapják hozzá valamilyen formában.

A South Park-szerepjáték megjelenési dátuma továbbra sem ismert.

56.
56.
Belerofon
#55: Jajj buzik.....Tudom,hogy ezt nem fojesz mondta.....:)
55.
55.
Belerofon

"South Park: Stick of Truth - basszák meg a DLC-t!"

Istenem....


Szellemi fogyatékos banda.......Értem én,hogy miért nincs itt moderálás....:D

Azt hiszitek,hogy ez "hatásvadász" hogy trágár szavakat használtok???

53.
53.
Rakottkrumpli
#46: Azt a prűd kurvaeget!
52.
52.
K2 The Highest
Korrekt a cím, manapság ez egy Light-os kifejezés, amit max egy óvodás használ, ha nem kapja meg a Túró Rudit. Nem értelek benneteket. Az összes játékban elhangzik minimum 100, ha nem ezer ennél sokkal keményebb kifejezés, de ott mégsem papol senki, pedig azzal is pont úgy játszik egy 12-13 éves srác, mint egy idősebb. Ha nem ezt mondta volna Parker és nem lenne ennyire igaza, akkor nem ez lenne kiírva.
51.
51.
randall13
Szerintem ez nem csak véletlen egybeesés xDD
http://www.youtube.com/watch?v=ypBAtfj2b0o
48.
48.
Machiavelli
#46: Azt hiszem mindjárt megyek elszívok egy gramm füvet. Fel szívok két tabi speedet és megyek k*rvázni, mert az olyan jó, menő és mainstream. :D
47.
47.
JBoy
Hát bassza meg a jó édes kurva anyját az aki fojeszt szidni meri a cím miatt!
46.
46.
Yanez
#44: +1
Itt minden egyes cikkel az írók, az oldal színvonalát is próbálják növelni. Ehhez tényleg trágár szavak kellenek? Én vagyok ennyire lemaradva? randall jól mondja, miért kéne nekünk is a birkákhoz igazodnunk? Ezekszerint senki se legyen civilizált, káromkodjon és szopjon mindenki! Értem...
45.
45.
Machiavelli
#44: Szerintem ez pedig személy függő. Én nézem a South Parkot és a Family Guy-t, de még sem lettem ilyen retardált gyökér. Igazad van. Nagyon sok múlik a környezeti ráhatáson is hogy milyen környezetben nő fel a gyermek, de attól is függ hogy valaki milyen személyiség. Ha valaki fogékonyabb az ilyen dolgokra akkor nyilván hamarabb lesz ilyen személyiségi torz szülött.
44.
44.
randall13
#41: És szerinted mindez minek köszönhető? :) Ha csak ezt látja/hallja a gyerek az újságban, tv-ben, rádióban, interneten, akkor még jó hogy primitív lesz. Attól hogy a többség gyökér, még nem kell hozzájuk tartozni. Birka-effektus.
43.
43.
petred
41-Pontosan:)
42.
42.
Claude
#38: A Chef bácsit szinkronizáló Isaac Hayes azért hagyta el a sorozatot, mert a South Park kiparodizálta a Hitgy- mármint szcientológus egyházat...
De tényleg elég szánalmas lett mára a SP.
41.
41.
Zozzancs
Emberek... ne legyünk , már álszentek könyörgöm :D valaki írta, hogy hát a 16 évesek... és hogy ne legyen trágár szó a címben?! Ez annyira álszent szar duma, hogy az hihetetlen, ilyen világot élünk és kész a vulgáris kifejezések sokkal jobban beépültek a kommunikációba mint RÉGEN ismétlem régen.... ma egy más világot élünk és egy 16 éves ( most takarjátok el a szemeteket) baszik, egy lány szopik , drogozik és a szókincsében megtalálható minden trágár kifejezés szóval ne jöjjön nekem senki azzal, hogy jaj, de hát ez ... ezt hogy képzeli a GK :DD ÉS BASSZA MEG A DLC
39.
39.
Quent1n
#38: +1 kifulladt már ez a sorozat.. Vagy pihenőre kéne küldeni vagy hagyni a francba.

Egyébként meg nem tudom miért van bárki is kiakadva a hír címén.. Mostanában a GK-n ez már pont nem szempont nem egy tesztbe vannak hasonló szavak. Ha Parker nem mondta volna ezt akkor is lazán odaírták volna.. :P
38.
38.
insanity06
A káromkodásról annyit, hogy nézzétek meg egyszer angol szinkronnal és egyszer magyar szinkronnal. Van különbség a kettő között, mivel a káromkodások nagy részét a magyarok rakják bele, holott az az angol nyelvben nem számít annak.
De tény ami tény, hogy a sorozat nagyon elzüllött. Nem közvetít semmiféle értéket, nincs mondanivalója. Még paródiának is rossz. Nézzétek végig az új évadot...egy olyan rész nincs benne amiben ne szerepelne a szar vagy bármiféle emberi nedv. Undorító lett. Szerintetek miért lett elege a Chéf bácsinak hangot adó embernek? Elmondta hogy kezdenek elszállni és szépen kirúgták a karaktert meg megölték. Fáj az igazság T.P és M.S?
36.
36.
simon 555
Amúgy nem értem mire ez a felháborodás?
Tudjátok ti mennyi lett volna az a 850 oldalas forgatókönyv?
Ha azt úgy hagyják még decemberben sem jelent volna meg... Még így is csúsztatták márciusról.
Szerintem elteszik folytatáshoz ha sikeres lesz a játék.
34.
34.
petred
Szerintem teljesen fölösleges itt a káromkodásról vitázni. Ti el sem tudjátok képzeli, milyen piszkos szája van a mai fiatalságnak! Úgy hogy fölösleges azzal jönni hogy kisebbek is olvashatják. Merem állítani hogy a 16 év alattiak rondábban beszélnek, mint a felnőttek.
31.
31.
br1Koo
A South Park a mai napig ugyanolyan friss és eredeti tud maradni, mint a kezdeteknél. Aki nem így látja, az meg bassza meg a dlc-jét
29.
29.
Mr.C
Basszák meg a DLC-t!!!!!
28.
28.
Zombiekiller6
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
BASSZÁK MEG A DLC-t!!!
25.
25.
Rakottkrumpli
Emberek! A KIBASZOTT southpark atyjáról beszélünk! Mi a FASZT háborogtok a káromkodáson?? Nem vagytok méltóak egy southpark hír alá kommentelni! Menjetek innen a PICSÁBA!
23.
23.
Yanez
#21: Amit én megengedtem az nem a címben van és nyugodtan moderálhatják, különben is, nem annyira trágár, ha az ittenivel hasonlítjuk össze.
22.
22.
IAppearMissing
Mi ez az elégedetlenkedés a DLC miatt? Ebben az esetben legalább nem utólag vágnak ki kész tartalmakat, hanem a fejlesztési idő és a költségek csökkentése végett szabnak egy ésszerű határt.
21.
21.
NemTudomMiLegyen
#14: A Dead Space-es hír alá te is trágárabb szót alkalmaztál az "elrontani" szó helyett. Akkor, hogy is van ez? -.-

Hírhez: Igaza van, feleslegesek a DLC-k, bár az tény, hogy választékosabban is kifejezhette volna magát.
20.
20.
randall13
Hát a címválasztás nem épp ideális, címlapra semmiképp sem való. Pláne hogy az olvasók nagy hányada nincs 16 éves sem.

Maga a South Park meg... Az első évadoknak még csak-csak volt valami mondanivalójuk ha erősen kereste az ember, de a későbbiek már csak a primitív humorról szólnak, a szintén primitív nézőknek akik gyakorlatilag önmagukon nevetnek. :\
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...